Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Open Connect Galați ediția a 5-a

Home/Open Connect/Open Connect Galați ediția a 5-a

Open Connect Galați ediția a 5-a

Deși joia trecută, 23 ianuarie, era evident că a venit iarna, acest lucru nu ne-a împiedicat să ne bem cafeaua într-o atmosferă frumoasă la Yoobi, și să facem networking. De fapt, asta facem noi la Open Connect.Open Connect Galati editia a 5-a

 

 

 

 

 

 

Dar la această întâlnire am făcut ceva nou. Eu și Gabriela eram după două drumuri la Bacău, adică doar 4 ore dormite pe noapte și aveam o scuză că eram fără energie. Dar ceilalți participanți ce scuză aveau? Așa că am dansat, am țopăit de înviorare la începutul întâlnirii și am trezit pe toată lumea :).

În continuare, am avut 3 pitchuri foarte interesante:

Iulian Grigorescu, un economist, care are o firmă de construcții și care ne-a vorbit despre pasiunea sa, vinul. Iulian Grigorescu este Cavaler al Vinului, un Ordin Internațional, are propria sa cramă, și nouă ne-a împărtășit câteva lucruri pe care e bine să le știm atunci când comanzi vin la restaurant. Și cum altfel, am avut și o degustare de vinuri. Hmmm, bun vin!

– Marius Vasian,  un inginer ce oferă soluții inteligente de încălzire. Am aflat lucruri noi și practice, din categoria ”e bine să știi la cine apelezi”. www.incalzire-electrica.com

– Constantin Lupu, un domn cu o dorință de a ajuta oamenii, și de a-i călăuzi spre succes.  www.confidentbroker.ro

În urma votingului din sală, a ieșit câștigător Iulian Grigorescu, ce a primit ca premiu un interviu de 15 minute cu Gabriela Chiriac. Interviul și înregistrările vor fi disponibile pe canalul Youtube Open Connect Galati.

De partea de mentoring, ce să vă povestesc, că trebuia să fiți acolo ca să simțiți bucuria, energia și entuziasmul cu care Gabriela Chiriac ne-a vorbit despre ”Succesul ca împlinire”.

Am avut iarăși o întâlnire reușită, am cunoscut oameni interesanți, cu preocupări interesante.

Vă aștept cu mare drag la următoarea întâlnire Open Connect Galați ce va avea loc joi 6 februarie, tot la Yoobi, tot de la 9,30.

Și ca să vă faceți o mică idee despre cum a fost, puteți vedea poze aici.

Leave A Comment