Să slăbești este o știință pură. Emoțiile noastre complică procesul.

Sâmbătă, 11 martie, Ora 9.00 

Radiografia kilogramelor tale

Soluții practice pentru atunci când problema ta nu e dieta, ci stresul, mâncatul compulsiv și greutatea rănilor emoționale! 

Învață cum să le aplici pe cont propriu și cum să ieși din închisoarea greutății emoționale. Unde anume greșești?

Care sunt soluțiile practice pe care le poți aplica și pe cont propriu dacă este cazul, atunci când problema ta nu e dieta, ci stresul, mâncatul compulsiv și greutatea rănilor emoționale? 

De la emoții la mâncatul compulsiv

Știai că greutatea în exces e legată de modul în care funcționează și gândește mintea subconștientă? A nu cunoaște modul în care aceasta funcționează înseamnă a duce o luptă cu morile de vânt, mai ales când e vorba de a lucra la atingerea obiectivelor de condiție fizică și stare bună de sănătate.

De ce? Pentru că indiferent de stilul de viață, de dietă, de antrenamente fizice, mintea subconștientă nu va permite transformări profunde reale. Ea percepe orice efort depus ca pe o amenințare. 


Și uite așa organismul acumulează straturi întregi de grăsime care ascund mesaje precum:

✨ “Sunt aici! Am nevoie să mă vezi”

✨ “Sunt puternică și pot duce oricât”

✨ “Nu vreau să mai fiu ignorată”

✨ “Vreau să mă simt ușoară și fără presiune”


Și tot așa corpul acumulează… poartă cu el bagaje întregi de emoții, stres și traume emoționale.

Vestea bună e că le poate și elibera!


👉 Află cum rezolvi problemele de la rădăcină, și de ce nicio altă soluție minune și nicio dietă de pe lumea asta nu va funcționa și nu-ți va aduce fizicul perfect, așa cum îți dorești! 


5 pași către eliberarea greutății emoționale

1. Înțelege cauza adevărată de la baza kilogramelor tale

Atunci când o problemă persistă, cum e cazul kilogramelor tale, e nevoie să vezi în profunzime adevăratele cauze care au dus la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice.


Greutatea în plus este doar un simptom, un efect. Fără a trata cauza este ineficient, simptomul reapare tocmai pentru că nu e vindecată cauza: după ce ai ținut dieta și ai slăbit câteva kilograme, ele se depun, chiar și cu ceva în plus.


De unde vin acestea? Din răni emoționale, dureri, stres și emoții neprocesate pe care crezi că poți să le depășești ușor cu mâncare sau ceva dulce.

2. Schimbă energia care circulă în corpul tău 

Emoțiile sunt energie. Energia se simte în corp și rămâne în câmpul nostru energetic. Zi după zi, trăind aceleași emoții, formăm un bagaj emoțional și energetic pe care îl cărăm cu noi.


De multe ori nu mai e suficient să îți spui că vrei să schimbi ceva, că vrei să gândești altfel, că vrei să  simți altceva. 

E nevoie să acționezi asupra energiei corpului tău, să eliberezi din câmpul tău energetic emoțiile blocate și să faci o resetare a creierului pentru a gândi într-un mod mai armonios.


Schimbarea nu apare prin forță, privare, vinovăție sau pedeapsă. Schimbarea apare atunci când faci pace cu mintea, sufletul și corpul tău. Prin înțelegere, compasiune, acceptare și iubire de sine.


Atunci când vindeci problema alimentară și a greutății corporale, crești automat încrederea, stima de sine și bucuria unei vieți trăite în echilibru, armonie și cu bucurie.

3. Înțelege modul în care funcționează mintea ta și ce anume o sabotează

Mintea conștientă este ceea ce credem conștient despre noi. Aceasta stabilește obiective și rezultate, are o bază conceptuală și crede într-un mod abstract. Minții conștiente îi place să încerce lucruri noi și este limitată în timp.


În schimb, mintea subconștientă reprezintă ceea ce nu suntem conștienți cu privire la noi. Aceasta preferă aspecte familiare, obișnuite și stabilește funcționarea corpului. Are o bază senzorială și o memorie pe termen lung; înmagazinează atitudini din trecut, experiențe, valori și convingeri. Mintea subconștientă privește doar timpul prezent. Capacitatea de prelucrare este extinsă la o mie de evenimente.


Mintea conștientă vrea să crești, să te dezvolți, mintea subconștientă vrea doar să supraviețuiești. Mesajele ajung în subconștient și pe parcursul vieții noastre: prin repetiție sau prin impact emoțional. Atunci când îți propui să ții dietă, să faci sport, să mănânci sănătos, iei aceste decizii, faci aceste alegeri cu mintea conștientă.


Atunci când observi că nu poți să te ții de ce tu însăți ai hotărât, începi să te autosabotezi sau pur și simplu faci tot ce este posibil, dar kilogramele tot nu pleacă, atunci e necesar să înțelegi că te lupți de fapt cu mintea subconștientă. Iar ea are motivele ei pentru care te împiedică să slăbești, să arăți bine.

4. Află cum să aplici tehnicile cele mai eficiente pentru reprogramarea subconștientului tău 

Kilogramele tale au un motiv bine întemeiat pentru care nu se dau duse.

De aceea e nevoie de 5 ore de lucru intensiv, pe parcursul cărora vei lucra cu pixul în mână pentru a identifica impactul și motivele pentru care au apărut kilogramele în plus în viața ta. Vei avea conștientizări profunde despre:

 • semnificația greutății corporale din punct de vedere biologic, emoțional și spiritual
 • care este rolul kilogramelor în plus pentru tine
 • ce emoții, traume și convingeri limitative creează și întrețin greutatea pe care o ai.
 • cele 7 blocaje subconștiente care te împiedică să ajungi la greutatea ideală și vei învăța cum să lucrezi pentru a le depăși
 • cum să înlocuiești convingerile contraproductive

5. Află care sunt aliații care te ajută în introducerea noilor obiceiuri “câștigătoare” - indiferent de dieta sau programul de slăbire pe care îl urmezi!

Pornind de la situația de acum:

 • Vei elibera emoțiile negative și convingerile limitative care te împiedică să ai corpul pe care ți-l dorești cu ajutorul tehnicilor EFT și al meditațiilor ghidate.

 • Vei lucra pe eliminarea poftei / dependenței de dulce pentru unul din alimentele cele mai problematice, căruia cu greu îi reziști când vine vorba de diete.  Vei putea să consumi acel aliment în continuare, dar fără să te simți vinovată și având capacitatea de a te opri când vrei.

 • Vei înțelege cum elimini sabotorii și care sunt de fapt aliații care lucrează în favoarea îndeplinirii obiectivelor tale

Ce vei câștiga participând la acest super workshop? 


 1. Informație complexă, profundă - și cel mai important - APLICATĂ pe cazul tău, care de lucrează de obicei și în ședințe de terapie 1 la 1

 1. Înțelegerea unei metode de lucru complexă pentru eliminarea blocajelor în slăbire, cu tehnici și exerciții practice pe care să le poți aplica și singură, indiferent ce diete alegi să ții.

 2. Claritate și aplicabilitate astfel încât să poți trece singură la acțiune, pentru că vei înțelege o dată pentru totdeauna

  • Ce se află la baza greutății tale. Va fi un răspuns specific ție, nu general: greutatea ta este întreținută de emoții, convingeri limitative, traume emoționale.

  • Vei avea instrumente clare de lucru cu blocajele tale: tehnici EFT (tehnica filmului, urmărirea emoției, EFT pe convingeri limitative), exerciții și meditații (sfera de energie luminoasă, Echo Tapping)

  • Vei ști exact de ce simți pofta pe care o simți și vei învăța cum să te eliberezi de ea (emoțiile pozitive sunt stocate în mâncare, fiind asociate cu momente fericite din viața ta. Când vrei să fii fericit/ă simți nevoia să consumi alimentul respectiv: ciocolată, chipsuri, biscuiți, pâine proaspătă, plăcintă, alune, etc.)

  • Îți va fi mult mai ușor să integrezi un stil de alimentație sănătos pentru că vei înțelege piedicile din partea subconștientului („nu am timp/nu am chef să fac sport”, „nu am timp să gătesc sănătos”, „mi-e greu să mă țin de o dietă”, etc.) și vei avea instrumente cu care să le depășești. 

  • Te vei simți ușoară și eliberată sufletește, iar asta se va vedea și pe corpul fizic (eliberând încet, încet, kilogramele)

  • Vei conștientiza blocajele specifice ție care te împiedică să slăbești

ATENȚIE! Acesta este un workshop de lucru intensiv cu tine, nu un webinar de predare de teorie!

Ce vom face în cadrul acestui workshop?

 • Ne întâlnim online, pe zoom, sâmbătă, 11 martie, de la ora 9.00 la 15.00

 • Timp de 5 ore vei lucra cu pixul pe hârtie exercițiile pe care ți le voi propune, vei împărtăși cu grupul, vom face exerciții EFT și  meditații ghidate.

 • Vom pleca de la situația de acum și vei conștientiza toate efectele pe care le au kilogramele în plus în viața ta

 • Vei conștientiza care este rolul kilogramelor în plus pentru tine

 • Vei afla ce emoții, traume și convingeri limitative creează și întrețin această greutate.

 • Vei învăța cum să folosești EFT pentru a elibera emoțiile negative și convingerile limitative care te împiedică să ai corpul pe care ți-l dorești.

 • Apoi, vei afla care sunt cele 7 blocaje subconștiente care te împiedică să ajungi la greutatea ideală și vei învăța cum să lucrezi pentru a le depăși

 • Vei înțelege semnificația greutății corporale din punct de vedere biologic, emoțional și spiritual

 • Vei face un exercițiu foarte puternic de eliberare a emoțiilor pozitive din alimentul care îți creează pofte/dependență – astfel încât să poți să consumi acel aliment în continuare, dar fără să te simți vinovată și să poți să te oprești când vrei.

Iată ce spun cei care au participat la acest workshop

Am conștientizat că bunica mea îmi dădea cubulețe de zahăr! Și nu am știut amintirea asta, credeam că mama a fost cu dulciulețele...dar nu, când ai zis tu, mi-am dat seama! M-a crescut bunica care nu mai e de mult! Si dulcele acela nu l-am putut mânca niciodată de la altcineva...”

Anca

Pe mine mă trimitea mama să cumpăr mascote de la cofetăria de la bloc. De-aia mănânc ciocolată cu ciocolată, că mascota este ciocolată cu ciocolată. De fapt mie acum mi-e dor de mama...

Diana

După workshop am redus zahărul și mănânc mai puțin la o masă, îmi este mai ușor acum să fac asta. Nu mai am pofte așa mari. Ce mi-a plăcut la abordarea asta este că ne-a oferit un alt mod de a ne uita la noi, de a conștientiza cine suntem, de a ne privi cu blândețe.

Alma

E mai clar acum că nu e vorba de mâncare, e vorba de traume. A fost un workshop foarte mișto care te conștientizează de emoții și de traume, îți dă instrumente de lucru și creezi o hartă a greutății.  Am avut parte de o eliberare mare la workshop.

Nicoleta

Teoretic știam, dar acum am înțeles la nivel profund de ce mâncatul compulsiv are cauze emoționale. După workshop am devenit mai conștientă de ceea ce mănânc , când și cât și am slăbit 4 kg fără dietă strictă. Fac alegeri mai bune referitor la alimentație.

Lavinia

Workshopul a fost revelator, s-au legat foarte multe informații. S-a dat ceața la o parte, acum știu că mâncatul compulsiv sunt, de fapt emoții. Pot să fiu prezentă când mănânc și pot să mă opresc mai ușor când îmi vine să mănânc aiurea.

Mirela

Eu sunt Nicoleta

Terapeut și Practician avansat EFT și Matrix Reimprinting, acreditat de EFTMR Academy UK și autor al cărții ”Emoții sub lupă”. Sunt antreprenor, soție și mamă a doi copii și de peste 8 ani trăiesc cu bucurie, împlinindu-mi vocația în fiecare zi. 


Îți înțeleg lupta cu kilogramele pentru că am avut-o și eu pe a mea aproape jumătate din viață. La 21 de ani aveam 75 de kg, iar acum, la 49 de ani, mă simt mai tânără, mai frumoasă și mai plină de viață ca oricând. 


Misiunea mea personală este aceea de a susține femeile care au fost puternice prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ele, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.

Până în prezent:

 • am ajutat peste 5400 de oameni să vindece suferința emoțională în ședințe individuale și programe.
 • De peste 8 ani ajut zilnic persoane care au nevoie de ghidare și susținere în lucrul cu propriile emoții și vindecarea traumelor.
 • Am ajutat sute de femei să se simtă frumoase, împăcate cu sine și cu ceilalți, simțindu-se excelent în corpul lor (arătând superb fără o dietă specială).
 • Am lansat cartea „Emoții sub lupă”, citită deja de peste 2000 mii de persoane (vândută deja în peste 2000 mii de exemplare).

Te aștept la webinarul care îți va aduce multe revelații și răspunsuri la întrebările care te-au tot frământat până acum.  

Abia aștept să ne vedem și să îți ofer claritate și încredere că poți și tu să ajungi la greutatea ideală fără chin și suferință! 

Ce spun cei care au lucrat cu Nicoleta

Nicoleta este un profesionist în tehnica pe care o propune și o practică


Mi-a adus mai mult echilibru în situațiile inconfortabile ale vieții pe care până la întâlnirea cu ea mă conduceau ele pe mine spre panică și victimizare. Recunoștință pentru Provocarea EFT!

Sanda

Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! 


Datorită sesiunilor noastre am găsit liniște și împăcare cu multe traume din trecut. Combinat și cu alte tehnici și coaching în ultimele luni am reușit să cresc financiar, emoțional și personal. Lucruri pe care le-am experimentat în sesiunile de EFT s-au împlinit câteva săptămâni mai târziu în realitate! Nicoleta este extraordinar de intuitivă și blândă!

Mădălina

Nicoleta e un om minunat!


M-a ajutat foarte mult să îmi reduc cea mai mare suferință pe care am trăit-o vreodată și urmările ei. Aceasta a fost când fiica mea în vârstă de 3 zile a plecat dintre noi. Împreună am reușit să facem multe conexiuni și să lămurim întrebări la care nu aveam răspunsuri.Îți mulțumesc draga mea pentru toate învățăturile ce le-ai împărtășit cu mine și pentru că azi mă simt un om liber de emoțiile negative acumulate pe parcursul vieții.

Delia

Cum știi că merită să investești  5  ore în a participa

pentru tine la acest workshop?

Acest workshop e pentru tine mai ales dacă ești: 


... acea femeie singură, puternică și luptătoare, încărcată de responsabilitatea pentru toți și toate, dar care urlă în interior după propria eliberare și feminitate

... o mamă care-și dorește să elimine sănătos kilogramele acumulate în sarcină sau greutatea de a ține întreaga casă pe umerii săi

... o femeie cu un program veșnic aglomerat, mereu aflată în situații limită sau sub stres

... o antreprenoare care vrea să înlocuiască greutatea lipsurilor și a stresului cu ușurința și libertate de mișcare

... cineva care a încercat totul, chiar și o intervenție chirurgicală cum ar fi cea de micșorare de stomac, însă ai ajuns în același loc

... o persoană care a urmat N diete și soluții "magice" fără succes, împovărată de veșnicul efect yo yo

... o femeie cu afecțiuni de sănătate, care înțelege că nu doar dieta e problema


Nu are sens să continui să dai bani pe programe de slăbire, ca să ajungi la veșnica frustrare că nu le-ai dus la capăt sau că nu ai obținut rezultatele așteptate.


Vino la workshop pentru a obține claritatea de care ai nevoie!


Mă simt mult mai bine cu mine! Mi s-a dus din burtă, hainele stau mai bine pe mine. Cel mai important, nu mai pun presiune pe mine. Am învățat să fiu blândă și atentă cu mine.

Elisabeta

Pot să mă opresc din mâncat atunci când sunt sătulă. Înainte nu puteam. Cineva mi-a spus ieri că am slăbit și am conștientizat și eu că nu mai stau pantalonii pe mine.

Aristica

Celulita s-a dus, pielea și carnea pe mine sunt mai adunate. În talie se vede o diferență clară în cm, cu minus, dar cântarul s-a dus în sus. Îmi stau bine hainele pe mine, îmi place cum arăt în colanți, așa că nr pe care îl arată cântarul nu mă mai deranjează. Știu că se va regla și asta.

Andreea

Ce vei pierde dacă nu participi:


 1. Ocazia unică de a profita de un preț super special: Prețul normal al acestui workshop de 5 ore este de 600 lei, însă doar acum ai ocazia să participi cu 35% reducere. Prețul pe care îl vei plăti este de doar 390 lei.
 2. Vei rămâne fără o imagine clară și de ansamblu a greutății tale și cel mai probabil vei căuta în continuare soluții magice care nu vor funcționa.  Asta îți va alimenta frustrările, eșecurile și autosabotarea.
 3. Pierzi șansa de a lucra pe cazul tău specific, nu va fi ceva general. 
 4. Vei rata înțelegerea unor instrumente clare de lucru cu blocajele tale: tehnici EFT (tehnica filmului, urmărirea emoției, EFT pe convingeri limitative), exerciții și meditații (sfera de energie luminoasă, Echo Tapping)
 5. Nu vei ști exact de ce simți pofta pe care o simți și cum să te eliberezi de ea (emoțiile pozitive sunt stocate în mâncare, fiind asociate cu momente fericite din viața ta. Când vrei să fii fericit/ă simți nevoia să consumi alimentul respectiv: ciocolată, chipsuri, biscuiți, pâine proaspătă, plăcintă, alune, etc.)
 6. Îți va fi în continuare greu să integrezi un stil de alimentație sănătos pentru că nu vei înțelege piedicile din partea subconștientului („nu am timp/nu am chef să fac sport”, „nu am timp să gătesc sănătos”, „mi-e greu să mă țin de o dietă”, etc.) și nu vei avea instrumente cu care să le depășești. 
 7. Vei simți în continuare greutate și apăsare sufletească, iar asta se va vedea și pe corpul fizic.
 8. Vei păstra cu tine blocajele specifice ție care te împiedică să slăbești până când vei avea o nouă oportunitate de participare.

Înscrie-te acum la workshop pentru a înțelege practic și aplicat la cazul tău 

cum poți scăpa de problema kilogramelor pentru totdeauna - indiferent de dietă,

sau de orice program de slăbire din piață la care decizi să apelezi!


Preț normal: 600 Ron

Preț redus 1-8 martie

390 Ron