Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Seminarii și workshopuri transformaționale. Te interesează?

Home/Dezvoltare personala/Seminarii și workshopuri transformaționale. Te interesează?

Seminarii și workshopuri transformaționale. Te interesează?

Asociatia Vindecare AlternativaCe seară frumoasă am avut! Când mă gândesc la experiența trăită, la energia simțită, mă trece și acum o undă de curent prin corp. Dacă v-am făcut curioși – și nu vă gândiți la lucruri deocheate – să vă povestesc atunci.

Miercuri seară la Yoobi, o mică echipă din cadrul Asociației Vindecare Alternativă a fost oaspetele nostru pentru două ore. Pentru venirea lor aici sunt responsabili mai mulți gălățeni inimoși, cu suflet mare și pasionați de dezvoltare personală și spiritualitate. Pentru că nu îi știu pe toți pe nume și nu vreau să omit pe nimeni, nu am să îi numesc acum.

În schimb am să vii prezint pe oaspeții noștri. Nu am să vă descriu seminariile prezentate, puteți vedea descrierea pe site, am să vă povestesc în schimb ce am simțit eu ascultându-i pe vorbitori.

Alexandra Coroianu este președintele asociației, o femeie puternică și interesantă. Ea susține un workshop numit ”Noua medicină germanică”.

Toma Gross, un tânăr cu un potențial fantastic. Ne-a introdus în tainele unui workshop deosebit de captivant, ”Abundență solară”. Nu știu dacă mai există așa ceva în țară, este absolut uimitor!

Relu Peștean este fondatorul unui curs-școală numit ”Școala Ancestrală a Nemuririi”. Mi-a plăcut pasiunea cu care vorbea despre proiectul său și mi-a stârnit puternic interesul pentru subiect.

Despre „Școala Reamintirii”a vorbit  Adrian Constantinescu. O temă absolut fascinantă și se anunță un workshop interesant.

Am ales să vorbesc la sfârșit de această doamnă, pentru că ea mi-a produs impresia cea mai puternică. Anda Ciobanu, este, așa cum se descrie singură, un căutător, un explorator, un pionier. Ea ne-a prezentat seminarul Roata Medicinei, o cale șamanică de a trăi în prezent.

Anda Ciobanu are o voce caldă, calmă, moale. Poate chiar prea moale la început și acest lucru te poate deruta. Pe măsură ce vorbește însă, Anda se transformă. Se poate simți puterea și energia numai din vocea ei. Vibrează toată. Dar ceea ce am trăit atunci când a și lucrat un exercițiu, nu se poate descrie în cuvinte. Un amestec de sentimente, emoții și energie de puteam să o simt fizic, mi-au trecut prin corp, de m-au năucit pentru câteva secunde. Dar mi-am dat seama că nu am fost singura ce a trăit asta. Am văzut în jurul meu câteva persoane care au făcut același gest ca și mine: și-au șters o lacrimă din colțul ochiului, o lacrimă apărută din bucurie și exaltare. Și atunci m-am gândit: dacă acum în 5 minute am simțit asta, atunci în 5 zile de seminar, cum poate fi?

Nu pot decât să îmi închipui ce transformări se produc de-a lungul tuturor acestor seminarii.

Inițiatorii acestor cursuri, workshopuri și-au arătat disponibilitatea de a veni și la Galați cu aceste învățături și practici spirituale, dacă sunt doritori. Aștept cu mare interes calendarul acestor evenimente și îmi doresc să ajung, la un moment dat, la cât mai mute dintre ele.

Le mulțumesc acestor oameni minunați ce au venit tocmai de la Cluj sau București să împărtășească cu noi experiența lor și le doresc mult succes în drumul pe care și l-au ales.

Leave A Comment