Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Noua Medicina Germanica adusa la Galati in weekend

Home/Noutati/Noua Medicina Germanica adusa la Galati in weekend

Noua Medicina Germanica adusa la Galati in weekend

Mihaela Alexandru - consultant acreditat Noua Medicina GermanicaDaca ma citesti cu regularitate, stii ca zilele trezute am fost organizatorul unui curs de Noua Medicina Germanica la Galati, curs sustinut de Mihaela Alexandru, consultant acreditat NMG.

Evenimentul a inceput de vineri seara cu o prezentare gratuita, unde, cine a dorit, a putut sa o cunoasca pe Mihaela si sa ii adreseze intrebari.

Ne-am adunat in primitorul Ethos Cafe si am avut parte de informatii si oameni interesanti.

Mihaela a vorbit din experienta ei de 4 ani cu Noua Medicina Germanica, atat in calitate de consultant, cat si in calitate de practician pe „propria piele”.

Am aflat cum si-a tratat hipertiroidismul diagnosticat tocmai de cand avea 17 ani, precum si alte probleme de sanatate, mai mari sau mai mici, cum si-a recapatat sanatatea ea si fetele sale, urmand indicatiile din Noua Medicina Germanica si ascultandu-si corpul.

Adrian Serban, un bun prieten si colaborator, a completat foarte frumos cele spuse de Mihaela pe partea de nutritie, vorbindu-ne despre painea sanatoasa Pain Vivant si drept dovada am facut si o degustare :).Nicoleta Nistor, Mihaela Alexandru, Adrian Serban

Iar eu si Catalin Dimofte, un nou prieten si colaborator, le-am adus informatii participantilor despre metodele de vindecare alternativa prin lucrul cu emotiile negative. Eu le-am vorbit de EFT (Emotional Freedom Techniques – Tehnica Eliberarii Emotionale TEE). Catalin a venit cu informatii noi din domeniul hipnozei terapeutice si o abordare noua a emotiilor.

Catalin Dimofte hipnoterapeut

O seara frumoasa ce a prevestit un eveniment extraordinar.

Si asa a si fost workshopul Noua Medicina Germanica ce a urmat.

Au fost doua zile intense, cu foarte multe informatii, toate noi. Pur si simplu am primit o noua viziune a ce inseamna boli, a ce inseamna sa te vindeci.

Constientizarile pe care le-am facut atat eu cat si participantii in aceste doua zile au fost extraordinare. La tot pasul spuneam: „Oau!”.

IMG_4653Pentru mine acest workshop Noua Medicina Germanica a insemnat mai mult decat informatie: a insemnat calea spre a sti cum sa traiesc frumos si sanatos, eu si cei dragi mie.

Prima constatare pe care o fac dupa curs este ca am constientizat, printre multe altele, cauza pentru care mie imi curge nasul de ani de zile, in fiecare zi, indiferent de anotimp. Cei care ma cunosc stiu ca eu umblu cu servetele nazale dupa mine tot timpul. Am constientizat cauza duminica dupa-amiaza, si astazi luni, nasul mi-a curs foarte putin dimineata si apoi s-a oprit. Interesant, nu?

Te invit sa stai aproape, si sa urmaresti urmatoarele informatii, voi anunta in curand urmatorul workshop Noua Medicina Germanica sustinut de Mihaela la Galati.

Te las acum cu cateva fotografii din workshop si te invit sa imi spui care sunt provocarile tale legate de sanatate si ce modalitate de vindecare folosesti.

 

 

One Comment

  1. Razmerita Doinita 14 iulie 2015 at 8:46 - Reply

    Felicitari pentru curs si va doresc sa reveniti cat de curand cu speranta ca ma voi sincroniza cu programul dumneavoastra sa pot participa si eu. Felicitari Catalin si Nicoleta pentru organizare si implicare.
    Cu prietenie
    Doinita Razmerita

Leave A Comment