Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Sfârșit de iarnă în culori

Home/Noutati/Sfârșit de iarnă în culori

Sfârșit de iarnă în culori

Vineri, 28 februarie 2014, am fost la vernisajul expoziției de artă vizuală, avându-i autori pe Crenguța Macarie și Tudor Șerban. Am petrecut o seară minunată în foaierul Teatrului Muzical Nae Leonard, în compania unor oameni frumoși, talentați, am revăzut persoane dragi, am cunoscut oameni noi. De când cu Open Connect, nu mă pot abține, ca la fiecare eveniment la care particip, să nu cunosc cel puțin două persoane noi.

Pe Crenguța Macarie am cunoscut-o la o ediție Open Connect, și de atunci îi urmăresc munca, iar pe Tudor Șerban l-am remarcat la un alt vernisaj, cel de fotografie, Baroque en noir, al Simonei Andrei.

Cuvintele mele sunt prea sărace și prea puține pentru a descrie ce bucurie am simțit în acest sfârșit de iarnă, cu zile mohorâte, cer plumburiu și străzi urâte, atunci când admiram tablourile expuse. Cei doi artiști au făcut o treabă excelentă cu această expoziție: echilibrează și umplu cu emoții, culori și forme spațiul expozițional, și se completează reciproc. După cum spunea curatorul Muzeului de Artă Vizuală Galați, domnul Gheorghe Andeescu, ”unul e cuminte, altul e îndrăzneț”.

Expoziția este deschisă publicului și  poate fi vizitată în luna martie, iar eu vă recomand cu căldură să mergeți să o vedeți.

Vă las cu o mostră foarte sugestivă, de la acea seară minunată.

Vernisaj28februarie2014

Tudor Șerban, Dan Basarab Nanu, Gheorghe Andreescu și Crenguța Macarie (de la stânga la dreapta)

Leave A Comment