Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Ce am invatat luni la Bacau

Home/Dezvoltare personala/Ce am invatat luni la Bacau

Ce am invatat luni la Bacau

Pentru o persoana care vorbeste in public este esential sa cunoasa tehnici de public speaking. Asta invat eu la acest curs la care ma duc in fiecare luni la Bacau. Si nu numai. Iar ceea ce am invatat luni nu credeam ca o sa imi foloseasca atat de curand. Luni am invatat cum sa te descurci cu un public ostil.

Ce este un public ostil? Acea audienta care nu te place, nu vrea sa te asculte, nu da doi bani pe tine, face orice altceva decat sa te asculte. Nu suna prea bine, nu? Nu ti-ai dori un astfel de public. Dar daca totusi se intampla sa ai in sala astfel de oameni, stii sa te comporti cu ei? Stii sa reusesti sa te mentii concentrat pe subiectul tau si sa ii antrenezi? Sau te lasi doborat dupa primul minut?

Eu vorbesc in public, sunt organizatorul Open Connect Galati, tin prezentari in afacerea pe care o dezvolt si am intalniri de afaceri aproape zilnic. Dar deabia acum am inteles ce este acela un public ostil. Si nu ma refer la o sala intreaga, ci e suficient ca un singur om cu care vorbesti sa reactioneze ostil, ca sa te scoata din obisnuinta. Si astfel am invatat ca mai am multe de invatat.

Si trebuie sa mai fac un pas, si inca unul …    logo Nicoleta Nistor

Leave A Comment