Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

”Baroque en noir” – personaje de poveste

Home/Noutati/”Baroque en noir” – personaje de poveste

”Baroque en noir” – personaje de poveste

Vernisaj fotografie 19 febrDeși scriu cu puțină întârziere despre acest eveniment, merită să scriu despre ”Baroque en noir”. Pe 19 februarie am fost la vernisajul expoziției de fotografie al Simonei Andrei, deși starea mea sufletească nu era potrivită. Cei apropiați știu de accidentul soțului meu, că și-a rupt piciorul, că a suferit o intervenție chirurgicală și în acea zi de-abia ieșise din spital. Ei bine, tocmai pentru că nu aveam o dispoziție prea bună, m-am dus la acest eveniment.

Am intrat cu pași timizi în sala muzeului și prima lucrare pe care o văd mă bulversează. Mă întreb: să fie Mihaela? dar ce caută ea în fotografie? Am recunoscut doar ochii prietenei mele Mihaela Gîdei. Coafura, machiajul, vestimentația, o făceau să fie un personaj din poveștile pe care i le citesc Irinei mele. Și am uitat de toate grijile și îngrijorările.

Am admirat cu mare bucurie fotografiile expuse, lucrări de valoare. Și cu fiecare fotografie, cu fiecare text, se lăsa cunoscută povestea creată de artiști: Simona Andrei, Monica Goldbach, Roxana Dobre, Roxana Stoian, Mihaela Gîdei, Roxana Georgiana, Geraldine Ghinet, Serban Tudor.

Am petrecut o seară minunată, am reîntâlnit persoane dragi, și după cum mă știți, am cunoscut oameni noi. Si am avut parte de o surpriză, atunci când am fost invitată de un reporter de la Vox TV sa vorbesc despre expozitie. Am facut-o cu mare bucurie.

Expoziția poate fi vizitată până pe 9 martie la Muzeul de Artă Vizuală Galați și eu vă recomand cu mare drag să mergeți să o vedeți.

Vernisaj fotografie 19 febr-2

fotografiile sunt luate de pe Societatea de fotografie
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

Leave A Comment