Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

”Trezeste liderul din tine”

Home/Dezvoltare personala/”Trezeste liderul din tine”

”Trezeste liderul din tine”

Seminar-Trezeste-liderul-Galati-21novAsa s-a numit seminarul la care am participat aseara la Galati. Un seminar de exceptie, marca ”Trezeste banii” by Liviu Pasat.

Desi descrierea seminarului a fost foarte clara, este destinat celor din industria Network Marketing, in sala au fost persoane care nu activeaza in acest domeniu. Eu sunt convinsa ca informatia primita aseara ii va face, daca nu sa inceapa o activitate de network marketing, in mod clar sa vada cu alti ochi, de acum inainte, o persoana care ii va aborda cu invitatia de a veni la o prezentare de oportunitate.

Nu e nimic rau in a dezvolta o afacere in sistem marketing de recomandare, dimpotriva, trebuie doar sa o faci corect. Si exact asta face Liviu prin acest proiect: demonteaza niste mituri, alunga umbrele negre ce inconjoara, din pacate, aceasta industrie, si ofera informatii din propria lui experienta.

Exemplele si tehnicile prezentate in seminar cat si cele care vor fi prezentate in workshop, nu sunt din carti, nu sunt din alte seminarii, sunt din experienta lui Liviu de peste 6 ani in acest domeniu. Tocmai din acest motiv a luat nastere si acest proiect: pentru ca el nu a gasit in nici o carte raspuns la intrebarile si problemele de care s-a lovit. Si este extraordinar sa poti invata de la o persoana cu experienta, sa poti afla de la bun inceput ce sa faci, ce sa nu faci, ce tehnica merge, ce nu merge, si sa nu fie nevoie sa faci si tu aceleasi greseli si sa capeti aceleasi ”cucuie”.

Ca sa ai succes in marketingul de recomandare, trebuie sa stii cum sa fii lider. Trebuie sa iubesti oamenii, sa doresti sa ii ajuti pe ceilalti sa se dezvolte, sa stii sa lucrezi in echipa si sa poti sa inspiri oamenii.

Iar seminarul de aseara este doar un alt pas pe drumul meu, care ma duce tot mai aproape de ceea ce doresc sa fiu.logo Nicoleta Nistor

Leave A Comment