Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

”The X Seminar”

Home/Dezvoltare personala/”The X Seminar”

”The X Seminar”

The X SeminarAșa s-a numit seminarul organizat de Liviu și Irina, adică echipa ”Trezește banii”,seminar la care am participat cu bucurie în 10-11 mai la București. Poate în viitor îi vor schimba numele în ”Seminar de la A la … Z”, pentru că asta înveți în cele două zile, Liviu și Irina răspunzând la întrebarea pe care poate mulți și-o adresează” Cum să îți faci un business cu seminarii din pasiunea ta?”.

Pentru mine acest seminar a fost exact ceea ce aveam nevoie, având în vedere că am pornit proiectul ”Preia Controlul Emoțiilor Tale”. Și după două zile pline de informații de calitate, de energie, de oameni minunați (am legat multe prieteni) privesc cu mult mai multă încredere, detașare și siguranță, tot ce va urma.

Am să vă spun doar 3 lucruri din multitudinea de informații primite, pe care le-am reținut și pe care am și început să le aplic, și care se pot aplica și în alte business-uri:

– stabilește-ți foarte clar cine este clientul tău și concepe avatarul de client. În acest fel este mult mai ușor să promovezi proiectul tău pentru un grup țintit, și rezultatele sunt mult mai bune.

–  creează-ți o imagine a ceea ce vrei să devii. Cine vrei să fii, unde vrei să ajungi, în cât timp? Cine te poate ajuta, pe cine iei aliat? Răspunzându-ți la aceste întrebări îți dezvolți de fapt motorul care te va propulsa înainte.

– creează o comunitate și menține vie această comunitatea și legătura cu clienții. Iar la acest capitol Liviu și Irina sunt maeștri. Eu îi cunosc de patru ani, și la început am fost clientul lor la seminarii, ulterior devenind mai apropiați. Am fost întotdeauna plăcut impresionată de atenția pe care mi-o acordau. Apoi am realizat că așa se poartă ei cu toți clienții lor, îi fac să se simtă speciali, iubiți, apreciați. Mulți ar avea de învățat la acest capitol.

Ceea ce m-a impresionat cu adevărat în cele două zile, a fost dăruirea cu care Liviu și Irina au împărtășit din secretele lor. Sunt convinsă că nu au spus tot, 🙂 probabil am mai fi stat multe zile, dar ceea ce au împărtășit cu noi, rețeta de succes, pașii de urmat, este suficient să ne dea viziunea a ceea ce vrem să construim.

Mi-am făcut noi prieteni, și asta e un lucru minunat. Am aflat de noi activități și ceea ce este cu adevărat magic este că s-a închegat un grup fain, de oameni ce vor face cu adevărat o schimbare pe piața de dezvoltare personală din România. Și la timpul potrivit vă voi vorbi de fiecare.

Acum vă las cu o galerie foto ce ilustrează atmosfera din cele două zile (fotografiile sunt luate de pe pagina de facebook Trezeste banii din viața ta).

Tu ce vrei sa devii? Aștept comentariul tău mai jos.

Leave A Comment