Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Conferință, distracție, prieteni

Home/Noutati/Conferință, distracție, prieteni

Conferință, distracție, prieteni

Conferinta Succesul la feminin GalatiAstăzi este vineri, a trecut o săptămână de la Conferința ”Succesul la feminin” și de-abia acum reușesc să respir puțin, să mă adun și să împărtășesc cu voi ce a însemnat pentru mine acest eveniment.

Conferința Națională ”Succesul la feminin” este a 12-a întâlnire a Coaliției Asociațiilor Femeilor de Afaceri din România (CAFA), iar Galațiul, prin Asociația femeilor Întreprinzătoare din România – Galați (AFIR Galați), a organizat pentru a doua oară acest eveniment, în cadrul Muzeului de Științe ale Naturii din Grădina Botanică Galați.

Despre organizare, ce să spun: multă muncă. Muncă, agitație, zeci de telefoane, sute de emailuri, întâlniri. Doar cine nu a organizat în viața lui măcar o petrecere mai acătării, nu poate înțelege cât timp, câtă energie, câtă putere îți trebuie să pui pe picioare un asemenea eveniment.

Am invitat asociațiile din țară și au venit partenerele noastre de la Timișoara, Cluj-Napoca, Râmnicu Vâlcea, Călărași, București. Iar speakeri au venit și de la Iași și Craiova.

Pe lângă sarcinile de organizare, eu, împreună cu Camelia Grecu, colega mea din AFIR-Galați și de la Speaker Elite, am avut onoarea dar și marea responsabilitate de a fi moderatorii evenimentului. Iar pentru a face acest lucru, altă muncă, alte ore de documentare, emailuri, telefoane, scris și repetat.

Toată această muncă, a fost răsplătită printr-un feedback extraordinar al participanților, care, recunosc, mi-a făcut mare plăcere, și a compensat chiar și momentele de 5 secunde de cădere sub linie 🙂 (așa cum spune Lorand Soares, poți să cazi sub linie, dar nu mai mult de 5 secunde).

Am avut 14 speakeri, toate femei puternice, extraordinare, care și-au pus amprenta acolo unde profesează, fie că este propriul birou, într-o mare corporație sau chiar fotoliul de europarlamentar.

Am sa le menționez doar, deși ar merita fiecare câte un articol, pentru că discursurile lor au fost memorabile și inspiraționale:

 • Maria Grapini – femeie de afaceri și politician
 • Luminita Mirescu – Diamond Executive Director – Lider Nr. 1 Oriflame Romania;
 • Gabriela Chiriac – Coach, trainer, antreprenor;
 • Gabriela Ionescu – Director General Spitalul C.F. General Galati, Doctor in Stiinte Medicale;
 • Cintia Colibaba – Doctor Inginer, colaborator Centrul de Cercetări Oenologice;
 • Liana Antonina Ionita – Consultant Marketing si Vanzari;
 • Dana Miricioiu – Doctor, specializata in chirurgie plastica – microchirurgie reconstructiva;
 • Alina Kasprovschi – Director Executiv Fundatia Comunitara Bucuresti;
 • Gabriella Pascaru Bisi – CEO Tycoon Communication,  Presedinte & Fondator She Business;
 • Corina Hagiu – Director Departament Liga Studenților Galati și Membru Senator UDJ Galati;
 • Alina Florea – Managing Director at ICEPRONAV ENGINEERING Galati;
 • Savu Cristina – Specialist in Relatii Publice;
 • Oana Ionela Luca – Fondator şi Manager Eurocount&Audit, Luca&Luca Birou de Mediatori Asociaţi
 • Zenaida Costea – Presedinte AFIR – Galati, Manager Sabbas Company

Despre conferință au scris apoi și ziarele locale și puteți citi recenzii ale evenimentului aici și aici.

Ce a însemnat pentru mine acest eveniment? O experiență extraordinară în public speaking; am cunoscut oameni minunați și am pus bazele unor colaborări viitoare cu doamnele din celelalte asociații; mi-am făcut noi prieteni; m-am și distrat, pentru că vineri seara, am avut o petrecere câmpenească, unde am avut două momente memorabile:

– grupul folcloric Datina, ce au dansat și au cântat cu atâta dragoste, de ne-au ridicat și pe noi de la mese.

Augustin Magicianul, care a făcut ca seara să fie într-adevăr … magică!

Distracția a continuat apoi și a doua zi cu o plimbare pe Dunăre, pornind de la Brăila, ce a bucurat întreaga audiență, fie mari, fie mici, fie gălățeni, brăileni, timișoreni sau clujeni.

Au fost două zile extraordinare, de care m-am bucurat și care mi-au demonstrat că o echipă unită poate face lucruri mărețe. Mica noastră echipă, dar cu inimă mare și plină de entuziasm este formată din: Gabriela Chiriac, Zenaida Costea, Camelia Grecu, Angela Seserman, Mihaela Jantea, Gabriela Ionescu, Delia Gavriliu, Ingrid Cațiche.

Mulțumiri speciale fotografului evenimentului, Costin Constantinescu, care a avut răbdarea să stea cu noi o zi întreagă.

Felicitări tuturor și mulțumesc pentru tot ce învăț de la voi zi de zi!

Vă las acum cu o mică galerie foto, voi mai face update pe măsură ce primesc pozele de la ceilalți. Aceste fotografii sunt adunate de la participanți și câteva sunt realizate în mod profesionist de către Costin, vă las pe voi să descoperiți care sunt care.

Dacă ai fost la conferință, te invit să spui și tu cum a fost, ce ți-a plăcut. Te aștept cu un comentariu la acest articol.

2 Comments

 1. […] ← Conferință, distracție, prieteni […]

 2. Mă laud 14 iunie 2014 at 18:35 - Reply

  […] vorbit la ambele emisiuni de succesul conferinței noastre, despre care am scris aici. Da, spun succesul conferinței, pentru că acest eveniment a fost într-adevăr un succes. A fost […]

Leave A Comment