Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

9 motive pentru care să vii la DCI 3

Home/Antreprenoriat, Șlefuitorul de diamante/9 motive pentru care să vii la DCI 3

9 motive pentru care să vii la DCI 3

Săptămâna trecută am vorbit la telefon cu o doamnă dragă mie, cu care am lucrat într-un program de terapie și coaching.

Mi-a spus că a văzut emailul de la mine în care vorbeam de evenimentul din 24-25 septembrie cu Geshe Michael Roach.

I s-a părut interesant, mai ales că este despre cum să practici corect meditația.

Se întreba dacă cursul este doar pentru avansați, având în vedere că este nivelul 3, iar ea nu a mai participat la un alt eveniment Diamond Cutter până acum.

Și, bineînțeles, este de luat în calcul și aspectul financiar, biletul nefiind deloc ieftin.

Discuția cu ea m-a făcut să îmi dau seama că este posibil ca aceste întrebări și rezerve să le ai și tu.

Prin urmare, iată, din punctul meu de vedere,

DE CE SĂ VII LA EVENIMENTUL CU GESHE MICHAEL DIN 24-25 SEPTEMBRIE

 1. Nu este obligatorie participarea la un curs anterior. Poți sa participi la cursul nivelul 3

  din sistemul de DCI – Diamond Cutter Institute, chiar dacă nu ai mai participat niciodată până acum la alt eveniment sau curs DCI. În prima zi, instructorii DCI români vor face o introducere în principiile DCI, astfel încât, a doua zi, la cursul cu Geshe Michael, toți participanții vor avea un nivel minim de informații, care va face posibilă înțelegerea conceptelor predate în continuare.

 2. Pentru două zile (și apoi pentru toată viața, dacă alegi asta),

  faci parte dintr-o comunitate de oameni care își doresc să schimbe lucrurile într-un mod foarte profund, nu doar pentru ei și familia lor, ci pentru orașul, țara și lumea în care trăiesc. În general la evenimentele de dezvoltare personală sau spiritualitate este o energie specială. Ei bine, cumulează energia pe care o știi din alte evenimente, înmulțește-o cu orice număr vrei și vei obține … entuziasm, pasiune, bunătate, dărnicie, bunăvoință, compasiune, iubire și motivație pentru a-ți îndeplini planurile pe care le ai.

 3. Îl cunoști personal pe Geshe Michael. Asta va face diferența

  în perioada ce urmează între două categorii de oameni. Cei care cred în sistem și îl aplică consecvent (chiar și atunci când pare că bați pasul pe loc) și astfel vor avea schimbări extraordinare în viața lor. Cei care spun în prima fază ”Interesant!” apoi la primul hop vor spune ”Pentru mine nu funcționează, poate pentru alții”. Consider că este important să cunoști personal, să vorbești, să faci poze, să fii în aceeași sală cu persoana care a pus acest sistem într-o aplicabilitate modernă. Vezi astfel că și el este om, râde, glumește, se întristează, are provocările lui. Nu este un supra-zeu, trainerii DCI sunt și ei oameni, exemplele practice care abundă în acele zile sunt tot despre oameni. Dacă ei au reușit, poți și tu. Este important să îi cunoști, să intri în energia lor, să simți ce simt și ei. Asta nu o poți lua doar din cărti sau de pe internet. TREBUIE SĂ FII ACOLO.

 4. Nu este un curs ieftin, în schimb merită fiecare euro.

  Știu persoane care au făcut împrumut ca să participe la eveniment în anii din urmă. Știu în același timp oameni care au afaceri consistente și care au lăsat la o parte sobrietatea din lumea afacerilor și au îmbrățișat acest sistem (devine un mod de viață) și astfel, pe lângă abundența financiară, au adus armonie în toate planurile vieții lor.

 5. Schimbarea nu este doar pentru tine, ci pentru toți cei din jurul tău.

  Dacă îți dorești sa evoluezi în carieră, să ai relații armonioase cu cei dragi, precum și sănătate deplină, trebuie să știi că aceste lucruri nu le vei obține doar pentru tine, ci vei aduce o schimbare profundă în mediul tău. Devii un model, o sursă de inspirație si astfel ”dai în mod inconștient permisiunea și celorlalți sa facă la fel”.

 6. Sunt 4 tipuri de early bird,

  fiecare este valabil până la sfârșitul fiecărei luni, luna următoare adăugânduse la preț încă 30 euro. Deci, cu cât te înscrii mai devreme, cu atât beneficiezi de o reducere mai mare. Astfel, prețul în septembrie pentru cele doua zile de curs, masa de prânz inclusă, coffee break, suport de curs este 470 euro. Până la sfârșitul lunii iunie, plătești doar 380 euro. Apoi, de la 1 iulie se adaugă 30 euro, și tot așa până în septembrie.

 7. Beneficiezi de o reducere suplimentară de 20% atunci când folosești codul nicoleta20.

  Eu voi organiza un grup de oameni minunați care merg la conferință și astfel beneficiezi de reducerea de grup. Folosește în pagina de comanda codul nicoleta20 și vei vedea automat prețul redus cu 20%.

 8. Poti plati cu cardul pe loc sau prin transfer bancar.

  Dacă ii scrii lui Octavian (contact@diamondcutter.ro)  sunt convinsă că va găsi o modalitate convenabilă de plata, astfel încât să fie ușor de plătit și pentru tine.

 9. Ai ocazia să mă cunoști personal la eveniment și în plus, pe alți oameni extraordinari, care îmi sunt prieteni și mentori: Florin Păsat și Liviu Păsat, plus mulți alții.

Dacă ai întrebări cu privire la eveniment, nu ezita să îmi scrii – contact@nicoletanistor.ro.

Spor in tot ce faci!
Nicoleta

P.S. Ai aici inca o data link-ul pentru insciere.

Leave A Comment