Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Poți să faci orice îți dorești!

Home/Emotional Freedom Techniques/Poți să faci orice îți dorești!

Poți să faci orice îți dorești!

Nu renunta la visele taleO femeie în jurul vârstei de 50 de ani, se chinuia de un an și jumătate să vândă un apartament, pe care îl moștenise de la mama ei decedată. Spun se chinuia, pentru că asta este descrierea folosită de ea în discuțiile cu mine, atunci când ne-am cunoscut mai bine.

Această femeie a început acum patru ani, un proces de conștientizare și de transformare a propriei vieți. Femeie simplă, dar onestă și cu un suflet mare cât toată lumea, avea propriile limitări și condiționări, adunate într-o viață de om.

A descoperit seminariile și workshopurile de dezvoltare personală și a devenit fan. Așa ne-am întâlnit. A venit la seminarul meu gratuit (Peia Controlul Emoțiilor Tale), apoi a venit la un workshop.

La un exercițiu simplu de conștientizare a stresului pe care îl ai în viața ta,  deși inițial cel mai mare stres părea lupta cu kilogramele în plus, am făcut-o atentă de un lucru. Stresul cel mai mare al ei (așa cum îl percepea ea la momentul respectiv), kilogramele în plus au apărut după un eveniment major în viața ei: moartea mamei.

A început să îmi povestească cât de apropiată era de mama ei, că era singurul om cu care putea vorbi orice, că îi lipsește extraordinar de mult (trecuse în neființă de aproape doi ani), că era singurul sprijin și că nu trece zi fără să se gândească la ea și să nu regrete că nu a făcut mai mult.

Apoi îmi spunea că nu găsește cumpărător pentru apartament.

Mie mi s-a aprins un beculeț.

– Păi, cum vrei să vinzi apartamentul mamei, când tu încă nu te-ai detașat de trecut, de moartea ei? Și excesul de greutate tot datorită sentimentelor negative nerezolvate se datorează.

M-a privit o clipă foarte surprinsă. Nu se aștepta la așa ceva. Eram în mijlocul workshopului, bineînțeles mai erau și alți participanți, și am văzut că nu se simțea în largul ei să abordez subiectul.

– Săptămâna viitoare, ne întâlnim să continuăm ce am început aici, i-am spus. Dacă vreți să vă vedeți liniștită de viață, fără resentimente, fără vinovăție, fără regrete, TREBUIE să vă eliberați de aceste sentimente negative legate de trecut.

A fost bucuroasă de propunere și am continuat workshop-ul.

Am să mai spun doar că am lucrat cu EFT la întâlnirea următoare mai bine de o oră pe sentimentele negative, pe amintirile dureroase legate de mama ei, legate de soțul decedat de mai bine de 15 ani, legate de fiul ei cu care părea că nu se mai înțelege.

Am aflat două luni mai târziu că, în timpul cât nu ne-am vazut, s-a căsătorit cu bărbatul cu care locuia de 12 ani și a găsit cumpărător pentru apartament.

Când am întrebat-o cum s-a întâmplat, mi-a răspuns simplu:

– Păi nu m-ați ajutat dumneavoastră să trec peste moartea mamei?

Am fost recunoscătoare pentru acel moment în care mi s-a permis să ajut.

Iar din acea seară am știut clar care este scopul meu în viață: să ajut oamenii să iasă din rutina vieții lor, să iasă din găoace și să își construiască viața pe care și-o doresc.

Dacă și tu simți că nu trăiești viața pe care ai visat-o, eu îți spun:

NU RENUNȚA LA VISELE TALE!

POȚI SĂ FACI TOT CE ÎȚI DOREȘTI!

POȚI SĂ FII ORICE ÎȚI DOREȘTI!

Chiar dacă acum tu nu știi și nu crezi asta.

E necesar doar să faci un pas mic acum.

Dacă tu simți că te pot ajuta, te aștept la următorul workshop.

Leave A Comment