Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Gata cu drumurile la Bacău!

Home/Dezvoltare personala, Noutati/Gata cu drumurile la Bacău!

Gata cu drumurile la Bacău!

Dar acest lucru nu mă bucură. De ce? Pentru că s-a terminat programul Speaker Elite; pentru că nu voi mai merge în fiecare zi de luni 7 ore cu mașina (dus-întors) împreună cu prietenii mei, timp în care să vorbim despre lucrurile care ne pasionează; pentru că nu mă voi mai întâlni cu noii mei prieteni de la Iași, Bacău sau Roman, din cadrul acestui grup; pentru că nu voi mai avea parte de o porție de magie în fiecare zi de luni.

Ultima zi de practică din programul Speaker Elite a fost luni 27 ianuarie și totodată a fost și festivitatea de absolvire. Vă amintiți de săptămâna trecută? A doua zi consecutivă din iarna asta cu cod portocaliu la Galați și în alte județe, cu cod roșu la Buzău, Brăila, Focșani, cu cod galben la Bacău și în alte multe județe. Și noi trebuia să mergem la Bacău. Stați liniștiți, nu am plecat la drum.

Era mare păcat să pierdem acea întâlnire, asa că, prietena noastră Gabriela Chiriac a venit cu o idee genială care a fost acceptată de facilitatorul nostru. Și iată-ne, luni seară, la ora stabilită, 18:30 la întâlnirea din cadrul grupului de practică Speaker Elite. Cum? În fața calculatorului, la Gabriela în sufragerie, conectați pe skype.

S-a alăturat grupului exact în același mod și Valeriu de la Tecuci, și în această formulă am intrat în atmosfera creată de facilitatorul Augustin Mihăilă și am luat parte la exercițiile și temele discutate de grup.

Festivitatea de absolvire a fost emoționantă. Augustin a luat diplomele și rând pe rând rostea numele fiecăruia și o înmâna în aplauzele celorlalți. A fost emoționant să îmi văd numele pe diploma apărută pe monitorul laptopului. Și pentru că o festivitate nu e festivitate fără șampanie, am sărbătorit cum se cuvine acest moment. Și noi și cei de la Bacău. Am ciocnit paharele între noi și apoi cu toții le-am apropiat de cameră.

Au urmat speechurile, cum altfel! Și rând, pe rând, am împărtășit cu toții din gândurile și din emoțiile acelui moment. Deși eram cu toții veseli și fericiți, se putea distinge și o urmă de melancolie pe fețele tuturor. Ne-am văzut timp de trei luni de zile, în fiecare zi de luni și acum ce urmează? Unde ne vor duce pașii, ce oameni vom întâlni, care ne va fi destinul?

Ieri, tot o zi de luni, ne-am întâlnit la Gabriela în sufragerie și am intrat în posesia diplomelor. Am continuat tradiția discutând despre ultimele lecții din curs și cum putem să le aplicăm. Și la final, o poză de absolvire, cu cei mai buni speakeri din Galați! 🙂

Elita speakerilor

Gabriela Chiriac, Camelia Grecu, Dan Iorga, Nicoleta Nistor

S-a încheiat o etapă, dar alta de-abia începe. Cea în care vom pune în practică ce am învățat, cea în care îi vom învăța și noi la rândul nostru pe alții, cea în care vom deveni lideri, vom influența, motiva și inspira oameni. Cel puțin eu asta îmi doresc!

One Comment

  1. […] Despre Speaker Elite am scris atunci când l-am parcurs și eu, și puteți citi aici, aici, aici, aici și aici. […]

Leave A Comment