Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Cum a ajuns Open Connect la Galați

Home/Open Connect/Cum a ajuns Open Connect la Galați

Cum a ajuns Open Connect la Galați

OpenConnectAcum aproape șase săptămâni în urmă, dimineața, la ora 9:30, eram în fața calculatorului, pe site-ul www.openconnect.ro așteptând să înceapă întâlnirea de la Starbucks de joia. Aflasem de acest eveniment de la un bun prieten, Florin Păsat (este și coachul meu),  și acum eram tare curioasă să văd ce se întâmplă acolo. Și Florin urma să vorbească acolo, el susținea pich-ul de aur.

Chiar dacă oficial întâlnirea nu începuse, imaginile se transmiteau live. Mi-a atras atenția un domn cu pălărie. Am înțeles apoi, că el era Dragoș Rouă, inițiatorul întregului eveniment și al comunității Open Connect. Mi-a plăcut aerul lui boem și atitudinea degajată.

Nu am să vă descriu acum tot evenimentul. Vă invit în schimb, să veniți joi 14 noiembrie de la ora 9.30 (da, dimineata :)) la cafeneau Yoobi de pe strada Domnească din Galați, la evenimentul nostru Open Connect, sezonul 1 editia 1.

Cum a fost posibil acest lucru? Simplu. Mi-a plăcut atât de mult ce se întâmpla la București, încât am spus în mod firesc: ”Vreau și eu așa ceva la Galați!”. Restul e istorie…

Am găsit rapid oamenii potriviți lângă mine care să mă ajute la organizarea evenimentului, Radu Turcescu, Gabriela Chiriac, Marian Gradea, Gabriel Ursan, Radu Oprea, Georgiana Vînău, am găsit resursele necesare, locație – cafeaneaua Yoobi, partea tehnică și acum suntem gata!

Open Connect Galați

Eveniment de networking pentru antreprenori – Joia, de la 9:30

Prima ediție la Galati 14 noiembrie 2013, cafeneaua Yoobi

Ce e Open Connect Galați? O întâlnire de networking, pitching și mentoring pentru antreprenori și startupuri, programatori, designeri web, oameni de media, specialiști și oricine altcineva care are ceva de spus in comunitate.

După modelul întâlnirilor Open Connect din București, la fiecare ediție, programul va fi următorul:

09:30 – 9:35 sosirea participanților… (încercați să nu depășiti, că pierdeți cafelele gratuite, în număr de 10. Plus că se filmează, evenimentul fiind transmis live.)
09:35 – 10:00 ice-breaking (prezentări individuale: cine sunt, ce fac, ce ofer, de ce am nevoie)
10:00 – 10:30 sesiune de pitch-uri (și întrebări)

Radu Turcescu – Smart PR Group – ”ce este PR-ul și cum te poate ajuta în afacerea ta”

Iulian Luca – “The Alpha Group” – program internațional de susținere a antreprenorilor

Zenaida Costea – “Femeia somelier”

Cristian Bute – “Bubble Fun”

10:30 – 10:45 sesiune de mentoring:

Radu Oprea – despre surse de finanțare a afacerii tale

10:45 – 11:30 networking

Evenimentul se va desfășura bilunar. Pentru propuneri de subiecte și persoane pentru mentoring sau dacă ai un proiect/start-up/eveniment pe care vrei să îl prezinți contactează-ne. Evenimentul este FREE!

OpenConnect e un eveniment. În jurul acestui eveniment s-a construit o comunitate. Dacă nu știi regulile grupului, și implicit ale comunității, intră aici: https://www.facebook.com/notes/openconnect/reguli/387494717997950 După ce citești (și înțelegi despre ce e vorba) te aștept cu plăcere la evenimentul de joia din Galați, cafeneaua Yoobi (sau pe situl http://openconnect.ro/)…logo Nicoleta Nistor

2 Comments

  1. […] avut deja prima întâlnire Open Connect Galați pe 2014, care a fost joi 9 ianuarie la Yoobi, despre care am să vă povestesc întrun post […]

  2. […] cei care nu știu ce este Open Connect Galați, am scris aici, și pot găsi arhiva articolelor din această categorie […]

Leave A Comment