Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Workshop Cariera TA: Next Level by Andy Szekely

Home/Dezvoltare personala, Noutati/Workshop Cariera TA: Next Level by Andy Szekely

Workshop Cariera TA: Next Level by Andy Szekely

Antrenorul de lideri, Andy Szekely, vine la Galaţi cu workshop-ul ”Cariera TA: Next Level”!

 

Vino să afli cele mai bune strategii prin care performerii de top obțin REZULTATE!

 

Pe 15 noiembrie, la Havana Ballrooms, unul dintre cei mai buni speakeri și infoprenori din România, Andy Szekely, va susține un seminar axat 100% pe strategii de succes ale performerilor de top. Acest workshop face parte din turneul național pe care Andy Szekely îl va susține în perioada 15 noiembrie – 6 decembrie, în 8 orașe din România, printre care și Galaţi.

 

Evenimentul se va desfășura între orele 17.00 – 21.00 și se adresează, în special, freelancerilor, antreprenorilor sau specialiștilor din orice domeniu, interesați de performanță profesională și personală.

Am selectat cele mai bune 15 strategii care îți aduc TIMPUL, BANII și ENERGIA în prim-plan și îți permit să le dezvolți şi să le protejezi, indiferent că ești ANGAJAT sau ANTREPRENOR.

Majoritatea acestor strategii se bazează pe știința comportamentală (Behaviour Science), care a devenit, în ultimii ani, un instrument fundamental în luarea deciziilor de sute de milioane în business.

Celelalte strategii sunt verificate personal, în munca mea de antreprenor, sau de către antreprenorii și experții cu care lucrez”, declară Andy despre acest eveniment.

 

Andy Szekely promite să ofere informații valoroase din 5 arii de dezvoltare, importante pentru orice profesionist interesat de performanță în carieră, indiferent că este angajat sau are propriul business:

  • Branding personal
  • Comunicare și influențare
  • Managementul timpului, al priorităților și al energiei
  • Performanță
  • Gândire strategică

 

Conform specialiștilor, doar 4% dintre performeri obțin rezultatele pe care le au ceilalți 96%!

Secretul?

Au strategii mult mai bune instalate în psihicul lor, până la nivel de automatism.

Care sunt acestea?

Vino să le afli la workshop-ul intensiv CARIERA TA: NEXT LEVEL, în orașul tău!” – ne invită Andy Szekely.

 

 

Seminarul Cariera TA: Next Levelare loc la Havana Ballrooms, marţi, 15 noiembrie, începând cu ora 17.00, iar înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

Pentru detalii, accesează pagina evenimentului (www.andyszekely.ro/cariera) sau contacteaz-o pe Oana Bornaci, Managerul acestui proiect: 0734.11.44.77

 

***

ANDY SZEKELY este antreprenor, autor și speaker profesionist, pasionat de dezvoltare personală, persuasiune şi leadership.

El este unul dintre cei mai importanți fondatori și promotori ai pieței de dezvoltare personală din România.

În cei peste 20 de ani de experiență a dezvoltat concepte de training prin care fiecare orice om matur poate deveni rapid un lider autentic pentru comunitate – Bootcamp University, CityCamp Academy și Elite School.

Ca speaker profesionist, a fost invitat să țină discursuri și prezentări pe aceeași scenă cu speakeri internaționali de succes – Robin Sharma, Martin Lindstrom, Brian Tracy, Bob Proctor, Neale Donald Walsch, John Gray, Dr. Oz sau John Maxwell.

A publicat 7 cărți, a produs peste 100 de ore de materiale multimedia pentru educația și evoluția adulților și a strâns în jurul său o comunitate de peste 250.000 de oameni pasionați de creștere și contribuție.

Leave A Comment