Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro
[rev_slider Avada_Full_Width]

Ti-ai dori sa traiesti cu bucurie, pasiune si banii sa vina constant si din abundenta?

Am creat programul Preia controlul emotiilor tale, pentru a-ti crea viata pe care o doresti

Daca simti ca:

  • bati pasul pe loc?
  • esti nemultumit/a si neimplinit/a de situatia actuala: prea putini bani, prea putina apreciere, prea putin entuziasm pentru viata?
  • esti coplesit/a si stresat/a ca nu ai niciodata destul timp sa faci ce iti doresti?
  • esti nesigur/a asupra a ceea ce viitorul poate sa iti aduca?
  • esti frustrate/a stiind ca ai un potential enorm, dar esti blocat/a in situatia actuala?
  • esti epuizat/a mental si fizic, fara energie?
  • esti intr-un mediu care nu te sustine?
Ai nevoie de o schimbare!

“Nu obtinem ceea ce ne dorim, obtinem ceea ce devenim!” Dr. Wayne W. Dyer

In urma cu aproape 4 ani, de ziua fetitei mele, primeam o veste de la locul meu de munca, veste care avea sa imi dea toata viata peste cap, dar de la care a pornit usor-usor transformarea mea.
Un alt “sut in fund” primit in octombrie 2013, de la un alt angajator, m-a prins de aceasta data cu o alta pregatire mentala, cu alte abilitati dobandite. Si astfel, am avut “nebunia” sa plec pe cont propriu si sa imi construiesc viata pe care mi-o doresc. Nu sa fiu angajatul cuiva, depinzand de altii, ci sa imi creez singura destinul, sa fac ceea ce imi place.

In acest moment, eu ajut oamenii sa isi construiasca viata pe care si-o doresc!

Minitraining GRATUIT despre gestionarea celor mai intalnite emotii negative

Inscrie-te la newsletter si vei primi saptamanal informatii, materiale, resurse, care sa te ajute in drumul tau spre cel/cea care vrei sa devii. Plus, vei primi in mod gratuit un minitraining despre gestionarea celor mai intalnite emotii negative: neincredere (in propria persoana), furie, vinovatie, teama/frica, neputinta.

Inscrie-te ACUM!

Abonare la Newsletter

“Am reusit sa am o atitudine constructiva, de depasire a unui sentiment de blocaj”

“Am venit la workshopul Nicoletei din curiozitate si pentru ca stiam ca pune suflet in ceea ce face. Am descoperit insa exercitii foarte practice, care merita toata atentia si mai ales, am realizat urmatorul lucru: daca vrei sa-ti schimbi starea negativa fata de o convingere limitativa in care te zbati, trebuie sa treci prin 3 etape: constietizarea, iertarea si pozitivarea.
Poate pare simplist, insa ma intreb de ce nu facem asta?
Alaturi de Nicoleta m-am destins si am reusit sa am o atitudine constructiva, de depasire a unui sentiment de blocaj. Eu am asemanat workshopul cu ceea ce faceau yoginii din Tibet care se retrageau in munti pentru a invata sa se controleze. Poti invata prin EFT acum sa o faci si in Galati!” Cornel Trofimov, participant workshop

Când am văzut invitația la seminar pe Facebook, am spus: clar, nu e nimic întâmplător! Aveam o problemă emoțională care mă afecta de câteva zile, aveam o presiune permanentă în piept și nu mai mâncam. După seminar am plecat optimistă, liniștită și … fără nici o durere.
Cristina Băncescu, participant Seminar Gratuit
Mi-a placut naturaletea prezentarii, deschiderea (participantilor si a Nicoletei). S-a creat o atmosfera placuta, in cadrul careia m-am simtit destinsa si am putut sa imi exprim ideile, gandurile, sentimentele. Aceste workshopuri (am participat la toate trei: stres, bani, relatii) m-au ajutat sa constientizez ca SUNT VALOROASA, CA POT!
Carmen Dumitrache, participant workshop
O activitate minunata in cadrul careia reusesti sa te analizezi personal si sa iti cunosti, respectiv recunosti temerile, emotiile, sentimentele. In urma acestei cunoasteri poti sa lucrezi cu tine insuti cu ajutorul tehnicii prezentate, pentru a-ti imbunatati viata!
Mirela Namolosu, participant workshop
Bună Nicoleta. Nu am cuvinte să-ți multumesc pentru faptul că te-am întalnit. Foarte folositoare tehnicile EFT, confirm că metoda este eficientă, am lucrat împreună cu tine pe foarte multe blocaje cu rezultate pozitive. Este nemaipomenit ceea ce faci, mă bucur că exiști și că dorești să schimbi viețile oamenilor în bine. Mulțumesc!
Lenuș Glăvașc , consultanta individuala