Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

De ce nu am mai scris pe blog

Home/Noutati/De ce nu am mai scris pe blog

De ce nu am mai scris pe blog

Bună dragilor! Probabil v-ați întrebat: ”Ce a pățit Nicoleta de nu mai scrie?” Nu am pățit nimic, sunt bine, doar că se întâmplă multe lucruri în viața mea acum, toate frumoase de altfel, dar multe. Deci, am despre ce să scriu, doar timp să am… Și ghiciți, ce? … Tocmai mi-am făcut timp.

Uitându-mă la ultimele articole scrise, îmi dau seama că nu v-am povestit cum a fost la ”Porția de coaching” cu Nicoleta Doina Radu, cum a fost la Open Connect Galați 2, nu v-am spus de concertul Proconsul de la Yoobi pe 30 noiembrie, apoi ce am învățat interesant luni la Bacău, că marți am ținut eu o prezentare de afaceri, că joi am fost din nou la Bacău pentru că a venit Andy Szekelly și a fost ocazia perfectă de a învăța de la maestru, că vineri a fost ziua mea de nume, că sâmbătă am fost la București la seminarul ”Gândește ca un milionar” cu David Culbertson …

Despre toate acestea am să vă povestesc și cât mai repede pentru că astăzi plec din nou la Bacău și voi învăța ceva interesant despre care am să vă povestesc, mâine voi ține din nou Business Info, joi avem Open Connect, vineri și sâmbătă vor fi două evenimente la Galați legate de afacerea mea … deci vor urma multe evenimente, și vreau să împărtășesc cu voi toate aceste experiențe.

One Comment

  1. Anca 9 decembrie 2013 at 15:27 - Reply

    Dar stiu ca alergi , nu gluma 🙂 . Astept articolele. Pe curand,Anca.

Leave A Comment