Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Ce s-a întâmplat la Open Connect Galați ediția a 2-a

Home/Open Connect/Ce s-a întâmplat la Open Connect Galați ediția a 2-a

Ce s-a întâmplat la Open Connect Galați ediția a 2-a

Open Connect Galati editia 2Deși mai sunt doar câteva zile până la ediția a 3-a, merită să aflați, dacă nu ați fost acolo, ce s-a întâmplat la ediția a 2-a, ca să știți de ce să vă faceți timp să veniți la Yoobi, joi 12 decembrie.

Am fost iarăși peste 30 de persoane, toți tineri, frumoși, deschiși. Și când spun tineri nu mă refer numai la fizic, ci în primul rând la psihic.

Am avut 4 pitch-uri foarte bune:

Gabriel Ursan, un blogger cu experiență și rezultate notabile,  ne-a adus argumente solide despre cum te poate ajuta un blog în afaceri. Mihaela Jantea, un cunoscut terapeut, ne-a adus în atenție metoda de diagnosticare și tratament prin biorezonanță. Cornel Trofimov, un specialist în domeniul asigurărilor de viață, ne-a vorbit din experiența proprie și ne-a arătat cum să protejezi tot ce ai mai scump. Iar Nicoleta Doina Radu ne-a învățat cum să adăugăm plus valoare vieții noastre prin coaching, arta transformării umane.

Despre mentoring ce să vă mai vorbesc. Doar atât: Cătălin Negoiță și de-abia aștept să apară noua lui carte despre experiența lui vastă în media scrisă și televiziune, despre oamenii, personalitățile pe care le-a cunoscut. Nouă ne-a livrat doar o mostră, așa că, dragilor fiți pe fază când apare cartea, merită citită.

Din a doua ediție Open Connect Galați am implementat și alte roluri, așa că iată toată echipa organizațională:

moderator: subsemnata, Nicoleta Nistor

public speaking feedback: Gabriela Chiriac

transmisie live: Marian Gradea

timekeeper și PR: Radu Turcescu

gamemaster: Radu Lemnaru

cronicar: Georgiana Vînău

Nu au lipsit și surprizele de la Open Connect Galați. Gazda noastră, Yoobi, prin cofetarul Adriana Ivan, ne-a îndulcit la propriu. Adică am avut degustare de prăjituri, care au fost atât de bune, încât numai cât mă gândesc la ele, începe să-mi lase gura apă.

Și tot gazda noastră, Yoobi, prin managerul Gabriel Totu, a oferit două invitații la concertul Proconsul din 30 noiembrie.

Am cunoscut oameni frumoși, oameni deștepți, oameni care doresc ceva mai mult de la viața asta, oameni care doresc să lase o urmă. Astfel de oameni îmi doresc în această comunitate. Te invit și pe tine dragă cititorule, dacă te regăsești în aceste cuvinte, să ne cunoaștem joi 12 decembrie la cea de-a 3-a ediție Open Connect Galați.Open Connect Galati cu prajituri

6 Comments

 1. Anca 9 decembrie 2013 at 15:44 - Reply

  Daca promiti ca nu ma pui sa vorbesc in public 🙂 , o sa incerc sa vin la un open conect. La ce ora incepe ?

  • Nicoleta Nistor 10 decembrie 2013 at 10:06 - Reply

   Nu e obligatoriu sa vorbesti, dar e indicat sa te prezinti la inceput. De fapt asta e rostul intalnirii, sa te faci cunoscut. Incepe la 9:30 AM. Te astept cu drag.

 2. Anca 9 decembrie 2013 at 15:45 - Reply

  Exista vreo taxa de participare?

  • Nicoleta Nistor 10 decembrie 2013 at 10:07 - Reply

   Evenimentul e gratuit. Avem 10 cafele gratuite din partea Yoobi pentru cei care vin primii.

 3. nicoleta doina radu 10 decembrie 2013 at 19:16 - Reply

  Nicoleta, unde se poate vedea filmarea de la OpenConnect2?

  • Nicoleta Nistor 10 decembrie 2013 at 22:16 - Reply

   Inca nu au fost prelucrate si postate. Cum vor fi disponibile vom da de veste.

Leave A Comment