Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Tu cum privesti noul an?

Home/Dezvoltare personala/Tu cum privesti noul an?

Tu cum privesti noul an?

Happy new year

Mai sunt doua zile pana in 2015. De obicei, la sfarsit de an, ne gandim si ne propunem obiective pentru noul an.

Eu iti propun sa faci mai intai un moment de reflectie asupra acestui an, cel care se incheie. Si pune-ti cateva intrebari:

Care au fost obiectivele tale pentru acest an?
In ce proportie s-au indeplinit?

Nu te invinovati prea tare pentru nereusite sau esecuri si nu pierde prea mult timp si energie in aceasta parte negativa.

Gandeste-te acum:

Ce as putea schimba in noul an astfel incat lucrurile sa iasa mai bine?
Ce as putea face diferit?
Cu cine as putea colabora?
Ce abilitati mi-ar fi de folos sa invat sau sa dezvolt?
Pe cine imi iau mentor?

Ei, parca deja se contureaza un plan mai bun, asa e?

Retrospectiva anului meu, suna cam asa:
– am organizat in fiecare luna, impreuna cu echipa, evenimentul Open Connect Galati si am creat o comunitate de antreprenori la Galati. Evenimentul este bilunar, este gratuit si va asteptam incepand cu 9 ianuarie la cafeneaua Olympos de la ora 9.30 dimineata.
– obiectivele (stabilite inca din decembrie 2013) referitoare la o afacere pe care o dezvolt nu le-am indeplinit, pentru ca mi-am schimbat pe parcursul anului focusul si a aparut un nou obiectiv,
–  aprilie: am demarat programul PREIA CONTROLUL EMOTIILOR TALE, format din seminar gratuit si workshop de 4 ore, pe care l-am derulat timp de 9 luni.
– iunie: am fost coorganizator al Conferintei Nationale Succesul la Feminin, alaturi de doamnele din AFIR-Galati, precum si moderator al evenimentului, alaturi de colega mea Camelia Grecu; (+seminar, workshop, Open Connect).
–  iulie: am fost cooptata in Reteaua Regionala a Femeilor Antreprenor, retea ce a luat fiinta in cadrul programului “Si eu pot”; (+seminar, workshop, Open Connect).
– august: am creat un nou program, format din lectii video, numit: TRECI LA UN ALT NIVEL IN VIATA TA FOLOSIND EFT; Scapa pentru totdeauna de “Nu pot pentru ca…”. acest program este derulat pe o platforma online, ltacademy, ce a pornit la 1 octombrie; (+seminar, workshop, Open Connect).
– septembrie: am demarat un nou program, GRUP DE PRACTICA EFT, ce s-a derulat pe parcursul a 3 luni de zile, si care tocmai s-a incheiat acum o saptamana; (+seminar, workshop, Open Connect).
– octombrie: am participat la Cluj Napoca la o conferinta de doua zile organizata de Asociatia de Vindecare Alternativa. Mi-am facut noi prieteni, s-au legat noi parteneriate; (+seminar, workshop, grup de practica, Open Connect, Bootcamp Forum).
–  noiembrie: am ajutat la lansarea cartii “Picaturi de Suflet in Contul Intelepciunii Tale”, a Aureliei Grosu, al carei colaborator sunt si eu, si am organizat la Bucuresti o prelansare, in cadrul Connect Hub; (+seminar, workshop, grup de practica, Open Connect).
– decembrie: lansare carte la Galati, sesiune de mentorat in cadrul proiectului “Si eu pot”, intalnire in cadrul AFIR Galati, reuniunea participantilor din cadrul programelor marca Andy Szekely, participare la evenimentul “In dar de Craciun”; (+seminar, workshop, grup de practica, Open Connect)…
– am continuat sa ma instruiesc, si astfel am participat la seminarii si programele lui Andy Szekely, (Stabilire Obiective ianuarie Bucuresti si aprilie Galati, conferinta Speaker Elite mai Galati, Bootcamp Forum martie si octombrie Bucuresti, Persuasion Elite octombrie Galati), Liviu Pasat (Ai un DAR Bucuresti, The X Seminar Bucuresti, Trezeste banii Galati), Florin Pasat, Lorand Soares, Paul Ardeleanu, iar pe online am studiat cu Joe Vitale, Carol Look, Nick Ortner si altii; am citit carti, urmarit zeci de videouri si ascultat zeci de mp3-uri cu informatie de calitate in limba engleza.

De departe este cel mai bogat an al meu de pana acum. Bogat in oamenii cunoscuti, oameni de calitate. Bogat in prietenii pe care mi i-am facut. Bogat in informatiile aflate si lucrurile invatate. Bogat in experientele traite.

Va veti intreba, dar timp de ceilalti ai tai ai mai avut? Da, nu i-am uitat pe ai mei, mie imi place sa fiu discreta in privinta familiei mele. Am petrecut timp de calitate alaturi de sotul meu, si de cei doi copii ai nostri.

Pentru a infaptui toate aceste lucruri minunate am avut parte de mult ajutor si sunt recunoscatoare tuturor celor care au contribuit cu o vorba buna, cu un gand, cu o fapta.
Sunt recunoscatoare pentru familia mea care ma sprijina.

Sunt recunoscatoare pentru toti colaboratorii pe care i-am avut si pe care ii am: Gabriela Chiriac, Cornel Trofimov, Dan Iorga, Petre Lupu, Oana Mirzac, Maria Grigoras, Elena Nastase, Dorina Ursu, Elena Mocanasu, Daniel Mocanasu, Bogdan Mihailescu, cafeneaua Yoobi, Olympos Cafe, Alcopy Birotica si multi altii.

Printre randuri, se pot extrage cateva lucruri importante pentru succes:
– instruieste-te continuu
– cunoaste oameni noi, fa networking de calitate
– daruieste fara sa astepti ceva in schimb (se va intoarce catre tine inzecit)
– fa-ti un plan, ia-ti colaboratori, incepe chiar daca nu esti gata
– ia feedbackul primit, incorporeaza-l, dezvolta programe noi.

Pentru anul 2015 pregatesc deja proiecte noi, asa ca asteapta-te la surprize placute din partea mea.

An Nou cu sanatate, bucurii nenumarate si spor in toate iti doresc!

Leave A Comment