Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Cand stii ce vrei, Universul se aliniaza!

Home/Noutati/Cand stii ce vrei, Universul se aliniaza!

Cand stii ce vrei, Universul se aliniaza!

Gerry Roberts

În weekendul 30 ianuarie-1 februarie am participat la seminarul Publish A Book & Grow Rich ce a avut loc la JW Marriott Grand Hotel Bucureşti.

Au fost trei zile extraordinare, în care am învăţat foarte multe lucruri despre cum să foloseşti o carte ca şi instrument de marketing, şi să îţi promovezi activitatea. Este uluitor ce idei ne-a împărtăşit Gerry Robert, autorul best-sellerului The Millionaire Mindset şi totodată omul care conduce compania Black Card Books.

Dar ca să fi avut parte de aceste zile extraordinare şi de informaţie, ar fi trebuit să fii în sală :), logic, nu? Lucru cam greu de facut, în condiţiile în care sala de 200 de locuri de la Mariott a devenit neîncăpătoate pentru cei aproximativ 500 de oameni care doreau să intre. Printre aceşti oameni mă număram şi eu.

În momentul în care Gerry a ieşit din sală şi a spus că nu se aşteptau la o afluenţă aşa mare de oameni, că nu mai sunt locuri şi că mai pot intra maxim 20 de persoane, iar eu eram undeva la coadă, am descoperit brusc că mi-am însuşit abilităţile de persuasiune de la cursul din octombrie :).

În gândul meu era: “Eu nu am venit tocmai de la Galaţi ca sa plec acasă şi să nu intru în sală!”.

M-am apropiat, cerându-mi politicos voie prin mulţimea de oameni, de domnişoarele de la biroul de primire şi înregistrare a participanţilor (care erau depăşite de situaţie). Într-un târziu (au fost doar câteva minute, dar mie mi s-a părut o veşnicie) am reuşit să vorbesc cu ele, să le spun că vin tocmai de la Galaţi special pentru acest eveniment şi că mi-aş dori foarte mult să particip, şi că nu concep să plec acasă :)! Deşi au primit instrucţiuni să nu mai înregistreze pe nimeni, pentru că nu mai erau locuri în sală, am primit ecusonul şi manualul de lucru.

Acum urma de fapt marea provocarea, să mă apropii de uşă, unde mai erau 20 de persoane dornice să intre (cu sau fără înregistrare).

Uşa s-a deschis şi a ieşit Chuck, asociatul lui Gerry anunţând că nu mai sunt locuri, că le pare foarte rău, că îşi cer scuze, că vor reveni în martie, că se vor revanşa … Eu nu puteam să cred că nu voi intra şi că va trebui să plec acasă. Cum să mă întorc în Galaţi, când eu am venit la seminar!

M-am apropiat de Chuck şi în engleza mea, care am descoperit acum că e suficient de bună dacă el m-a înţeles, i-am spus că am venit din alt oraş special pentru acest eveniment. El mi-a spus că au oameni care au venit de la 300 km depărtare. Atunci i-am răspuns: “Şi eu!”.

Chuck, urcat pe un scaun în faţa uşii, mai face o verificare uitându-se scrutător în sală; roagă participanţii să nu mai ţină loc liber pentru prieteni pentru că nu există nici o şansă ca ei să mai intre; i se comunică faptul că mai este un loc liber în sală, atunci el se uită spre mine şi spune: “You, enter!”.

M-am uitat recunoscătoare la el, am intrat murmurând: “Mulţumesc!Mulţumesc!Mulţumesc!” şi în spatele meu uşa s-a înshis. Am fost ultima persoană care a intrat în sală!

M-am îndreptat spre singurul loc liber din sală şi descopăr cu bucurie, că nu cunosc pe nimeni, dar că stau lângă nişte persoane minunate! Şi acest lucru mi s-a confirmat în cele 3 zile.

Au fost 3 zile extraordinare! Am descoperit apoi în sală mulţi prieteni şi cunoscuţi, dar am întâlnit de altfel şi alţi oameni minunaţi şi mi-am făcut noi prieteni.

M-am simţit foarte bine la Mariott, eram în largul meu într-un hotel de 5 stele, de parcă tot timpul numai asta aş fi făcut! Şi m-am gândit că asta trebuie să fie un semn bun: probabil voi petrece mult timp de acum încolo în astfel de locuri! De-abia aştept!

Cu informaţiile primite în acele trei zile şi cu noile planuri de viitor (nu vă spun încă, va fi surpriză :), deşi nu e greu de ghicit, de vreme ce am fost la un seminar despre cum să scrii o carte), nu mă îndoiesc nici o clipă că aşa va fi!

De ce am povestit întâmplarea mea de la Bucureşti?

Este foarte simplu! Atunci când îţi doreşti un lucru cu adevărat, tot Universul se aliniază ca tu să reuşeşti. Doar tu trebuie să ştii ce vrei!

Îndemnul meu pentru tine: îndrăzneşte să îţi faci planuri mari, îndrăzneşte să visezi mare şi fii foarte hotărât în ţelul tău! Se va găsi calea prin care acesta să se transpună în realitate!

Tu ce vis, ţel, obiectiv ai pentru anul acesta şi cât de mare e? Te invit să îmi laşi un comentariu.

Leave A Comment