Mișcare și

vindecare emoțională

Provocarea de 30 de zile care reunește beneficiile mișcării și ale vindecării emoționale sub îndrumarea Nicoletei Nistor

Dacă te regăsești în asta ...

De câte ori ți-ai spus: ”De luni mă duc la sală.” sau ”Trebuie să fac mai multă mișcare”? Dar zilele au trecut și tu ești cu același program încărcat, obosită de atâta muncă și alergătură să ai grijă de copii și de casă.

Te uiți în oglindă și vezi că au trecut anii și corpul tău nu mai este atât de ferm. Simți că nu mai ai energie să faci tot ce ți-ai propus, iar să ai timp doar pentru tine pare un vis frumos.

Uneori grijile și oboseala nu te lasă să adormi, iar atunci când dormi nu te trezești odihnită, ci, mai obosită decât atunci când te-ai culcat. 

Ai ajuns să fii agitată și nervoasă mare parte din timp, nu mai ai răbdare, ridici tonul prea repede sau spui cuvinte aspre și apoi îți pare rău.

În unele zile anxietatea e la cote maxime, îți faci griji din orice, creezi în mintea ta numai scenarii negative. Deși te străduiești să fii optimistă și să ai încredere că totul se va rezolva, nu mai reușești.

Frustrarea pentru că nu mai ai timp pentru tine crește și te transformi într-un mic monstru reproșându-le celorlalți că nu te ajută, nu le pasă, deși tu ai făcut tot timpul tot ce puteai pentru ei.

STOP!

Respiră profund și citește în continuare.

Pentru a schimba situația în care te afli ai nevoie de contextul potrivit.

3 piloni pentru schimbare

MOTIVAȚIA

CARE E DE CE-UL TĂU?

Mare parte din oameni acționează din durere și puțini sunt cei care fac schimbări din inspirație. Care este cea mai mare durere? Care este cea mai mare dorință a ta?

MEDIUL

împreună e mai bine

De una singură ți-e greu să te ții motivată și să instalezi un obicei sănătos, să faci mișcare. Cum ar fi să ai la dispoziție un grup de femei care doresc același lucru ca și tine, care te susțin și pe care le inspiri la rândul tău și tu?

MENTOR

cineva care a trecut prin asta

Mentorul este cel care a trecut prin ceea ce treci și tu acum, a încercat diverse metode, știe ce funcționează și ce nu. Te poate ajuta să scurtezi timpul de învățare, te ghidează și te inspiră.

Echilibru si pace

Nicoleta este un profesionist în tehnica pe care o propune și o practică! Mi-a adus mai mult echilibru în situațiile inconfortabile ale vieții, care, până la întâlnirea cu ea, mă conduceau ele pe mine spre panică și victimizare. Recunoștință pentru programul EFT - Provocarea de 30 de zile!

Sanda Cotescu, București

Singura constantă în ultimele 12 săptămâni a fost alergarea de dimineață

Deși nu sunt o fire sportivă, mie îmi plac drumețiile și cam atât, nu am practicat vreun sport, adult fiind, totuși, vara asta ceva s-a schimbat.

De 2 ani de zile am o relație specială cu Dunărea. Eu locuiesc în Galați, am faleza la 10 minute de mers pe jos de casa mea. În mai 2020, atunci când am ieșit din starea de urgență, am simțit o nevoie imperioasă să fiu pe malul Dunării.

Apoi, am dezvoltat o relație specială cu ea: într-un moment de confuzie și zbucium interior, Dunărea și faleza mi-au devenit prietene bune. Era locul în care am simțit să merg să îmi adun gândurile, să îmi procesez emoțiile puternice, să fac niște eliberări și curățări. Încă din 2014 știam de la o cunoștință că Dunărea te ajută la purificare și curățare energetică și emoțională. Și așa a și fost. Apoi, după ce m-am echilibrat și lucrurile s-au așezat frumos în viața mea, am continuat să vin pe faleză.

De la plimbare și procedurile mele de eliberare și vindecare, după 30 de zile, a venit firesc pasul următor, alergarea. Corpul mi-a cerut-o.

Și astfel, de la câteva sute de metri, când simțeam că îmi explodează inima în piept, am ajuns să alerg vreo 2 km. Nu îmi plăcea alergatul, în schimb îmi plăcea modul în care mă simțeam la final: plină de energie, vitalitate, fiecare celulă din corp era trează și vibra. Un sentiment foarte nou și plăcut.

Apoi a venit anotimpul rece, ziua s-a scurtat și nu m-am putut adapta .Mi-am dat seama că eu aveam nevoie de soare dimineața și de lumină. În iulie, la ora 6 dimineața deja soarele e sus pe cer, pe când în noiembrie e întuneric beznă. Așa că am renunțat la mișcarea de dimineață.

Anul trecut am încercat să reinstalez obiceiul să fac mișcare dimineața pe faleză. Nu mi-a reușit. Nu am fost suficient de constantă.

Anul acesta, pe la sfârșitul lunii mai, ceva m-a scos din casă iar într-o dimineață. Chiar dacă eu susțin alți oameni să se vindece emoțional, nu înseamnă că eu sunt imună la provocările care îmi apar. Aș spune, că, dimpotrivă, oamenii care sunt pe calea aceasta, sunt mai încercați, li se dau mai multe provocări de dus, pentru că ei știu cum să le rezolve.

Pe lângă să apelez la un coach, mentor sau terapeut, uneori la toți 3, ce m-a ajutat în plus și de această dată, a fost mișcarea de dimineață.

Nu mai e niciun secret faptul ca sportul este benefic pentru sănătate și pentru condiția fizică, însă beneficiile nu se opresc aici. Mișcarea și activitatea fizica ne ajuta și să ne îmbunătățim starea de bine, fiind o metoda eficientă pentru reducerea stresului. 

Atunci când în jurul meu părea haos (am fost somată să mă mut din spațiul în care funcționa Centrul pentru că s-a schimbat proprietarul, nu găseam în timp scurt un spațiu potrivit nevoilor noastre…) singura constantă în ultimele 9 săptămâni a fost alergarea de dimineață și tehnicile spirituale. Unde făceam mișcare? Bineînțeles pe faleză, pe malul Dunării. Erau momentele mele cu mine, cu gândurile mele, cu emoțiile mele, cu trăirile mele, cu blocajele mele și îmi dădeam voie să mă uit la toate astea cu blândețe și compasiune.

Cine ar fi crezut, că toate astea vor duce către ceva mai mult?

Alergarea mi-a dat curaj să fac lucruri pe care nu le credeam posibile altă data: pe 11 septembrie voi alerga 21 km pe Transfăgărășan, la competiția numită Transmaraton, susținând HOSPICE Casa Speranței – Îngrijire paliativă pentru copii și adulți cu boli incurabile.

Pe lângă experiența de terapeut din ultimii 8 ani, cu peste 5000 de ore de terapie și peste 80 de workshopuri și programe susținute, se adaugă acum cea de alergător amator.

Te invit în Provocarea de 30 de zile - Mișcare și eliberare emoțională - să te molipsești de microbul numit ”a avea grijă de tine” pe toate planurile: fizic, mental, emoțional, spiritual.

Provocarea de 30 de zile -

Mișcare și eliberare emoțională

Un program practic de dezvoltare personală sub forma unei provocări.

Fără prea multă teorie și informație. Sunt sigură că știi deja foarte multe. Ce ți-a lipsit până acum a fost contextul să le pui în aplicare.

Ai parte de exerciții practice, susținere din partea mea și a întregului grup.

Primești în fiecare seară de la mine misiunea de făcut pentru a doua zi. Astfel, știi din timp și îți poți face programul astfel încât să integrezi exercițiile din provocare în viața ta.

În fiecare zi pui în aplicare exercițiile din provocare. O prezență constantă va fi mișcarea de dimineață (sau în alt moment al zilei, dacă preferi așa). Apoi, vei primi exerciții EFT, scurte meditații ghidate, exerciții de introspecție și conștientizare, precum și acțiuni care să îți aducă bucurie și să te aducă cu atenția pe TINE. 

Postezi pe grupul de Facebook ce ai reușit să faci.

Înscrie-te în program

We strive to keep both you and your pup as happy and comfortable as possible while you’re out earning those big bucks.


Get 20% off your first walk. Enter your email and we'll send you your coupon.

area we serve

As a small team of experienced dog owners and lovers, we really get to know you and your dog and we canguarantee consistent and personal care that is equal to your love and attention.


We are so excited to make you a part of the family!

Nicoleta Nistor

Terapeut, coach,....

conatct@eftforyou.ro