Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

UPDATE – Mă laud

Home/Noutati/UPDATE – Mă laud

UPDATE – Mă laud

MA LAUDInspirată de un articol al lui Liviu Păsat, ”Vezi nu cumva să te lauzi”, am decis să renunț la modestie.

Mă laud: am ajuns o mică vedetă. De ce spun asta? Am fost invitată într-o singură săptămână și la radio și la televiziune. Vorbim de posturi locale, am spus doar că sunt o „mică” vedetă :).

La aceste emisiuni, nu am fost singură, la PRO FM Galați am fost luni, 9 iunie de la ora 21:00 la ”Ora de cultură” a Danei Vlad împreună cu Camelia Grecu, buna mea prietenă și colegă în AFIR-Galați. Iar vineri 13 iunie am fost împreună cu Gabriela Chiriac (prietenă, colegă, mentor) și Camelia Grecu la Express TV Galați, în cadrul emisiunii ”Matinalul … de seară”.

De ce atâta interes pentru noi? Păi facem lucruri interesante!

Am vorbit la ambele emisiuni de succesul conferinței noastre, despre care am scris aici. Da, spun succesul conferinței, pentru că acest eveniment a fost într-adevăr un succes. A fost un adevărat maraton să organizăm un eveniment de două zile, dar a meritat pe deplin efortul să vedem cât de bine s-au simțit toți, participanți, speakeri, invitați, la toate activitățile noastre.

M-am simțit foarte bine la cele două emisiuni. Chiar începe să îmi placă, așa că plănuiesc să fac în continuare lucruri interesante împreună cu echipa mea (de fapt echipele mele: Open Connect, AFIR, Preia Controlul), ca să fiu invitată mai des. Și de ce nu, și la posturi naționale.

Voi face update la articol atunci când voi primi înregistrarea emisiunii și o voi posta, pentru acei care nu au văzut, emisiunea de vineri în direct.

Te invit și pe tine să spui un lucru (sau mai multe) de care ești mândru că l-ai realizat și cu care te lauzi. Te aștept cu un comentariu la articol.

UPDATE – Am primit înregistrarea emisiunii de vineri 13 iunie din cadrul emisiunii ”matinalul … de seară” de la TV EXpress Galați, și o poți vedea în video-ul de mai jos.

Leave A Comment