Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Workshop Revival – Noua Medicina Germanica – Galati

Home/Noutati/Workshop Revival – Noua Medicina Germanica – Galati

Workshop Revival – Noua Medicina Germanica – Galati

Invatarea Noii Medicini Germanice ne poate scuti de multe probleme de sanatate, ne poate salva de multe cheltuieli, ne poate ajuta sa devenim mai constienti de faptul ca a fi fericit e doar o chestiune de alegere si ca facand alegerea aceasta esti singurul care are de castigat.

Workshop-ul Revival construit de Mihaela Alexandru, este un pas esential in dezvoltarea personala a celor ce doresc sa isi asume responsabilitatea pentru tot ceea ce li se intampla in viata de zi cu zi, iesind in primul rand din rolul de victima. Doar prin implicarea constienta si responsabila a fiecarui individ putem trai intr-o societate sanatoasa din toate punctele de vedere. Iar Noua Medicina Germanica este abecedarul acestui proces de constientizare.

Workshop-ul Revival reprezinta primul pas pe care il poate face orice om in intelegerea propriului corp, indiferent de studiile pe care le are sau de domeniul in care activeaza. Acest workshop a fost gandit in asa fel incat participantii sa invete activ informatiile primite, pe baza unei paralele intre functionarea organismului uman si cea a unei organizatii economice (firma).

Oricarui terapeut, indiferent de terapia pe care o practica, ii sunt utile informatiile primite in cadrul acestui workshop, deoarece poate stabili cu exactitate in care dintre fazele bolii se afla clientul sau, avand astfel posibilitatea de a il ajuta sa isi inteleaga si rezolve problemele de sanatate.

”M-am inscris la cursul de NMG dorind sa aflu mai amanuntit despre influenta emotiilor asupra corpului, asupra sanatatii noastre. Mi-am pus intrebarea: oare va fi ca la scoala? Si nu a fost asa. Am intalnit-o pe Alex care s-a dovedit ca stapaneste, as zice, perfect NMG-ul, dar am primit si extra-explicatii detaliate si exemple multe, deci totul cu multa dedicare, caldura, implicare. M-am simtit MINUNAT si am invatat multe. Multumesc pentru tot. Si colegelor le multumesc. A fost o onoare.” Cornelia Munteanu, Bucuresti

Noua Medicina Germanica se adreseaza oamenilor care sunt inca sanatosi, dar nu sunt constienti ca stilul de viata (si aici este vorba in primul rand despre modul de gandire si de comportament) ii poate imbolnavi in orice clipa.

NMG poate fi vazut ca fiind un instrument profilactic. Este mai usor sa previi decat sa repari sau sa vindeci. Acest lucru insa nu este limitativ, deoarece NMG a venit in primul rand catre oameni ca o metoda de vindecare a bolii prin constientizare.

”NMG explica boala (de orice natura) prin perspective diferite de medicina alopata. Recunosc deschis ca m-am dus la cursul lui Alex oarecum sceptica. Chiar daca nu era o premiera pentru mine conceptul NMG. Modul structurat in care ea reuseste sa transmita ideile – aproape inginereste, as zice- m-a “atins”. Tot ce spune capata sens. Sens logic, usor de urmarit, usor de integrat si lesne de legat cu alte idei preexistente. Alex mi-a vorbit “pe limba mea”. Mi-a vorbit din sufletul ei mare, pe intelesul meu, chiar daca nu am cunostinte medicale. Si datorita ei acum privesc altfel bolile. Ii sunt recunoscatoare ca mi-a aratat de ce NU e cazul sa ma stresez cu vreo boala, dar si de ce e cazul sa ma intreb Ce, Cand, Cum am gandit situatii, persoane, locuri, ….etc….. daca am anumite simptome 🙂 . Recunoscatoare, MULTUMESC, Alex!” Cristina Radu, Bucuresti

In acest curs, participantii sunt implicati activ in predare, fiecare dintre ei facand parte din echipe ce infatiseaza grupele de organe. In acest mod, oricine poate intelege cum raspund organele noastre la trairile emotionale, induse de evenimente reale sau imaginare. Fiecare participant va avea o fisa de lucru si la sfarsitul cursului va fi in masura sa isi raspunda singur de ce sufera de anumite afectiuni si cum ar trebui sa schimbe modul de gandire pentru a elimina boala.

Când?

Modulul 1 are loc in data de 14-15 octombrie

Modulul 2 are loc in data de 28-29 octombrie

ÎNSCRIERE CURS

Care sunt informatiile pe care le vei primi daca participi la acest workshop?

 • Nu boala este cea care ne ucide, ci frica si epuizarea.
 • La baza oricarei boli exista o emotie specifica. (ex.: „Ulcerul gastric este declansat de faptul ca ma simt furios ca mi s-au incalcat drepturile sau proprietatea.”)
 • Felul in care privim lumea este cel care ne determina calitatea vietii.
 • Principalul motiv pentru care suntem atat de speriati de boala este faptul ca nu ne cunoastem indeajuns propriul corp si modul in care functioneaza acesta.
 • Constientizarea este cheia pentru rezolvarea starilor emotionale negative si, implicit, pentru rezolvarea problemelor de sanatate.
 • Pana si bolile declarate de medicina alopata ca fiind nevindecabile (boli autoimune – scleroza multipla, sclerodermita, tiroida Hashimoto; vitiligo; psoriazis; osteoporoza) pot fi vindecate daca persoana intelege si elimina cauza acestora.
 • Intelegand NMG, dispare in primul rand frica de boala, de contaminari, obsesia de a lua medicamente oricand si fara discernamant.

Programul cursului Modul 1 (14-15 octombrie):

Timp de doua zile participantii vor afla informatiile de baza prezentate de Noua Medicina Germanica, structurate astfel:

Sambata

 • 10.00 – 10.50: Informatii introductive care constituie baza teoretica a intregului workshop: structura si functionarea creierului uman, mituri legate de sanatate si boala, cele patru straturi embrionare si modul in care functioneaza acestea.
 • 10.50 – 11.10: Pauza de cafea**
 • 11.10 – 12.00: Ce este, cum a aparut si ce rol are Noua Medicina Germanica? De ce sunt atat de importante cele Cinci Legi Biologice ale Naturii enuntate de dr. Hamer?
 • 12.00 – 12.10: Pauza**
 • 12.10 – 13.00: Cele Cinci Legi Biologice ale Naturii si necesitatea cunoasterii lor, deoarece acestea functioneaza indiferent ca suntem sau nu constienti de existenta lor. Prezentarea piramidei nevoilor umane structurata de Abraham Maslow.
 • 13.00 – 14.30: Pauza de masa
 • 14.30 – 15.15: Nevoia de supravietuire, frica de moarte si bolile care apar in urma unui soc emotional legat de acest tip de nevoi.
 • 15.15 – 15.30: Pauza
 • 15.30 – 16.10: Continuarea prezentarii bolilor legate de nevoia de supravietuire, ca de exemplu: blocajul renal, cancerul pulmonar, cancerul colorectal, ciroza hepatica etc.
 • 16.10 – 16.20: Pauza
 • 16.20 – 17.10: De ce organismul iese din starea de relaxare si care este scopul sau atunci cand apar modificari interpretate ca boala? Care este legatura intre diferitele organe / parti de organe. Programele speciale ale musculaturii netede.
 • 17.10 – 17.20: Pauza
 • 17.20 – 18.00: Nevoia de siguranta, frica de a nu fi atacat intr-un mod josnic, murdar si bolile care apar in urma unui soc emotional legat de acest tip de nevoi.

* Programul workshop-ului poate suferi modificari usoare, in functie de problemele pe care doresc sa le aprofundeze si discute participantii. 

**In una dintre pauzele dinaintea mesei de pranz, participantii vor completa un formular in care sunt enumerate anumite boli sau disfunctii, astfel incat sa afle exact informatiile pe care le doresc.

Duminica

 • 10.00 – 10.50: Nevoia de apartenenta, frica de respingere, imaginea despre propria persoana, modalitatea de construire a valorii personale. Disfunctii si boli legate de frica de a nu fi destul de bun / valoros.
 • 10.50 – 11.10: Pauza de cafea
 • 11.10 – 12.00: Continuare a prezentarii disfunctiilor si bolilor legate de valoarea de sine (ex.: osteoporoza, caria dentara, hemofilia, osteosarcomul etc.)
 • 12.00 – 12.10: Pauza
 • 12.10 – 13.00: Diferentele intre femei si barbati. Roluri sociale in trecut si in prezent. Ce inseamna femeie si barbat alpha din perspectiva Noii Medicini Germanice?
 • 13.00 – 14.30: Pauza de masa
 • 14.30 – 15.15: Nevoia de a fi stimat si apreciat in societate, nevoia de a face parte din turma si de a fi important in interiorul acesteia, nevoia de a controla „bunurile” pe care le detin si bolile si disfunctiile legate de acest tip de nevoi (embolia pulmonara, cancerul de ducte mamare, bronsita, pneumonia, psoriazisul etc.).
 • 15.15 – 15.30: Pauza
 • 15.30 – 16.10: Cum sunt afectate persoanele carora li se incalca teriroriul (nu pot controla „bunurile” pe care le detin), in functie de diferentele de gen.
 • 16.10 – 16.20: Pauza
 • 16.20 – 17.10: Cum descoperim programele limitative care ne indreapta catre boala.
 • 17.10 – 17.20: Pauza
 • 17.20 – 18.00: Programele biologice speciale care sunt declansate de un soc emotional asociat cu pierderea bunurilor / teritoriilor.

* Programul workshop-ului poate suferi modificari usoare, in functie de problemele pe care doresc sa le aprofundeze si discute participantii. 

Noua Medicina Germanica se adreseaza oamenilor care sunt inca sanatosi, dar nu sunt constienti ca stilul de viata (si aici este vorba in primul rand despre modul de gandire si de comportament) ii poate imbolnavi in orice clipa.

NMG poate fi vazut ca fiind un instrument profilactic. Este mai usor sa previi decat sa repari sau sa vindeci. Acest lucru insa nu este limitativ, deoarece NMG a venit in primul rand catre oameni ca o metoda de vindecare a bolii prin constientizare. Este un workshop interactiv, in care participantii primesc fise de lucru, sunt implicati direct in procesul de invatare. Este un workshop foarte bogat in informatii noi. De fapt, este un curs de invatare transformat in workshop, deoarece implicarea participantilor are rezultate mult mai bune decat simpla receptare a informatiilor.

Cei care participa beneficiaza de:

 • suport de curs care contine si coli albe pentru a-si nota informatiile importante;
 • fisa de lucru;

Costul de participare:

500 de lei/persoana pentru un modul,

900 de lei/persoana pentru ambele module

Reduceri: pana la 30 septembrie
Pret special pentru Galati: 300 de lei/persoana pentru participarea la un modul si 600 de lei/persoana pentru participarea la ambele module.
Locatia va fi transmisa participantilor.

Inscrierea se face prin achitarea unui avans de minim 100 lei pentru fiecare modul.

Este cea mai buna oferta de pe piata la acest curs, luand in considerare volumul de informatii oferite, interactivitatea si accesul la trainer.

Inscrie-te chiar acum pentru a beneficia de aceasta oportunitate!

 

Inscriere workshop Revival – Galati – octombrie 2017

* indicates required
Mă înscriu la *


Leave A Comment