Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

De la canapea la maraton, în 4 luni

Home/Dezvoltare personala, Noutati/De la canapea la maraton, în 4 luni

De la canapea la maraton, în 4 luni

42kRosu – de la canapea la maraton, in 4 luni este un program online care te ajuta sa te ridici de pe canapea, sa integrezi cu usurinta alergarea in stilul tau de viata, fara accidentari si fara a-ti neglija familia, prietenii sau cariera si, in maxim 4 luni, sa poti alerga un maraton.

Andrei Rosu a reusit sa apara in Cartea Recordurilor prima data in 2010cand a alergat primul lui maraton si a doua ora in 2012, devenind primul om din lume care a alergat 7 maratoane si 7 ultramaratoane pe cele 7 continente – toate acestea in 582 de zile!
Si de atunci isi forteaza limitele si ii invata pe ceilalti sa descopere de ce sunt capabili.

Anul trecut in iulie a devenit primul roman care a traversat innot Canalul Manecii, ca parte din competitia Enduroman Arch to Arch, care presupunea parcurgerea distanţei de 480 de kilometri dintre Londra şi Paris în alergare, înot şi pe bicicletă.
Am stat cu sufletul la gura zilele acelea si urmaream online postarile echipei sale si incurajarile sutelor de sustinatori.

Anul acesta si-a fortat din nou limitele printr-o cursa la Polul Nord de 566 kmla temperaturi de -30 chiar -50 grade, alaturi de alti doi romani, cursa pe care Andrei a aterminat-o pe locul II, locul I si III fiind castigate de ceilalti doi romani, Tibi Useriu si Vlad Tanase.

Despre toate aceste competitii si parcursul lui Andrei s-a scris si s-a vorbit mult, fiind invitat la televiziune si dand interviuri in presa. O simpla cautare pe google iti va releva 472.000 de rezultate :).

Si ai crede ca Andrei este un sportiv de performanta, ca s-a antrenat pentru asta de mic, si a facut asta toata viata.

Gresit!

Este corporatist si a alergat primul maraton in 2010 pentru care s-a pregatit cateva luni. Iar apoi celelalte au venit de la sine. Poti citi lista cu toate competitiile la care a participat pana acum aici .

De ce iti spun despre Andrei Rosu si performantele sale?

De curand, Andrei Rosu a lansat 42kRosu – de la canapea la maraton, in 4 luni, un program online care te ajuta sa te ridici de pe canapea, sa integrezi cu usurinta alergarea in stilul tau de viata, fara accidentari si fara a-ti neglija familia, prietenii sau cariera si, in maxim 4 luni, sa poti alerga un maraton.

In virtutea parteneriatului pe care il am cu Andrei, poti sa te inrolezi in acest program accesand www.42krosu.ro si folosind codul cu discount 90%  (codul il vei primi pe e-mail) valabil pana pe 31 iulie 2016. Reducerea se aplica atat in cazul platii in rate (pret final 20 euro/luna, timp de 4 luni), cat si al platii integrale (pret final 70 de euro, pentru intreg programul).

Te invit sa imi trimiti un e-mail la adresa contact@nicoletanistor.ro cu titlul: 42kRosu – de la canapea la maraton, in 4 luni, iar eu iti voi trimite codul de discount de 90% pe care il vei folosi la inscriere.

Pentru suport tehnic sau informatii suplimentare poti folosi aceste date de contact: http://www.42krosu.ro/contact/.

Pana in acest moment s-au inscris in program peste 300 de oameni iar feedback-ul lor este unul extraordinar:

“Nu am crezut ca voi ajunge sa alerg atat de mult dupa doar doua saptamani de antrenament!” Cristina

“2 saptamani – 3 kilograme date jos!!” Mihai

“Este prima data in viata cand reusesc sa ma tin de un plan!” Gabi

In jurul acestui program s-a creat o comunitate cu care poti impartasi experientele tale. Este un lucru minunat ca nu vei trece prin aceasta experienta singur.

Iti reamintesc, ca sa beneficiezi de discountul de 90%, trimite-mi un e-mail la adresa contact@nicoletanistor.ro cu titlul: 42kRosu – de la canapea la maraton, in 4 luni, iar eu iti voi trimite codul de discount de 90% pe care il vei folosi la inscriere.

Leave A Comment