Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Incă o ediție frumoasă Open Connect Galați + foto

Home/Open Connect/Incă o ediție frumoasă Open Connect Galați + foto

Incă o ediție frumoasă Open Connect Galați + foto

Joi 22 mai a fost ediția cu numărul 13 a Open Connect Galați. M-am gândit să îi țin la curent cu ce se întâmplă acolo, pe cei care nu reușesc să ajungă la fiecare ediție dar și să îi fac curioși pe cei care nu au fost încă.

Ce este Open Connect Galați, pentru cei care nu știu, o întâlnire ca între prieteni la cafea. Adică atmosfera este relaxată, dar este locul ideal să cunoști oameni din diferite domenii de activitate, majoritatea antreprenori, oameni deschiși și frumoși. Pentru detalii despre eveniment și edițiile anterioare poți consulta arhiva aici.

A fost o ediție frumoasă, am avut participanți tocmai de la Brăila. Care au promis că vor reveni și cu prietenii. Iată pe scurt cine au fost vorbitorii și temele abordate:

  • Florentina Iacob Solar Watts, – “Cum să reduci factura pentru energia electrică cu până la 80%”. O temă de larg interes ce a atras imediat atenția celor prezenți. Mie mi-a plăcut foarte mult entuziasmul și șarmul Florentinei. Venea pentru prima data la Open Connect Galați, a avut primul pitch și s-a descurcat minunat!
  • Maria Jitcu Grigoras – eveniment “Proba costumelor de baie”. Maria putem spune deja că este ”de a casei”, ea participând în mod constant la ultimele 4-5 ediții. Acum ea ne-a invitat la un eveniment ce avea loc vineri 23 mai, despre care a fost suficient de secretoasă și nu a dezvăluit toate surprizele.
  • Marinela Buhăescu, antreprenor – ”Când știi că ai succes, sau despre încrederea în sine”. Marinela este un antreprenor cu experiență, peste 15 ani, cu 4 firme în domenii diferite de activitate, interesată de instruire și dezvoltare personală. Mi-a plăcut atât tema cât și abordarea speakerului.
  • dr. Radu Gabriel, coach – ”Conceptul Atractiei Universale. Instrumente Practice de Aplicare”. Ei bine, a fost o provocare atât pentru mine cât și pentru acest domn, pitchul de doar 1 minut. Tema lui este atât de vastă și interesantă, iar el atât de pasionat de subiect, încât ar fi vorbit lejer câteva ore, chiar și o zi întreagă. Iar mie nu mi-a fost ușor să îl las să vorbească doar câteva minute.

Sesiune de mentoring a fost susținută într-un mod magistral de către Gabriela Chiriac, antreprenor, coach și s-a numit ”8 abilități ale unui antreprenor de succes”. Nu e prima dată când o aud pe Gabriela vorbind, și am observat că de fiecare dată mă surprinde în mod plăcut. Am admirat și acum la Gabriela stilul de vorbire, experiența și felul cum știe să conducă auditoriul.

A fost o zi frumoasă joi, am băut o cafea bună la gazda noastră prietenoasă Yoobi, am cunoscut oameni noi și am revăzut prieteni dragi.

Vă las cu o galerie foto reprezentativă pentru Open Connect Galați ediția 13 și aștept comentariile voastre mai jos.

 

Leave A Comment