Grupul Open Connect Galați crește încet, dar sigur

Home/Open Connect/Grupul Open Connect Galați crește încet, dar sigur

Grupul Open Connect Galați crește încet, dar sigur

OpenConnectAșa cum v-am promis, încep să scriu despre evenimentele la care am participat în ultima săptămână.

Încep cu Open Connect Galați, eveniment pe care îl organizez împreună cu o echipă de oameni cu suflet mare. De ce spun asta? Pentru că este voluntariat. Nu câștigăm pe plan financiar din această activitate, dar beneficiile organizării și participării la un asemenea eveniment de networking sunt pe termen lung.

Pentru cei care nu știu ce este Open Connect Galați, am scris aici, și pot găsi arhiva articolelor din această categorie aici.

Mă bucură faptul că la fiecare ediție avem oameni noi, și astfel grupul nostru crește cu oameni deschiși, oameni de calitate, oameni ce împărtășesc aceleași valori.

Fiecare ediție este diferită de cealaltă, și din ce în ce mai frumoasă. Pentru că în sfârșit am creat acea atmosferă care mie mi-a plăcut la evenimentul de la București: o atmosferă relaxată, ca între prieteni, ne întâlnim să ne cunoaștem, să ne simțim bine, joia dimineață ne bem cafeaua împreună la gazda noastră primitoare Yoobi.

Sunt foarte mândră că avem și rezultate concrete la Open Connect: parteneriate de afaceri, afaceri noi, idei noi, prietenii.

Iar ultima ediție Open Connect Galați a fost pentru mine cea mai frumoasă: am avut privilegiul să vorbesc, să prezint proiectul Open Connect Galați, în fața mentorului meu și celui care m-a sprijinit să îl duc la îndeplinire, Florin Păsat.

Despre vorbitorii de la Open Connect ediția 12, numai de bine: oameni inimoși, cu pasiune pentru ceea ce fac:

Mihaela Gurzu, un profesor pasionat de cărți, ce aduce cu bucurie celor mici revista Mekki Junior a editurii Mekki Media, și care a vorbit cu mult entuziasm despre spectacolul lui Leon Magdan la Galați. Despre Leon Magdan sigur ați auzit dacă v-ați uitat la televizor la ”Românii au talent”.

– Claudia Grigoraș – o mămică cu normă întreagă, dar cu o pasiune pentru frumos, ce creează cu drag bijuterii hand-made. Și pentru a-și ilustra vorbele, Claudia ne-a încântat la Open Connect cu o mini-expoziție de bijuterii hand made.

Iuliana Giurgea – un farmacist ce a ieșit din ”cutie” și recomandă cu profesionalism Terapia Florală Bach. Un domeniu absolut nou pentru mine, ce m-a încântat.

Bogdan Cristian Borșan – un tânăr student ce pe mine m-a uimit prin dorința sa de instruire și cunoaștere. Ne-a împărtășit experiența sa din Slovenia, de la ultimul schimb de experiență și a răspuns la întrebarea pe care poate, mulți și-o adresează: ”Cu ce te ajută un PR?”.

Mentoringul a fost susținut cu măiestrie de Florin Păsat, ce ne-a trecut prin toate etapele către succes și a pus punctul pe ”i”: convingerile noastre limitative. O temă foarte generoasă, din care a prezentat doar o frântură, restul lăsând pentru seminarul din aceeași zi, ”Atrage abundența în viața ta”. Pentru cei care nu l-au văzut pe Florin în seminar, mai au o șansă în sezonul acesta, pentru că Florin revine cu workshopul său în data de 20 mai.

Asta a fost pe scurt la Open Connect Galați în data de 8 mai. Evenimentul este unul din ce în ce mai frumos, ce crește încet dar sigur.

Te aștept cu mare drag, împreună cu echipa mea, Gabriela Chiriac, Camelia Grecu, Dan Iorga, Oana Mîrzac, Petre Lupu, joia viitoare, pe 22 mai, de la 9,15 la cafeneaua Yoobi, să ne bem cafeaua împreună și să ne cunoaștem.

Vii? Lasă-mi un comentariu mai jos.

One Comment

  1. […] de voluntariat? Eu în ultimul an de zile sunt implicată în două proiecte de voluntariat, Open Connect Galați și AFIR Galați. Despre Open Connect am scris destul de mult până acum. Ce este AFIR Galați? […]

Leave A Comment