Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Grup de Practica EFT Galati seria a III-a s-a incheiat

Home/Dezvoltare personala, Emotional Freedom Techniques/Grup de Practica EFT Galati seria a III-a s-a incheiat

Grup de Practica EFT Galati seria a III-a s-a incheiat

grup de practica eftAm incheiat a treia serie a programului Grup de Practica EFT Galati

Am terminat miercuri, 29 iulie, ce-a de-a treia serie a programului Grup de Practica EFT Galati.

A fost o seara emotionanta si foarte placuta.

Am sarbatorit ca intre prieteni; da, in 3 luni de zile iti faci multi prieteni :).

Pentru mine a fost un privilegiu sa facilitez desfasurarea acestui program Grup de Practica EFT, cu un grup de oameni minunati, sa creez cadrul propice pentru ca fiecare participant sa se autodescopere si sa observ saptamana de saptamana cum oamenii se transforma.

Stii cum apare un fluture? La inceput este o omida, ce nu este prea placuta la privit, apoi se inchide intr-o crisalida si la scurt timp apare un fluture frumos, gratios, o fiinta extraordinara!

Ei, cam asa este si cu transformarea oamenilor :)!

Fetele chiar glumeau la un moment dat, cand faceam poze, ca era bine sa facem poze si la inceputul programului, cand aveau o stare emotionala total diferita tristsi sa le comparam cu cele de acum.

Acest program, Grup de Practica EFT Galati, l-am creat anul trecut datorita feedbackului participantilor de pana atunci la workshopuri. Simteau ca ceea ce primesc in workshop ca informatii, exercitii practice, atmosfera le este folos si le lipsea obiceiul de a practica zilnic EFT. In plus, nu aveau acest mediu acasa.

Si astfel, la imboldul unui prieten, si dupa modelul altor specialisti in domeniu, am dat drumul la prima serie pe 30 septembrie 2014 cu 5 participanti. Incurajata de rezultatele avute si de transformarea evidenta, doamnele participante in prima serie mi-au spus ca si-ar dori sa continue programul, dar cu alte teme si alte exercitii.

Si uite-asa, am primit tema de casa de sarbatori 🙂 si mi-am luat vacanta mai mare pentru studiu si creatie, si ce-a de-a doua serie a Grupului de Practica (varianta imbunatatita) a inceput pe 4 februarie 2015 cu 12 persoane.

Si am vorbit in fiecare saptamana despre noi, despre provocarile noastre, despre temerile noastre, despre copilarie, suferinta, iubire, putere personala, obiective, schimbare, cariera, bani, abundenta, comunicare …

A fost de-a dreptul fabulos sa vad schimbarile aparute la participanti si modul frumos in care oamenii cresteau … si eu odata cu ei…

Ce-a de-a treia serie a venit sa consolideze schimbarile facute de catre participantii consecventi, precum si  sa indrume persoane noi.

Oana imi spunea miercuri, ca am fost colacul de salvare pentru ea. Am aparut exact la momentul in care avea mai mare nevoie!

Bianca, a completat spunand: “Din disperare am venit aici! Pur si simplu nu mai stiam ce sa fac!”

Si totusi, nu asta a fost motivul tuturor. Adina si Dana, nu au fost la seminarul gratuit, nu ma cunosteau personal si totusi au ales sa vina la grupul de practica. Nu din disperare (amandoua au o viata frumoasa, Dana are propria afacere, iar Adina este asistent medical), ci din dorinta de a invata lucruri noi, din dorinta de a ajunge la un nivel mai sus in viata lor.

Despre “veteranele” grupului ce sa spun :)! Este chiar foarte frumos sa ai privilegiul sa observi un om pe parcursul unei perioade mai mari de timp (3 doamne participa inca de la prima serie) si sa vezi cum, asemeni unui fluture, trece prin fiecare etapa, pana cand ajunge cea mai buna versiune a sa. Si drumul acesta nu se termina niciodata!

Va las acum cu cateva fotografii si marturii ale doamnelor care au ales in ultimele 3 luni sa aloce timp pentru dezvoltarea lor personala si sa participe la intalnirea saptamanala a programului Grup de Practica EFT.

 

Leave A Comment