Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Sesiune de mentorat in cadrul programului “Si eu pot!”

Home/Noutati/Sesiune de mentorat in cadrul programului “Si eu pot!”

Sesiune de mentorat in cadrul programului “Si eu pot!”

sesiune mentoring Si eu potJoi 4 decembrie a avut loc a 4-a sesiune de mentorat organizata in cadrul programului “Si eu pot!”. Despre acest program am scris in iunie atunci cand s-a lansat acest program, si poti citi aici.

In luna iulie, in cadrul acestui program a fost infiintata Reteaua Regionala a Femeilor Antreprenor, in cadrul careia am fost cooptata si eu, alaturi de colegele mele din AFIR-Galati.

Organizatorii programului “Si eu pot”, Asociatia Centrul de Dezvoltare SMART si Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud-Est, au demarat actiunile programului, au organizat cursuri de calificare pentru femei, cursuri de competente antreprenoriale, dezbateri publice. Despre activitatea lor puteti citi pe site-ul sieupot.biz/.

Ca membra in Reteaua Regionala a Femeilor Antreprenor, am luat parte la doua sesiuni de mentorat, din cele 4 organizate pana acum.

Ce a insemnat pentru mine acest lucru?

Am avut ocazia sa cunosc niste tinere extraordinare, cu idei extrem de interesante, cu dorinta de a reusi. Am avut astfel posibilitatea sa aflu despre torturi gustoase de casa, despre o viitoare academie de fotbal la Galati, despre o gradinita unde copilul sa primeasca atat educatie cat si dragoste si mancare sanatoasa, despre culturi ecologice, sau un centru de sanatate, unde dotarile tehnice nu lipsesc, dar in schimb vor fi prezente din plin omenia, compasiunea, grija si daruirea pentru pacienti.

Am avut ceva de invatat de la fiecare dintre aceste tinere, chiar daca eu eram acolo in postura de a impartasi din experienta mea. Mi-as fi dorit ca la varsta lor sa fi avut sansa sa am acces la aceste informatii si sa am aceasta deschidere.

Eu sunt extrem de recunoscatoare ca am avut oportunitatea sa impartasesc din experienta mea si as fi onorata daca ce am spus va constitui un imbold catre succesul lor.

 
Centrul de Dezvoltare SMART, în parteneriat cu Patronatul Tinerilor Întreprinzători din Regiunea Sud-Est  derulează proiectul „Şi eu pot!”, finanţat prin POSDRU, Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Intervenţie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”, Contract nr.: POSDRU/146/6.3/G/134555.. Obiectivul general al proiectului este reprezentat de diminuarea inegalităţilor de gen existente în societatea românească prin încurajarea (re)integrării pe piaţa forţei de muncă a 290 de femei şi prin dezvoltarea spiritului antreprenorial a 120 de femei din regiunea de dezvoltare Sud-Est.
sticker_SiEuPot

Leave A Comment