Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

A fost BGG4. Mi-a plăcut. Mai vreau!

Home/Noutati/A fost BGG4. Mi-a plăcut. Mai vreau!

A fost BGG4. Mi-a plăcut. Mai vreau!

Și cred că ați înțeles tot din titlu. Dar am să detaliez încă puțin în cele ce urmează.

Pentru mine a fost prima participare la BGG. Asta pentru că de-abia de puțină vreme a început să mă intereseze subiectul on-line. A mai fost o premieră pentru mine la acest eveniment, am fost moderator. Această propunere am primit-o atunci, înainte de a începe întâlnirea, de la Gabriel Ursan și Georgiana Vînău, în fapt capii întregii operațiuni, și eu am acceptat cu mare drag și entuziasm. Sper că m-am achitat cu brio de sarcină.

Cum acest blog a apărut acum aproape trei luni de zile, mi-am zis că acest eveniment este ocazia perfectă să învăț mai multe. Din acest punct de vedere BGG nu mi-a satisfăcut așteptările. Cei patru speakeri au vorbit tangențial despre on-line, cu excepția lui Adisaan, care chiar a vorbit despre experiența lui de șase ani în mediul on-line. În rest, deși subiectele prezentate au fost interesante, mă întrebam ce caută la o întâlnire a bloggerilor. Erau foarte potrivite pentru Open Connect, în schimb. 🙂

Mi-a plăcut că am revăzut prieteni dragi, că am cunoscut persoane noi, deși nu am reușit să vorbesc cu toată lumea.

Mi-a plăcut restaurantul Flow unde a avut loc partea de speaking, dar și Union Jack unde s-a petrecut BGG drinking și merită mulțumirile și aprecierea noastră pentru sponsorizarea acestui eveniment.

Mi-au plăcut premiile oferite de ceilalți sponsori TShirt-Factory.ro și teaworld.ro, deși eu nu am câștigat niciunul.

Mi-a plăcut atmosfera frumoasă creată și faptul că, în ciuda vremii de afară tot ne-am strâns peste 40 de oameni, iar poze puteți vedea aici.

Gata, mă opresc. Am doar o întrebare? Pe când următorul BGG?

Leave A Comment