Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Impresii … târzii de la BGG 5

Home/Noutati/Impresii … târzii de la BGG 5

Impresii … târzii de la BGG 5

BGG5 la restaurantul Flow

BGG5 la restaurantul Flow

După două zile intense, tocmai v-am spus de conferința ”Succesul la feminin”, duminică 8 iunie am fost la un alt eveniment la Galați, de această dată în calitate de invitat.

A fost BGG5. Știu că ceilalți bloggeri au scris deja despre asta, vă felicit dragii mei, eu de-abia acum am timp să respir și să scriu. Pentru cei care vor și alte păreri despre eveniment, pot citi aici, aici, aici, aici, aici, pozele au fost făcute de Iulia si Raluca.

Aveam alte așteptări pentru întâlnirea asta. Nu zic că ce s-a discutat nu a fost ok. A fost ok, dar parcă la o întâlnire de bloggeri vrei să îi auzi pe bloggeri, să discute despre ei, să se cunoască, să colaboreze, să facă proiecte împreună. Poate la o viitoare întâlnire…

Mi-a plăcut organizarea, felicitări Gabriel Ursan și Georgiana Vînău. Mi-a plăcut locația, mulțumiri restaurantului Flow. Mi-au plăcut vorbitorii: Andrei Cismaru, de la Bitdefender; Andrei Basoc de la GolinHarris Bucharest, agenție de PR ce lucrează foarte mult și cu comunitatea bloggerilor; Vali Petcu singurul blogger dintre vorbitori (zoso.ro), exceptându-l pe Gabriel, organizator și moderator al evenimentului.

Un singur lucru nu mi-a plăcut: câțiva din cei prezenți tot făceau ironii pe seama lui Andrei Cișmaru, că e brăilean. Atâta s-a vorbit despre cea rivalitate Galați-Brăila, că mi s-a acrit. Eu nu-i înțeleg pe oameni! De unde rivalitate? De ce atâta ironie?

Eu am în jurul meu oameni buni din Brăila, cu care colaborez, iar unii chiar îmi sunt prieteni buni. La conferința din 6 iunie au venit persoane minunate din Brăila, la Open Connect de două ediții au început să vină oameni din Brăila și oameni de calitate.

Deci, întreb iar: de unde rivalitate? de ce ironie?

Probabil depinde ce vrei să vezi!

Eu am văzut la BGG 5 oameni interesanți, oameni dornici de informații, oameni care caută ceva. Nu știu dacă au găsit ce căutau la acea întâlnire, important e să își dorească în continuare să interacționeze și să se dezvolte, atât ei cât și blogul lor.

Aștept cu interes următoare întâlnire. Deci, Gabi, Georgiana, când e următorul BGG?

2 Comments

 1. Gabriel Ursan 13 iunie 2014 at 17:27 - Reply

  Nicoleta, eu am scris deja aici un articol din care ai să înțelegi mai multe când e următorul BGG http://www.gabrielursan.ro/scurte-pareri-despre-intalnirea-bloggerilor-de-la-galati/ Nu uita să citești și comentariile celorlalți.

  Aș mai adăuga 2 chestii la ce ai spus tu: 1 – Andrei Cismaru e blogger vechi la andreicismaru.ro, are un blog foarte bun și face parte din elita bloggerilor naționali (deci eu și Zoso nu eram singurii bloggeri cu microfon în mână :)), iar 2 – erau doar glume ca între prieteni faza cu Andrei Cismaru brăileanu` – bineînțeles că Galațiul și Brăila sunt două orașe înfrățite și n-are nimeni nimic cu brăilenii, relax 😉

  Mă bucur că ți-a plăcut și că mai vrei să vii.

  • Nicoleta Nistor 14 iunie 2014 at 8:39 - Reply

   Mulțumesc de comentariu Gabi și de adăugiri. Am citit articolul tău și comentariile. Mă bucur că oamenii reacționează. Poate vor și acționa. Aștept vesti despre viitoarele întâlniri și dacă pot să și ajut cu ceva, o fac cu plăcere.

Leave A Comment