Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Despre mine

Home/Despre mine

Nicoleta Nistor

Salut! Nicoleta sunt. Locuiesc în Galați, de profesie sunt economist, sunt căsătorită și am doi copii. Am profesat 17 ani în domeniul contabilității, până când mi-am revenit acum 3 ani :). Nu era aceea menirea mea, să stau în spatele unui birou, îngropată în dosare. Am descoperit că îmi plac multe alte diferite lucruri: să vorbesc cu oamenii, să creez legături și parteneriate de durată, să organizez evenimente, și chiar să vorbesc în public. Și despre toate acestea, și multe altele vei citi pe acest blog.

Ce îmi place să fac

Îmi place să mă plimb în zilele frumoase de toamnă, cu soare blând, jucându-se prin părul meu, cu frunze galbene, maronii, foșnind pe la picioare.

Îmi place să mă joc cu copiii mei vara în nisip, să ne bălăcim în mare, să ne alergăm pe plajă,  și să căutăm scoici.

Îmi place să ofer un cadou, bucurându-mă dinainte de emoția și surpriza celui care îl primește.

Îmi place să petrec o seară frumoasă, elegantă, romantică, în compania iubitorului meu soț.

Îmi place să fac toate aceste lucruri fără să mă gândesc dacă mâine mai am sau nu loc de muncă, dacă luna viitoare voi avea ce să le pun copiilor pe masă, dacă ne vom permite anul acesta să plecăm în concediu.

Și astfel, în ultimii doi ani, am descoperit că pot îmbina alte două plăceri, să vorbesc și să îi ajut pe ceilalți, într-una singura: Lyoness, bani înapoi la fiecare cumpărătură.

Între timp, am trecut de la statutul de participant la seminarii de dezvoltare personală, în postura de creator de programe de dezvoltare personală, toate acestea din dorința de a ajuta și mai mult oamenii.