Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Te interesează să devii mai bun?

Home/Dezvoltare personala, Noutati/Te interesează să devii mai bun?

Te interesează să devii mai bun?

Imagine PersuasionEliteAșa cum vă spuneam într-un articol anterior, revin cu informații complete de la sursă: REÎNCEPE SPEAKER ELITE Galați, dar nu vine singur, îl aduce și pe fratele său :), PERSUASION ELITE.

Despre Speaker Elite am scris atunci când l-am parcurs și eu, și puteți citi aici, aici, aici, aici și aici.

Trebuie să vă spun că de-abia aștept să înceapă Persuasion Elite la Galați. De ce? Pentru că m-am înscris și eu, normal!

Ce este Persuasion Elite? Persuasion Elite este un training intensiv de persuasiune pentru manageri, vânzători, antreprenori,  creat de Andy Szekely.

Cum se va derula? Timp de 6 săptămâni participanții vor primi un set de lecții video scurte, însoțite de exerciții (e recomandat să le faci cu creionul pe hârtie), iar cea mai importantă parte din tot programul și care este unică, este sesiunea de practică. Această sesiune de practică are loc sub îndrumarea unui facilitator, care la Galați este Gabriela Chiriac și are loc joia.

Când începe? Pe 25 septembrie și ține până pe 30 octombrie 2014.

Unde? Persuasion Elite are loc în 12 orașe din țară: BUCUREȘTI, BACĂU, TIMIȘOARA, CLUJ, ARAD, ORADEA, SUCEAVA, CONSTANȚA, GALAȚI, CRAIOVA, BRAȘOV, IAȘI. Locația unde se va desfășura trainingul o veți afla în momentul înscrierii. Acest training desfășurându-se în atât de multe orașe, este mult mai simplu aum decât a fost anul trecut, când era doar în 4 orașe, iar eu am făcut naveta la Bacău, timp de 3 luni de zile :).

Dacă ai un prieten în alt oraș spune-i de aceste cursuri, se va bucura să afle de ele.

V-am făcut curioși? Puteți afla mai multe informații și vă puteți înscrie pe site persuasionelite.com/ sau îmi puteți scrie mie și vă dau datele de contact ale managerului de proiect, Vlada Țih.

Reamintesc rapid ce este Speaker Elite: un program complex de învățare în ceea ce privește tehnica de vorbit în public.

După mine, este esențial să îți dezvolți această abilitate. Este esențial pentru oricine să știe să vorbească în public! Fie că vorbești într-o ședință la birou, ții o prezentare a firmei sau a unui produs, prezinți o idee în fața unui grup (mai mult de două persoane), și mai ales dacă ești trainer și ții cursuri, seminarii.

Când începe? Pe 20 octombrie  2014 și ține până pe 19 ianuarie 2015 (10 săptămâni).

Unde are loc? În 11 orașe din țară: BUCUREȘTI, BACĂU, TIMIȘOARA, CLUJ, ARAD, SUCEAVA, CONSTANȚA, GALAȚI, CRAIOVA, BRAȘOV, IAȘI.

Detalii despre curs găsiți pe speakerelite.ro/. De acest curs este responsabilă Olivia și celor interesați le pot da datele de contact.

Deci, te interesează să devii mai bun?

Leave A Comment