Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

TCC sau cum comunici datorita comportamentului si temperamentului

Home/Dezvoltare personala/TCC sau cum comunici datorita comportamentului si temperamentului

TCC sau cum comunici datorita comportamentului si temperamentului

Probabil Nicoleta Doina Radu se gandeste sa anunte deja urmatorul ei atelier de coaching, dar eu de-abia acum scriu despre cel care a avut loc pe 18 februarie, ca de obicei, la cafeneaua Yoobi. Si vreau sa scriu pentru ca merita sa stiti despre ce se intampla acolo, despre temele discutate, despre oamenii ce vin acolo, despre efortul de a face ca lucrurile sa mearga.

Desi a fost o zi plina cu evenimente neprevazute, si Nicoleta ar fi avut toate motivele sa amane evenimentul, ea cu tenacitatea care o caracterizeaza, a dus la bun sfarsit ceea ce si-a pus in plan.

Ultimul atelier Portia de coaching, a fost o pledoarie pentru comunicare, asa cum foarte frumos scrie si Nicoleta pe blogul ei in acest articol.

Nu am sa va dau detalii despre tema, puteti citi in articolul mai sus amintit, vreau sa va spun de ce merg eu la acest eveniment si de ce va recomand cu mare drag sa nu il ratati pe urmatorul. Pe langa atmosfera frumoasa, relaxanta de la Yoobi, pe langa oamenii interesanti pe care ii cunosti, pe langa persoanele dragi pe care le revezi, pe langa informatia relevanta pe care o primesti, va exista cu siguranta, macar un moment in timpul serii, cand in creierul tau se va auzi: “Aha!”.

Si un “Aha!” de aici, un “Aha!” de la alt eveniment, un “Aha!” de la o carte, un articol, o postare … si asa vei pasi pe un drum care te va duce intr-o alta directie decat viata cea de zi cu zi. E clar, atelierul Nicoletei nu e pentru toata lumea, e pentru acei oameni care doresc mai mult de la viata si doresc sa se dezvolte.

Mi-a placut o imagine si mi-am permis sa o imprumut de pe pagina Nicoletei.

Temperament_Comportament

Comportament in functie de temperament

 

4 Comments

 1. grosu aurelia 3 martie 2014 at 11:15 - Reply

  Atelierul Doinitei va fi ,intr.o zi pentru toata lumea,caci este nevoie de o revolutie mentala si spirituala la nivelul Romaniei,va veni timpul in care salile vor fi pline,asta este nevoia omenirii,o foame dupa valori,dupa exemple,dupa modele….etc. Eu scriu cartea a doua despre intelepciune si valorile ei,voi cu atelierele,sa credem ca am reusit deja! sa credem si sa actionam!

  • Nicoleta Nistor 3 martie 2014 at 11:28 - Reply

   Sunt de acord cu tine Aurelia, cand spui ca e nevoie de o revolutie mentala. Eu vad ca lucrurile incet, incet se misca pemtru ca oamenii incep sa se miste. Si ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multi oameni sunt interesati sa se dezvolte. Dar sa stii ca nu toti oamenii vor mai mult, nu toti oamenii citesc, nu toti oamenii merg la seminarii, workshopuri si nici nu vor merge toti. Dar asta nu e o problema. Iti multumesc pentru comentariu si pentru ca ai ajuns pe blogul meu.

 2. nicoleta doina radu 3 martie 2014 at 19:08 - Reply

  Îţi multumesc Nicoleta pentru articol, pentru aprecieri şi pentru că vii la porţiile de coaching, în condiţiile în care ai un program foarte aglomerat. Mă simt onorată că îţi place la atelier şi că reuşesc să provoc câte un “aha”.

  • Nicoleta Nistor 3 martie 2014 at 22:02 - Reply

   Nicoleta, cu mare drag vin.

Leave A Comment