Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Am revenit!

Home/Noutati/Am revenit!

Am revenit!

I am back

Bun găsit! Did you miss me?

Am avut o pauză lungă de scris pe blog, și nu pentru că nu am avut despre ce să scriu. Această perioadă a fost plină în multe evenimente de toate felurile, întâmplări, schimbări, noutăți și lucruri minunate. Au avut loc ediții foarte frumoase ale Open Connect Galați, cu invitați speciali, Liviu Păsat și apoi Florin Păsat. Am participat la seminarii extraordinare cu Andy Szekely (atât la București, cât și la Galați) și Lorand Soares Szasz, conferințe despre antreprenoriat (atât la Galați, cât și la București)…

Și în mod sigur îți vine în minte întrebarea: păi dacă au fost atât de multe și aveai despre ce să scrii, de ce nu ai mai scris?

Bună întrebare, dar nu răspunsul contează. Contează că am revenit și sunt dornică să împărtășesc din experiențele mele.

Și despre ultimele evenimente la care am participat, Open Connect Galați ediția a 12-a, The ”X” Seminar, precum și conferința ANTREPRENORIATUL FEMININ „Femeia la putere – o lume mai bună” îți voi povesti în scurt timp în articole separate.

Ai observat deja, că de o lună de zile a apărut o pagina nouă pe blog: Evenimente.

Sunt foarte mândră că un vis de-al meu devine realitate, acela de a ajuta oamenii. Și cum pot să o fac mai bine decât împărtășind lucrurile bune, tehnicile care funcționează și aduc rezultate!

În luna aprilie am susținut primul seminar de dezvoltare personală, urmat de un atelier cu exerciții practice de eliberare emoțională. Feedback-ul primit în urma seminarului a fost extraordinar. Oamenii au primit informațiile cu multă deschidere, iar testimonialele au venit fără ca măcar să le cer. Și despre acest eveniment și următoarele, vei  afla dintr-un articol special.

Mi-ar plăcea să știu, tu ce ai mai făcut în ultima vreme, ce lucruri interesante ți s-au întâmplat, la ce evenimente sau seminarii ai participat? Lasă-mi un comentariu mai jos.

8 Comments

 1. Iordanita Dodita 13 mai 2014 at 13:13 - Reply

  Bun gasit!
  Ma bucur ca am stat langa tine la seminarul lui Andy Szekely si ca ti-am descoperit blogul.
  o zi minunata!

  • Nicoleta Nistor 13 mai 2014 at 14:06 - Reply

   Bine ai venit pe blogul meu! Te felicit pentru dorinta ta de instruire. Succes in tot ce faci!

 2. Geta 13 mai 2014 at 13:50 - Reply

  Buna ziua!Eu am participat la un singur seminar,cel din aprilie.Atunci am auzit pt prima data despre EFT.Invitatia am gasit-o pe FB,intamplator.M-a atras f.mult ,mi-am cumparat ,,Terapia prin ciocanituri,, si ,,Poti sa-ti vindeci viata.Le-am citit,am vizionat si cateva filme documentare,am listat cateva materiale.Urmeaza sa trec la practica,dupa ce ma voi intoarce dintr-o scurta vacanta.Realizari marete !Pa Pa.

  • Nicoleta Nistor 13 mai 2014 at 14:04 - Reply

   Ma bucur tare mult ca ai actionat in urma seminarului meu. Felicitari si mult succes in tot ce faci!

 3. nicoleta doina radu 13 mai 2014 at 19:56 - Reply

  Bine ai revenit Nicoleta! Aştept cu drag articolele promise. Mult succes cu seminarul tău.

  • Nicoleta Nistor 13 mai 2014 at 20:02 - Reply

   Bun regasit Doina. Multumesc pentru aprecieri, te astept cu drag la seminar. As aprecia parerea ta obiectiva.

Leave A Comment