Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Povestea Mihaelei

Home/Noutati/Povestea Mihaelei

Povestea Mihaelei

Mihaela Alexandru-2„Sunt Mihaela Alexandru, absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Mă consideram o persoană sănătoasă, chiar dacă de la vârsta de 17 ani am fost diagnosticată cu hipertiroidism (glanda tiroida produce hormon tiroidian in exces).

Singura problemă pe care o aveam acum cativa ani, în 2009, era o sensibilitate la piciorul drept, glezna fiind-mi destul de slabă. Astfel că sufeream foarte des de entorse. Purtam în general încălțăminte foarte comodă, pentru că știam că îmi scrântesc ușor piciorul. La fel s-a întâmplat și în 2009. Mi-a alunecat glezna și am făcut entorsă. De obicei, o entorsă mă ținea cam o săptămână, dar mi-am amintit că un prieten practica o terapie „ciudată” care îi grăbise chiar lui vindecarea unei fracturi. L-am sunat și mi-a spus să merg la cabinet. A doua zi piciorul era doar ușor umflat, dar nedureros. Și așa am avut ultima entorsă, datorită terapiei Bowen.

Convinsă, am vrut să îmi rezolv și așa-zisul hipertiroidism cu aceeași terapie. Dar rezultatele au fost slabe. S-au ameliorat simptomele, dar nu am vindecat disfuncția. Așa că am renunțat, dar evenimentele din viața mea urmau să mă direcționeze tot mai mult spre terapiile alternative.

În iarna 2010-2011 am început să am simptome îngrijorătoare: dureri abdominale care nu cedau la calmantele ușoare și îmi afectau serios viața socială și profesională, precum și disfuncții severe de digestie. Refuzam să merg la medic, pentru că îmi era frică de un diagnostic înfricoșător. Am trăit cu calmante aproximativ trei luni, după care cineva mi-a recomandat un seminar. Este vorba de seminarul care mi-a schimbat viața radical – Noua Medicină Germanică. Fiind o persoană extrem de rațională, explicațiile logice oferite la acel seminar m-au ajutat să conștientizez cauzele emoționale ale simptomatologiei mele, să elimin acele cauze și astfel, să îmi recâștig starea de bine.

În urma seminarului, pe lângă disfuncțiile digestive, am rezolvat și vechea problemă cu tiroida, dar și multe alte mici probleme care le consideram normale chiar și la o persoană sănătoasă, asta pentru că defineam sănătatea ca pe lipsa bolii – și implicit a tratamentelor medicale – și nu ca pe o stare de bine la nivel fizic și psihic.

Astfel am descoperit o nouă lume, o nouă perspectivă asupra vieții. Înțelegeam de ce se îmbolnăvesc oamenii în jurul meu, iar pe unii i-am ajutat să înțeleagă cauza și să o elimine, măcar parțial.

Am devenit astfel consultant în Noua Medicină Germanică acreditat cu diplomă din partea Universității din Sandefjord Norvegia, înființată de dr. Hamer.

Din dorința de a face cât mai cunoscute aceste metode alternative de vindecare, am fondat Asociația Vindecare Alternativă, care are ca principal obiectiv oferirea șansei de vindecare celor care caută altceva, care nu doresc să apeleze la medicina clasică sau nu pot fi ajutați de ea (cei cu boli cronice sunt doar un exemplu).

Vindecarea noastră este în mâinile fiecăruia dintre noi, cu două condiții: să avem instrumentele la îndemână și dorința de a trece peste frici pentru a ne recâștiga sănătatea și, implicit, libertatea.”

 

Ţi-a plăcut povestea Mihaelei?

Probabil te-ai regăsit în ea sau ai persoane în jurul tău care se luptă cu stresul legat de boli şi de vindecare.

Te invit sa imi spui intr-un comentariu la acest articol tu cu ce problemi de sanatate te confrunti si cum le rezolvi.

În zilele următoare îţi voi arăta ce instrumente foloseşte Mihaela pentru a-şi păstra sănătatea şi starea de bine.

Ai văzut sondajul despre „Cât de importantă este sănătatea pentru tine?” Dacă nu, uite aici linkul: www.nicoletanistor.ro/cat-de-importanta-este-sanatatea-pentru-tine/

Leave A Comment