Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Fotografie socială la Open Connect Galați

Home/Open Connect/Fotografie socială la Open Connect Galați

Fotografie socială la Open Connect Galați

Ultima întâlnire Open Connect Galați, din 9 octombrie 2014 a strâns oameni deosebiți și din domenii foarte diferite de activitate. De la marketing, turism, nutriție, frumusețe, dezvoltare personală, la fotografie, design floral, corpuri de iluminat cu led, producție ambalaje, marketing on-line, traduceri limba engleză și interpretariat. Acesta e un lucru minunat și din acest motiv mi-a plăcut de la bun început ideea Open Connect și am dorit să îl aducem și la Galați.

Știți deja formatul întâlnirii, pentru cei care nu, pot citi aici.

Echipa evenimentului a fost formată din Gabriela Chiriac, Dan Iorga, Petre Lupu, Maria Grigoras, Elena Mocănașu și Daniel Mocănașu, ce se ocupă de filmare și fotografii, precum și Dorina Ursu, care a susținut cărțile oferite cadou curajoșilor pitcheri :). Mulțumesc tuturor!

Am avut 3 pitchuri foarte interesante:

– Cristi Ochiu – care a vorbit despre ”Semimaraton Galati – alergam pentru comunitate”, eveniment ce a avut loc duminică 12 octombrie. Încă se mai aud ecouri, poze, ale acelui eveniment. Este un lucru minunat ce se întâmplă la noi în Galați.

– Nicoleta Nistor – adică eu, am vorbit despre evenimentul care a avut loc luni, 13 octombrie, seminarul gratuit PREIA CONTROLUL EMOTIILOR TALE.

– Andreas Sandu – un fotograf mai special, care a vorbit despre fotografia socială. Andreas are o experiență de 8 ani în fotografie, a participat la 4 expoziții internaționale și este înscris la 26 de competiții internaționale cu tematică socială. Este în curs de acreditare de către 35mm Group Photografy, din New York, societate ce colaborează cu MBC, BBC și alți titani în industria media.

Mentoringul a fost susținut de o doamnă sensibilă și cu o pasine pentru frumos, care a ales să împletească aceste lucruri în profesia ei, designer florist, și în afacerea proprie, Extreme Florevents.

Cine a fost câștigătorul votului celui mai interesant pitch?

Andreas Sandu, evident, cu subiectul său despre fotografia socială.

De-abia aștept următoarea întâlnire Open Connect Galați, din 23 octombrie, unde vom avea surprize, cărți, informații de calitate și oameni minunați.
Cine vine?

Leave A Comment