Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Cum a fost la ”Porția de coaching”

Home/Dezvoltare personala/Cum a fost la ”Porția de coaching”

Cum a fost la ”Porția de coaching”

Știu că scriu cu întârziere despre eveniment, dar vreau să scriu, deși au trecut aproape două săptămâni de la acea întâlnire, pentru că merită să știți cum a fost la ”Porția de coaching” din 27 noiembrie cu Nicoleta Doina Radu ca să știți de ce vă recomand călduros să mergeți și voi la următoarea porție, în ianuarie.

Nicoleta Doina Radu este o persoană foarte caldă și deschisă. Te face să te simți bine de la primele cuvinte. Iar privirea ei senină și zâmbitoare îți spune că nu ai cum să nu o îndrăgești.

Tema abordată la această întâlnire a fost ”Auto-sabotarea”. Grea temă. Greu de digerat, aș spune, de fiecare dintre noi, și nu mă refer acum la mâncare. Nicoleta Doina Radu ne-a spus de la bun început că vom pleca acasă de la acea întâlnire cu o problemă rezolvată, deci să avem încredere și deschidere să vorbim de acea problemă.

Mie nu mi-a fost ușor să vorbesc public despre ceva ce nu îmi place la mine, despre acțiunile mele de auto-sabotare, și cred că toți ceilalți prezenți au simțit la fel, în prima fază. Dar Nicoleta Doina Radu a știut cu vocea și privirea ei caldă să ne facă să ne relaxăm și a știut să ne conducă prin întrebări către o rezolvare, către un răspuns la fiecare problemă pusă în discuție.

Și uite-așa, toți cei care au vrut să vorbească, au găsit răspuns sau măcar au primit o altă perspectivă a problemei lor.

Când mergi la Porția de coaching, trebuie să fii deschis, să vrei să împărtășești cu ceilalți o frântură din viața ta, pentru că tu vei găsi rezolvare, dar în acest fel și ceilalți vor învăța ceva, pentru că la un moment dat fiecare trece prin situații asemănătoare. Deci este nu numai un câștig personal, ci al întregului grup.

3 Comments

  1. […] ← Open Connect Galati editia a 2–a Cum a fost la ”Porția de coaching” → […]

  2. nicoleta doina radu 10 decembrie 2013 at 19:22 - Reply

    Nicoleta, iti multumesc pentru participare si pentru felul in care ai ales sa-ti spui in acest articol experienta. Ma bucur ca a fost un atelier productiv, asta imi doresc sa fie de fiecare data, exact asa cum ai surprins si tu, pentru intregul grup!

    • Nicoleta Nistor 10 decembrie 2013 at 22:16 - Reply

      Multumesc pentru apreciere. Voi veni cu drag si la urmatoarea intalnire.

Leave A Comment