Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Bijuterii și public speaking

Home/Noutati/Bijuterii și public speaking

Bijuterii și public speaking

safirAseară am fost la o prezentare de bijuterii, organizată de Maia Bijou și pentru asta îi mulțumesc prietenei mele Georgiana pentru invitație. Ea s-a ocupat de organizarea evenimentului și o felicit, pentru că a ieșit foarte bine! Am mers împreună cu prietena mea Zenaida și mi-a făcut plăcere să revăd prietene dragi și să petrecem împreună o seară frumoasă.

Eram foarte curioasă de ce se va întâmpla acolo, nemaiparticipând niciodată la un asemenea eveniment, nici nu știu dacă s-a mai făcut în Galați așa ceva până acum. Inițiativa merită toate aplauzele!

Într-o locație elegantă C House Lounge Cafe și devenită neîncăpătoare pentru iubitorii de bijuterii și frumos, expertul Maia Bijou licențiat la Londra, Cătălina Roșca ne-a împărtășit din secretele bijuteriilor vintage, dar și din minunata lume a pietrelor prețioase.

Deși evenimentul a început cu ceva întârziere, a fost o seară frumoasă, în care am văzut bijuterii elegante și deosebite, am aflat poveștile din spatele acestor bijuterii, și am pătruns pentru două ore într-o lume cu totul nouă, fascinantă și extrem de frumoasă.

Ascultând-o aseară pe Cătălina Roșca, am realizat încă o dată cât de important este vorbitul în public și cât de important este să o faci bine. Dar dacă vrei să creezi o anumită stare prin care să rămâi în memoria publicului, nu doar să livrezi informații, este important să o faci excepțional.  Și aici te ajută tehnicile de public speaking și exersatul, bineînțeles.

Știți deja că sunt fan Andy Szekely și că am urmat cursul lui de public speaking Speaker Elite la Bacău, că acest curs se desfășoară și la Galați, și luna trecută a absolvit prima promoție de cursanți. Revin într-un articol cât de curând cu informații direct de la sursă (biroul lui Andy) despre cursul din toamnă dar și cu noutăți.

Și uite-așa, am plecat de acasă pentru o prezentare de bijuterii și am ajuns să mă gândesc cum pot să îmi îmbunătățesc discursul meu. În orice împrejurare. Am ajuns la concluzia că este esențial pentru orice persoană care dorește să aibă mai mult impact asupra celor din jur (și oare cine nu dorește asta?), este esențial să cunoască tehnici de public speaking.

Și acum, te îndemn pe tine cititorule, să te gândești dacă în activitatea ta, te-ar ajuta să știi să vorbești la fel de bine precum Andy sau Lorand. Și te aștept cu un comentariu la acest articol să îmi spui părerea ta.

Fotografia este luată de pe pagina de Facebook a maia Bijou.

2 Comments

  1. […] cum vă spuneam într-un articol anterior, revin cu informații complete de la sursă: REÎNCEPE SPEAKER ELITE Galați, dar nu vine singur, […]

  2. Vînău Georgiana 29 august 2014 at 13:02 - Reply

    Mulţumim pentru aprecieri Nicoleta şi pentru participarea la eveniment.
    Organizarea a ieşit atât de bine deoarece am avut un ajutor de nădejde: Corina Şelaru Dumitriu şi Echipa Revista Corina Fashion&Beauty.

Leave A Comment