Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Talent, pasiune, vocatie

Home/Talent, pasiune, vocatie

 

Talent, pasiune, vocatie
Acum doi ani citeam cartea lui Geshe Michael, Slefuitorul de diamante si mai tarziu, un prieten, Liviu Păsat, care participase la conferinta introductiva mi-a spus de sistemul celor 4 pasi si meditatia cafelei. Am inceput sa practic chiar din acea zi.
S-au intamplat multe lucruri bune, pe plan personal si profesional, mai mari sau mai mici, atat mie cat si celor cu care lucrez si le impartasesc aceste invataturi.
Acum vreau sa iti spun doar de doua dintre ele:

  1.  Anul trecut pe vremea asta deveneam partener in promovarea evenimentului DCI nivel 1 (anul trecut a avut loc in 28,29,30 septembrie) si astfel ii ajutam pe organizatori sa vanda biletele si informatia sa ajunga la cati mai multi oameni si bineinteles ii ajutam si pe cei care aflau informatia si rezonau cu ea, fie ca alegeau sa participe la eveniment fie ca nu. Am ajuns astfel sa particip gratuit la intregul eveniment de 3 zile si sa il cunosc personal pe Geshe Michael, in plus, aducand cu mine (in mod gratuit) la conferinta introductiva alti 5 prieteni. Apoi am facut impreuna cu colegii din Bucuresti un eveniment Galati-Braila in urma caruia am pornit un grup de lucru la Galati Slefuitorul de diamante. Toata lumea a avut si are de castigat!

  2. Anul trecut (cam tot pe vremea asta) am intensificat practicarea celor 4 pasi, cu accent pe a ajuta oamenii prin munca mea, chiar oferind consultanta gratuit si am lucrat cu un prieten de la Constanta, precum si cu alti oameni. O luna mai tarziu, mi se ivea oportunitatea sa aplic la un program de finantare pe fonduri europene cu planul meu de afaceri pentru un cabinet de terapii complementare. Am castigat concursul de planuri de afaceri si pana la sfarsitul anului, in 3 luni de zile am implementat planul de afaceri de 20000 euro si am devenit astfelprimul terapeut/practician acreditat de EFT & Matrix Reimprinting Academy UK din Romania. Anul acesta dezvolt aceasta activitate, ghidandu-ma tot dupa principiile din Slefuitorul de diamante.

Anul acesta Geshe Michael revine la Bucuresti in 20 si 21 septembrie cu un curs pentru antreprenori, profesionisti. manageri si lideri din diferite domenii, ”Talent, Pasiune, Vocatie”.

De Ce Sa Participi La Acest Training

Oare cum ar fi sa le ai pe toate? Sa ai si abundenta financiara , si o familie fericita, si sanatate, si pace interioara si sa aduci si o contributie remarcabila la binele celor din jurul tau, al intregii lumi?

Asta e promisiunea lui Geshe Michael Roach, pentru tine !

Sistemul Diamond Cutter te invata pas cu pas cum sa traiesti astfel incat sa ai tot ceea ce ti-ai dorit, in acelasi timp, fara sa sacrifici nicio componenta pentru a o obtine pe alta. Ai nevoie de toate, in acelasi timp, ca sa fii tu, la adevaratul tau potential. Si daca ai sti ca drumul care te duce la a obtine tot ceea ce iti doresti este un drum care face lumea un loc mai bun, ai mai ezita sa-l urmezi?

Cum Se Desfășoară:

  • programul este de 9 ore miercuri 21 sept (09.00-18.00), cu o oră pauză pentru de masa și 2 ore jumate seara introductivă de marți 20 sept.

  • trainingul include o serie de prezentari sustinute de Geshe Michael Roach despre cum functioneaza principiile tiparelor mentale și al potențialului ascuns al realității tale.

  • workshopuri de grup in care sa exersezi practic ceea ce ai invatat (fiecare grup va avea cate un trainer Diamond Cutter pe toata durata evenimentului)

Organizatorii ofera doua tipuri de reduceri, care se pot cumula: reducerea early bird 16%, valabila pana pe 8 august + reducerea de grup, pentru grup de 5 persoane, 10%.
Pentru a fi mai usor, ma ofer sa formez eu grupul si sa tin legatura cu fiecare in parte si cu organizatorii.

Daca doresti sa participi la acest eveniment ce iti va impacta toata viata, trimite-mi un mesaj cu numele, adresa de email, nr telefon, si datele firmei si le voi trimite eu mai departe organizatorilor pentru a emite factura proforma pentru fiecare in parte.

Aici ai descrierea evenimentului: http://diamondcutter.ro/business-training/part-8

Companii care au implementat cu succes sistemul Diamond Cutter