Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Impresii dupa Seminarul Gratuit Preia Controlul Emotiilor Tale

Home/Dezvoltare personala, Emotional Freedom Techniques/Impresii dupa Seminarul Gratuit Preia Controlul Emotiilor Tale

Impresii dupa Seminarul Gratuit Preia Controlul Emotiilor Tale

Ieri (vineri) a fost o zi extraordinara!

Seminarul Gratuit Preia Controlul Emotiilor Tale

Am venit de la Constanta, unde am sustinut joi seara Seminarul Gratuit Preia Controlul Emotiilor Tale si pe drum nu am facut decat sa citesc si sa raspund la mesaje :).

Am lansat o provocare in seminar: cine accepta provocarea de a aplica tehnica invatata seara, sa imi trimita un sms in ziua urmatoare :). Participantii s-au amuzat si au spus ca mi se va bloca telefonul, in sala fiind peste 100 de persoane.

Eu le-am spus, ca de regula, 1% – 3% din participanti aplica ceea ce au invatat intr-un seminar si ca pana acum primeam cateva mesaje, 2 – 3 – 4 mesaje.

Telefonul a inceput sa sune inainte de ora 7. Eram treaza, imi pregateam bagajul de plecare. La 6:56 am primit primul mesaj:

“Buna dimineata! Vreau sa va multumesc! M-am trezit usor anxioasa si cu griji legate de de bani, de ziua de maine, de alte aspecte.
Am aplicat tehnica (Emotional Freedom Techniques) pentru 10 minutele si emotia a scazut. Ma simt mai eliberata. Voi continua cu ea.”

La ora 8:06 vine al doilea mesaj:

“Buna dimineata! Incarcata cu determinarea de aseara, am luat decizia de a duce la nivel de obicei exercitiile EFT, asa ca astazi le-am facut.
Multumesc pentru informare si sustinere!”

La 8:35 vine al treilea mesaj:

“Am reusit astazi EFT.”

La 8:45 al 4-lea mesaj:

“Buna dimineata. Desi sunt la serviciu, am avut o situatie de stres (care de fapt nu trebuia sa fie pentru ca aveam toate conditiile sa nu fie) pe care am rezolvat-o cu EFT.”

La 9:13 al 5-lea:

“Am practicat azi (EFT) pe mai multe teme.”

Si tot asa timp de vre-o 2 ore.
Dupa pranz, au inceput sa vina iarasi mesaje.
La ora 12:13:

“Aseara am fost la seminar in Constanta… m-am simtit minunat dupa. Azi dimineata mi-am spus ca voi avea o zi minunata si am aplicat EFT … asa am promis aseara :). Si sa stiti ca nu a fost degeaba. In timpul zilei a fost o disputa urata in birou… de obicei in astfel de situatii ma invadau emotii negative … ma apuca tremuratul, plangeam sau chiar lesinam…
Azi am reusit sa ma controlez… si stiti ceea ce a fost foarte frumnos pentru mine? Am oferit suport unei colege care a reactionat asa cum reactionam eu :).
Multumesc pentru ceea ce mi-ati transmis aseara.“ Eugenia M.

La ora 14:29 :
“Buna ziua. Am fost ieri la seminarul dvs si am ramas placut impresionata! Asa cum am promis … am facut EFT si intentionez sa continui in fiecare zi… Multumesc pentru ca mi-ati oferit o noua viziune asupra vietii in general .”

La ora 14:59:

“Buna ziua! Am eliminat frica de a ma duce la doctorul care m-a operat, stiind ce ma asteapta (probleme cu un granulom), dar surpriza, totul a decurs mult mai bine decat la celelalte vizite :). Functioneaza! Multumesc!” Mirela R.

Si au mai fost si altele.

Seara la ora 10 cand am reusit sa ajung in fata calculatorului (am fost prinsa cu serbarile copiilor si alte pregatiri, iar ziua a fost extraordinara si datorita acestor lucruri 🙂 ), gasesc alte mesaje pe email:

testimonial Cati-Constanta

Un alt email:

testimonial Andy Militaru-Constanta

In total au fost 20 mesaje primite. Cred ca in realitate cei care au aplicat sunt mai multi dar nu au trimis mesaj. Asta inseamna un procent de peste 20% dintre cei prezenti. Este extraordinar!

Dupa cum iti dai seama, aceste mesaje au facut sa ma simt foarte bine. Dar de fapt eu nu am facut nimic. Ei au facut totul! Au aplicat ceea ce au invatat intr-un seminar gratuit si au inceput sa simta imbunatatiri ale starii emotionale.
Eu sunt o fire curioasa si ma intreb acum: oare cati dintre ei au continuat sa aplice si in ziua urmatoare? 🙂

Acum eu am o intrebare pentru cei care vor sa se dezvolte si au rezonat cu mine si cu tehnica EFT:

Vrei sa castigi timp si sa ai siguranta ca ceea ce faci faci bine? Programele de dezvoltare personala cu acest scop sunt create: sa te asiste in drumul tau, sa iti ofere ceea ce ai nevoie pentru ca tu sa cresti intr-un timp mai scurt si cu rezultate extraordinare, decat daca ai lucra dupa ureche singur, acasa.

Vezi daca este pentru tine urmatorul program:

Workshop Braila 20-iunie

sau

Workshop Constanta 25 iunie

Leave A Comment