Joi 12 iunie am avut ediția cu numărul 14 a Open Connect Galați. Întâlnirea noastră este bilunară, dar datorită unor evenimente, sărbători am avut și pauze mai mari.
Ce s-a întâmplat la acest Open Connect?
Oameni interesanți, cu activități interesante, domenii diverse, ne-am adunat la o cafea bună la Yoobi să ne cunoaștem. Am avut 3 pitchuri foarte bune, premii cărți pentru vorbitori și un mentoring valoros, și hai să detaliez puțin.
Elena Năstase, buna noastră prietenă și om de bază în echipa Open Connect, talentat vorbitor, ne-a adus în atenție un festival ce va avea loc la Galați, dar în același timp cu alte festivaluri din 10 țări. Despre ce e vorba? Festivalul ”Dunărea noastră”, ce va avea loc în perioada 27-29 iunie la Galați. Agenda festivalului este una foarte încărcată în activități, de la concurs de fotografie pentru amatori până la spectacole și focuri de artificii. Eu de-abia aștept să înceapă festivalul și copiii mei la fel :).
Liliana Huzum, o doamnă cu o meserie nobilă, este asistent medical, și are o pasiune mare pentru dans. De douăzeci de ani dansează și învață și alți oameni cum să facă primii pași în lumea dansului. Iar acum lucrează cu o echipă tânără și frumoasă de profesioniști, Grupul Folcloric Datina. Pitchul Lilianei s-a numit ”Dansul – un limbaj tăcut al sufletului”.
O participantă nouă la Open Connect Galați, Cătălina Violeta Răduc, este o tânără curajoasă pentru că a ales să vorbească la prima ei participare la evenimentul nostru. Ea este jurist la o societate comercială și mediator expert în managementul conflictelor de natură civilă și penală. Chiar dacă prezentarea ei sună foarte protocolar și serios, tema ei de discuție a fost una foarte relaxată și relaxantă: ”Speed dating și relațiile interpersonale”. Interesant, nu? La următorul Open Connect va da amănunte concrete despre lansarea proiectului lor de ”întâlniri fulger”.
Pitchul câștigător a fost cel al Elenei Năstase, care a strâns cele mai multe voturi prin pasiunea cu care a vorbit despre subiect.
Cărțile oferite drept premii au fost alese cu ceva timp înainte de întâlnire, când nu știam vorbitorii, dar s-au dovedit a fi foarte potrivite pentru fiecare. Cum le potrivește Doamne-Doamne uneori :)! Și trebuie să mai spun că aceste cărți sunt oferite cu mare drag datorită ajutorului echipei Open Connect care participă financiar la acest lucru ediție de ediție.Ne-am bucura de fiecare ajutor primit în acest sens, o librărie ce poate fi partener sau oricare dintre voi se poate implica.
Despre mentoring, numai de bine: Adrian Moraru, manager de proiect la Centrul de Dezvoltare Smart Galați, a vorbit despre surse de finanțare nerambursabile, un subiect ce a prins toată audiența. Au venit foarte multe întrebări.
Precum vedeți, oameni interesanți, subiecte interesante am avut la Open Connect Galați ediția cu numărul 14.
Echipa a fost formată din:
- eu, moderator.
- Gabriela Chiriac, expertul nostru pe public speaking, ce și-a schimbat puțin strategia, oferind feedbackul și în scris.
- Simona Andreea Bălău, a filmat lucrurile interesante, adică, pitchurile, mentoringul și interviul.
- Alex Popa a fost gamemasterul întâlnirii, adică omul cu carte, oferind premiile vorbitorilor.
- Oana Mîrzac a fost omul cu timpul, timekeeper, responsabil cu respectarea celor 60 de secunde de pitch. A fost îngăduitoare însă, cu toți vorbitorii, cred că nu funcționa bine cronometrul :).
- Elena Năstase, ca de obicei la ultimele ediții, a fost cronicarul întâlnirii.
Am avut o ediție frumoasă și fructuoasă, pentru că s-au dat deja 3 pitchuri pentru ediția viitoare.
Dragi prieteni, vă aștept pe 26 iunie de la 9,15 la următoarea ediție Open Connect Galați și vă rog să fiți punctuali. E corect să respectăm timpul fiecăruia, așa că data viitoare vom începe întâlnirea la 9,30.
Vei fi acolo? Te aștept cu un comentariu la articol să împărtășești ce îneamnă Open Connect Galați pentru tine și de ce vii.
A fost o editie tare frumoasa. Multumiri, Nicoleta, Gabriela, Camelia, Dan.
Va sunt recunoscatoare tuturor. 🙂