Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Tu ce cadou cumperi pentru copii?

Home/Copii/Tu ce cadou cumperi pentru copii?

Tu ce cadou cumperi pentru copii?

cadouriSe apropie sărbătorile de iarnă. Noi, cei din Galați, începem să petrecem de la sfârșitul lui noiembrie, o dată cu Sărbătorile Galațiului. Apoi vine Moș Nicolae, apoi cel mai așteptat Moș de către copii.

Cred că pentru părinți, bunici sau pentru cei care au copii în preajma lor, este o provocare de fiecare dată: Ce cadou să cumpăr?

Jucăriile sunt cele mai dorite de copii, dar dacă te uiți la lăzile de jucării pe care le are în cameră și la stiva de jucării stricate, parcă nu îți mai vine să dai banii pe așa ceva.

Haine? Este comod pentru părinți, unii copii se bucură, dar apoi tot întreabă: Și cadoul meu unde e?

Eu am descoperit CD-urile educaționale, ce au jocuri interactive sau soft educațional pentru copii. Și așa am împăcat pe toată lumea: eu știu că nu mai dau banii ”pe prostii”, copii se bucură de fiecare dată când se joacă și fac activitățile de pe CD, învață lucruri frumoase și folositoare într-un mod extraordinar de plăcut. Chiar și matematica sau româna sunt astfel mai distractive!

Și pentru că a început Black Fiday, găsești reduceri inclusiv la aceste produse. Eu îi recomand pe cei de la Infomedia Pro, pentru că de CD-urile lor sunt îndrăgostiți copii mei.

PitiClic.ro

Așa am învățat cu PitiClic să socotim, am învățat cuvinte și expresii în limba engleză, am făcut călătorii în savana africana, la polul nord sau în mări și oceane, am călătorit și prin țară cunoscând tradițiile populare sau am învățat despre grâu și produsele de panificație.

Eu spuneam că am o colecție de CD-uri acasă, până am intrat pe site-ul lor și am văzut întreaga gamă. E clar, anul acesta de sărbători, mărim colecția cu povești despre educație financiară pentru copii, despre cele 7 medalii ale succesului, și văd niște tablouri ce sunt extraordinar de potrivite pentru un cadou.

PitiClic.ro

Gata cu scrisul, mă apuc de comandat!

Tu ce părere ai despre cadourile pentru copii?

Lasă-mi un comentariu despre ce cadouri cumperi tu copiilor.

Leave A Comment