Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Inca un pas

Inca un pas

Ieri am fost la Bacau. Stiu, ieri nu a fost luni, saptamana asta a fost o exceptie. Intalnirea de ieri a fost una foarte buna. Am avut parte de lucruri noi si folositoare: am invatat trei tipuri noi de feedback, o tehnica de alungare a emotiilor, am aflat exemple practice pentru Ancorare (tehnica de public speaking), am facut ”Fitnes emotional”, si am avut parte chiar si de … magie (Augustin, instructorul nostru este magician). Plus sapte speech-uri foarte bune.

Poate pentru voi nu inseamna nimic tot ce am spus pana acum, dar credeti-ma, au fost patru ore pline de energie, voie buna, informatii de calitate si oameni minunati.

Ce spuneam de speech-uri, ca au fost bune? Normal, unul dintre ele a fost al meu. Nu are rost sa va spun ce emotii am avut inainte. E de inteles. Vreau sa va spun in schimb, ce bucurie am simtit atunci cand imi sustineam prezentarea si vedeam ca oamenii ma urmaresc, sunt interesati de ceea ce spun, sunt numai ochi si urechi la mine. Bineinteles, strecurasem in discurs si tehnicile invatate pana atunci, si acum aveam ocazia sa le testez si sa imi dau seama cum functioneaza si ce efect au. A fost super!

M-am simtit excelent atunci cand la finalul prezentarii, colegii mei au inceput sa imi puna intrebari legate de ceea ce vorbisem. Iar feedback-urile au fost foarte bune.

Deci, primul meu pas ca speaker a fost facut. Dragilor, va previn, a inceput sa imi placa sa vorbesc in public si sunt convinsa ca va voi mai povesti de multe ori experientele mele legate de acest lucru. Si sunt tare curioasa unde ma va duce acest drum pe care il descopar cu fiecare pas pe care il fac.

NicoletaNistor-primul-speech-Bacau

logo Nicoleta Nistor

One Comment

  1. […] Speaker Elite am scris atunci când l-am parcurs și eu, și puteți citi aici, aici, aici, aici și […]

Leave A Comment