O experiență LIVE cu Nicoleta Nistor, terapeut și practician avansat EFT cu peste 7 ani experiență și peste 4800 de ore de terapie și coaching la activ

Când problema ta nu este mâncarea, ci traumele, emoțiile și autosabotarea

KiloFREE*PRO

Kilograme Vindecate Eliberate 

Obține corpul la care ai visat întotdeauna vindecând rănile emoționale, eliminând stresul, mâncatul emoțional și comportamentele autodistructive!

Program intensiv, LIVE, de 10 săptămâni prin care - indiferent de DIETA preferată pe care o alegi:

 •  vei accelera procesul de eliminare al kilogramelor în plus, eliminând pofta de dulce, mâncatul compulsiv și obiceiurile nesănătoase care au la bază traume și cauze emoționale. 

 • vei schimba 100% relația cu mâncarea și cu corpul tău printr-o abordare holistică 3D - trup - minte - suflet, 

 • vei lucra la dezvoltarea inteligenței tale emoționale și la creșterea încrederii în tine, construindu-ți povestea de succes

 • vei însuși tehnici de eliberare emoțională care te vor ajuta în atingerea SUCCESULUI atât în privința kilogramelor cât și în toate palierele vieții tale

DA, ai citit bine!

Acest program nu-ți impune dieta. 

Primești recomandări, dar ai libertatea să folosești orice dietă rezonează cu sufletul tău, atâta timp cât e una sănătoasă. 

 • Poate ai un anume regim special primit de la medicul tău. 

 • Poate ai un nutriționist favorit. 

 • Poate vrei să te bazezi doar pe antrenamentele de acasă sau de la sală și pe un meniu echilibrat

Cred cu tărie că orice DIETĂ are rezultate dacă te ții de ea. 

Acolo unde dieta dă greș, cauzele sunt de cele mai multe ori emoționale.

Adevărul despre succesul sau eșecul dietelor ține de depozitul tău emoțional

Nimeni nu mai contestă impactul stresului de zi cu zi, al emoțiilor și traumelor acumulate în decursul anilor asupra greutății noastre fizice.  Durerile evenimentelor traumatice, stresul zilnic la care suntem supuși, emoții precum tristețea, supărarea, depresia, furia, toate duc la dezechilibre fizice și emoționale,  acumularea de kilograme în exces ca mecanism de apărare sau mai rău - afectarea organelor interne și degradarea stării de sănătate. Aceste lucruri nu mai sunt un secret, fiind deja confirmate de medicină, nenumărate studii neuroștiințifice și de fizică cuantică. 

Spune-mi dacă te regăsești aici:

 • an de an ai adunat kilogram cu kilogram, în ciuda tuturor dietelor 
 • mănânci compulsiv și pe fond de stres
 • nu reușești să duci nicio dietă până la capăt sau nu reușești să-i păstrezi rezultatele pe termen lung
 • cedezi în fața poftelor de dulce sau de alimente nepermise
 • ai senzația că mănânci puțin, dar totul se depune 
 • ești în permanență obosită 
 • ai probleme de circulație sau dureri articulare
 • ai dureri de ficat, colesterol ridicat sau probleme de glicemie
 • te confrunți cu dereglări hormonale sau de 
 • ai des infecții sau inflamații în organism
 • ai stări de anxietate, nervi, agitație
 • nu te poți concentra suficient de bine
 • au trecut poate ani de zile de la nașterea copilului / copiilor, dar nu ai reușit să revii la forma corpului pe care ți-o doreai

Realizezi cum îți vorbește corpul tău?

Primești semnale clare zi de zi! Întreaga ta ființă urlă după atenția ta! Îți cere să cauți adânc, spre problemele reale. Să privești în oglindă la adevăratul EU.

La baza acestor simptome sunt cauze adânc înrădăcinate în corpul tău.


De la emoții la mâncatul compulsiv


✨ “Sunt aici! Am nevoie să mă vezi”

✨ “Stresul mă doboară””

✨ “Sunt puternică și pot duce oricât”

✨ “Nu vreau să mai fiu ignorată”

✨ “Vreau să mă simt ușoară și fără presiune”

✨ “De ce nu mă pot simți bine în pielea mea?“

✨ “Dulciurile mă ajută să mă simt mai bine”


Și tot așa corpul acumulează… poartă cu el bagaje întregi de emoții, stres și traume emoționale. 

Corp pe care - cu bună știință sau nu - l-ai transformat într-un depozit încărcat cu marfă emoțională. Plin cu toate emoțiile tale din prima zi de viață până acum. 


Poți oare să-ți imaginezi acest depozit? An de an l-ai încărcat cu tot felul de lucruri… până s-a umplut. 


Pe fiecare raft și în fiecare sertar ai pus: trăiri, răni emoționale, dureri profunde, dezamăgiri, relații toxice,  umilințe, emoții de frică, furie și nedreptate, convingeri limitative, reziduuri distructive chiar și din relațiile cu cei dragi. Chiar și emoțiile pozitive și relațiile apropiate l-au încărcat considerabil cu: zone de confort, frică de a nu pierde, nevoie de atenție și afecțiune, refugiu emoțional în momente de durere

Și uite așa depozitul a acumulat kilograme întregi de “marfă” la care-ți este groază să te uiți. Ți-e frică să deschizi ușa uneori, să nu se rostogolească ceva peste tine și să te doboare.


Așa-i că e mai simplu să-l ignori? Așa-i că e mai simplu să ții ușa închisă și cheia rătăcită într-un sertar, de frica procesului de curățenie generală?


Ai nevoie de curaj ca să faci curățenie generală! Dacă o problemă continuă să reapară, este necesară analiza și abordarea cauzelor profunde care duc la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice. Schimbarea nu se întâmplă prin forță, privare, vinovăție sau pedeapsă. Schimbarea se întâmplă cu înțelegere și compasiune. Prin acceptare și iubire de sine.

Vestea bună e că se poate! 👉 Poți să rezolvi problemele de la rădăcină chiar și atunci când nicio altă soluție minune și nicio dietă de pe lumea asta parcă nu funcționează. 

Cei 8 Pași către eliberarea greutății emoționale definitive - pentru a avea succes ținând orice dietă sau cu un program alimentar echilibrat 

Pasul 1 - Fă Radiografia Kilogramelor tale - pentru a înțelege ce anume te îngrașă de fapt - Studiu cu pixul în mână și program de exerciții  personalizat (vezi mai mult...)

Afli cauza adevărată de la baza kilogramelor tale - în baza unui studiu amănunțit, cu pixul în mână și urmând un program intensiv de exerciții, de aproximativ 5 ore.


Atunci când o problemă persistă, cum e cazul kilogramelor tale, e nevoie să vezi în profunzime adevăratele cauze care au dus la apariția ei, nu doar tratarea simptomelor fizice. 


Greutatea în plus este doar un simptom, un efect. Fără a trata cauza este ineficient, simptomul reapare tocmai pentru că nu e vindecată cauza: după ce ai ținut dieta și ai slăbit câteva kilograme, ele se depun, chiar și cu ceva în plus.


De unde vin acestea? Din răni emoționale, dureri, stres și emoții neprocesate pe care crezi că poți să le depășești ușor cu mâncare sau ceva dulce.

Pasul 2 - Schimbă energia care circulă în corpul tău (vezi mai mult...) 

Emoțiile sunt energie. Energia se simte în corp și rămâne în câmpul nostru energetic. Zi după zi, trăind aceleași emoții, formăm un bagaj emoțional și energetic pe care îl cărăm cu noi.


De multe ori nu mai e suficient să îți spui că vrei să schimbi ceva, că vrei să gândești altfel, că vrei să  simți altceva. 


E nevoie să acționezi asupra energiei corpului tău, să eliberezi din câmpul tău energetic emoțiile blocate și să faci o resetare a creierului pentru a gândi într-un mod mai armonios.


Schimbarea nu apare prin forță, privare, vinovăție sau pedeapsă. Schimbarea apare atunci când faci pace cu mintea, sufletul și corpul tău. Prin înțelegere, compasiune, acceptare și iubire de sine.

Atunci când vindeci problema alimentară și a greutății corporale, crești automat încrederea, stima de sine și bucuria unei vieți trăite în echilibru, armonie și cu bucurie.

Pasul 3 - Alege dieta și planul de bătaie care te reprezintă, aliniat cu nevoile tale particulare (vezi mai mult...)

Acest program nu-ți impune o dietă sau un anume program alimentar. Dacă ai un stil de viață împovărat de anumite probleme medicale - consultă-te cu medicul tău. Fă un set de analize actualizat și vezi recomandările medicale.


Ai libertatea de a alege orice dietă simți că rezonează cu tine. Ideal ar fi să fie una recomandată de un nutriționist, să nu fie restrictivă și să te asiguri că îți acoperă toate carențele nutriționale.

Pasul 4 - Înțelege modul în care funcționează mintea ta și ce anume o sabotează (vezi mai mult...)

Mintea conștientă vs. Mintea subconștientă


Mintea conștientă este ceea ce credem conștient despre noi. Aceasta stabilește obiective și rezultate, are o bază conceptuală și crede într-un mod abstract. Minții conștiente îi place să încerce lucruri noi și este limitată în timp.


În schimb, mintea subconștientă reprezintă ceea ce nu suntem conștienți cu privire la noi. Aceasta preferă aspecte familiare, obișnuite și stabilește funcționarea corpului. Are o bază senzorială și o memorie pe termen lung; înmagazinează atitudini din trecut, experiențe, valori și convingeri. Mintea subconștientă privește doar timpul prezent. Capacitatea de prelucrare este extinsă la o mie de evenimente.


Mintea conștientă vrea să crești, să te dezvolți, mintea subconștientă vrea doar să supraviețuiești.

Mesajele ajung în subconștient și pe parcursul vieții noastre: prin repetiție sau prin impact emoțional.

Atunci când îți propui să ții dietă, să faci sport, să mănânci sănătos, iei aceste decizii, faci aceste alegeri cu mintea conștientă.


Atunci când observi că nu poți să te ții de ce tu însăți ai hotărât, începi să te autosabotezi sau pur și simplu faci tot ce este posibil, dar kilogramele tot nu pleacă, atunci e necesar să înțelegi că te lupți de fapt cu mintea subconștientă. Iar ea are motivele ei pentru care te împiedică să slăbești, să arăți bine.

Pasul 5 - Află cum să aplici tehnicile cele mai eficiente pentru reprogramarea subconștientului tău (vezi mai mult...)

Kilogramele tale au un motiv bine întemeiat pentru care nu se dau duse.


În fiecare workshop vom lucra aplicat. Primești săptămânal un caiet de lucru, vei parcurge seturi de exerciții intensive și vei învăța noi tehnici de lucru printre care menționez: 

 • Exerciții de conștientizare

 • Exerciții de eliberare a emoțiilor negative și a poftelor alimentare

 • Meditații ghidate combinate cu EFT 

 • Exerciții EFT de lucru individuale (pdf, audio)

 • tehnica EFT ”Tehnica filmului” 

 • proceduri avansate: Matrix Reimprinting, ECHO TAPPING, FUTURE ECHO.

Pasul 6 - Află care sunt aliații care te ajută în introducerea noilor obiceiuri “câștigătoare” - indiferent de dieta sau programul de slăbire pe care îl urmezi! (vezi mai mult...)

Pornind de la situația de acum:

 • Vei elibera emoțiile negative și convingerile limitative care te împiedică să ai corpul pe care ți-l dorești cu ajutorul tehnicilor EFT și al meditațiilor ghidate.

 • Vei lucra pe eliminarea poftei / dependenței de dulce pentru unul din alimentele cele mai problematice, căruia cu greu îi reziști când vine vorba de diete.  Vei putea să consumi acel aliment în continuare, dar fără să te simți vinovată și având capacitatea de a te opri când vrei.

 • Vei înțelege cum elimini sabotorii și care sunt de fapt aliații care lucrează în favoarea îndeplinirii obiectivelor tale

Pasul 7 - Înțelegi care este fiecare blocaj care poate apărea în calea ta, indiferent de ce dietă ții (vezi mai mult...)

Vom lucra în workshopuri dedicate fiecare blocaj în parte.

De exemplu: 

 • blocajul care transformă kilogramele tale în armură față de lumea exterioarăa, pentru a nu fi rănită (din nou)

 • Blocajul care duce la acumularea de kilograme din dorința de a fi puternică și într-o continuă energie masculină,

 • Nevoia de vizibilitate - atenție - afirmare care duce la creșterea masei corporale

 • Blocajul de a mânca tot din farfurie - că așa am fost învățați

 • Starea de foame continuă, indiferent de moment sau destinație

Pasul 8 - Integrezi schimbările și te bucuri de succes, cu mai puține kilograme emoționale pe tine (vezi mai mult...)

Ultimul  pas este atunci când ajungi la final, mai puternică, mai sigură pe tine, mai încrezătoare că vei reuși să-ți atingi obiectivul.


Vei înțelege atunci de ce problema adevărată nu este dieta.


Vei realiza că te simți deja mai ușoară, mai energică. 

Simte bucurie în timp ce kilogramele în plus își iau zborul

Kilogramele în plus așteaptă să fie eliberate! Ele sunt blocate de emoții neprocesate, neconștientizate, practic le ții captive și există un singur mod de a scăpa de ele: să eliberezi emoțiile și/sau traumele care nu îți sunt benefice. În cadrul programului vei avea parte de ghidarea mea și te voi învăța și folosește, tehnici, metode, instrumente care vor aduce la suprafață rapid și cu ușurință cauzele reale și profunde pentru care kilogramele în plus nu dispar. Vom lucra pe fiecare situație în parte și cu fiecare eliberare a sufletului tău, se va elibera și trupul de kilogramele în plus.

 De asemenea vom aborda cu exerciții speciale poftele alimentare și vei înțelege că în spatele lor sunt, de fapt, emoții neconștientizate. 

PARTICIPĂ LA O EXPERIENȚĂ UNICĂ DE TRANSFORMARE ÎN CARE:

 • Vei deveni conștientă atunci când mănânci și nu te vei mai surprinde mâncând fără să realizezi
 • Vei reîncepe să practici sport, cu plăcere, dacă asta este ceea ce îți dorești
 • Nevoia de dulciuri o vei simți foarte rar
 • Vei trece de la a-ți umple burta la a-ți liniști mintea înainte de a mânca
 • Vei observa cum cântarul începe să o ia în jos fără să ții o anumită dietă chinuitoare
 • Vei identifica și conștientiza acele momente sau acele motive care, pentru tine, au dus la acumularea de kilograme
 • Vei descoperi sursa reală a diferitelor dependențe alimentare și vei lucra să o elimini
 • Vei conștientiza faptul că te-ai îngrășat din cauza unor evenimente neplăcute, că pofta față de anumite alimente este legată de anumite persoane. Și nu doar că vei conștientiza, dar vei identifica exact momentele din trecut care au provocat aceste reacții la tine și vei lucra cu instrumente speciale să le vindeci.
 • Vei învăța și vei reuși să te pui pe primul loc în viața ta
 • Vei fi mai liniștită, calmă, împăcată cu situațiile care apar
 • Îți vei da voie să te iubești pe tine, să te ierți, iar asta îți va aduce schimbări benefice pe plan fizic
 • Vei identifica sursa emoțiilor joase și vei lucra pe acele evenimente traumatice într-un mod cu totul diferit ca efect și impact, prin EFT și Matrix Reimprinting
 • Vei descoperi fricile și convingerile care te „țin la adăpostul” kilogramelor în plus și vei lucra ca să te eliberezi de ele
 • Vei învăța să te conectezi cu emoțiile tale, să le accepți și să acționezi în loc să mergi pe pilot automat
 • Vei deveni mai înțelegătoare cu tine, cu cei din familie (în special cu soțul) și nu vei mai ronțăi
 • Vei atinge o stare de bine, de echilibru, de liniște interioară
 • Te vei detașa de mâncărurile de care acum îți este imposibil să te desparți
 • Vei observa scăderea în greutate fără efortul unei diete
 • Vei controla mult mai ușor poftele alimentare
 • Vei ajunge să-ți iubești corpul

Cum vei realiza toate aceste lucruri?
 
Simplu! 

Beneficiind în cadrul
programului de --->

 1. Informație complexă, profundă - și cel mai important -  APLICATĂ pe cazul tău

 1. Înțelegerea unei metode de lucru complexă pentru eliminarea blocajelor în slăbire, cu tehnici și exerciții practice pe care să le poți aplica și singură, indiferent ce diete alegi să ții.

 1. Claritate și aplicabilitate astfel încât să poți trece singură la acțiune, pentru că vei înțelege o dată pentru totdeauna 

 • Ce se află la baza greutății tale. Va fi un răspuns specific ție, nu general: greutatea ta este întreținută de emoții, convingeri limitative, traume emoționale.

 • Vei avea instrumente clare de lucru cu blocajele tale: tehnici EFT (tehnica filmului, urmărirea emoției, EFT pe convingeri limitative), exerciții și meditații (sfera de energie luminoasă, Echo Tapping)

 • Vei ști exact de ce simți pofta pe care o simți și vei învăța cum să te eliberezi de ea (emoțiile pozitive sunt stocate în mâncare, fiind asociate cu momente fericite din viața ta. Când vrei să fii fericit/ă simți nevoia să consumi alimentul respectiv: ciocolată, chipsuri, biscuiți, pâine proaspătă, plăcintă, alune, etc.)

 • Îți va fi mult mai ușor să integrezi un stil de alimentație sănătos pentru că vei înțelege piedicile din partea subconștientului („nu am timp/nu am chef să fac sport”, „nu am timp să gătesc sănătos”, „mi-e greu să mă țin de o dietă”, etc.) și vei avea instrumente cu care să le depășești. 

 • Te vei simți ușoară și eliberată sufletește, iar asta se va vedea și pe corpul fizic (eliberând încet, încet, kilogramele)

 • Vei conștientiza blocajele specifice ție care te împiedică să slăbești

Începe transformarea prin eliberarea emoțiilor nevindecate în 10 săptămâni 

Să slăbești e știință pură. Emoțiile noastre complică procesul. Eliberează-te de kilogramele în plus prin vindecarea traumelor și a emoțiilor neprocesate. 

11 întâlniri

în care nu doar vom trece în revistă aspecte teoretice, ci în care vei primi instrumente practice pe care să le poți folosi în drumul tău spre vindecarea și eliberarea suferințelor emoționale și vom lucra practic pe fiecare aspect în parte.


Bonusuri în valoare de peste 2400 lei

Primești îndrumare din partea unui specialist, meditații ghidate, tehnici de eliberare emoțională plus multe, multe alte BONUSURI.


LIVE

Programul se desfășoară în perioada 16 martie- 18 mai și ne vom vedea în fiecare săptămână LIVE pe Zoom, în intervalul 18.30-21.30.


În intervalul 1-8 martie participarea separată la workshop beneficiază de 35% reducere - 390 Ron în loc de 600 Ron

 • Săptămâna 1

 • Săptămâna 2

 • Săptămâna 3

 • săptămâna 4

 • Săptămâna 5

 • Săptămâna 6

 • Săptămâna 7

 • Săptămâna 8

 • Săptămâna 9

 • Săptămâna 10

Săptămâna 1

 Workshop Radiografia Kilogramelor Tale

Fă pace cu tine și cu corpul tău

✓ Conștientizezi, accepți și eliberezi emoțiile negative pe care le ai față de tine și corpul tău

✓ Începi să faci pace cu tine, cu imaginea din oglindă, cu kg tale.

✓ Înveți cum să folosești EFT pentru a elimina simptomele nedorite și emoțiile negative care te sabotează,

✓ Începi să lucrezi cu jurnalul și să monitorizezi obiceiurile alimentare

✓ Identifici și eliberezi rezistența la schimbare care te poate autosabota,

Primești exerciții EFT de susținere în această săptămână (pdf, audio).


Tema 1  Educație nutrițională:

Cum să tai din calorii și nu din porții

Nu uita:

Dacă te înscrii în program în intervalul 1-8 Martie primești BONUS:

-  WORKSHOPul Radiografia Kilogramelor tale oferit GRATUIT participanților înscriși. Dacă din diverse motive nu poți participa în program îl poți accesa și contracost. 


Ce vom face în cadrul programului?


 • Ne întâlnim săptămânal online, LIVE pe zoom, la ora de 19:00

 • E un program experențial dar primești și înregistrările pentru a-l putea relua oricând ulterior.

 • Vei lucra cu pixul pe hârtie exercițiile pe care ți le voi propune, vei împărtăși cu grupul, vom face exerciții EFT și  meditații ghidate.

 • Vom pleca de la situația de acum și vei conștientiza toate efectele pe care le au kilogramele în plus în viața ta

 • Vei conștientiza care este rolul kilogramelor în plus pentru tine.

 • Vei afla ce emoții, traume și convingeri limitative creează și întrețin această greutate.

 • Vei învăța cum să folosești EFT pentru a elibera emoțiile negative și convingerile limitative care te împiedică să ai corpul pe care ți-l dorești.

 • Apoi, vei afla care sunt cele 7 blocaje subconștiente care te împiedică să ajungi la greutatea ideală și vei învăța cum să lucrezi pentru a le depăși.

 • Vei avea un workshop dedicat fiecărui blocaj, pentru eliminarea lui.

 • Vei înțelege semnificația greutății corporale din punct de vedere biologic, emoțional și spiritual.

Cine te ghidează

Eu sunt Nicoleta Nistor


Terapeut și Practician avansat EFT și Matrix Reimprinting, acreditat de EFTMR Academy UK și autor al cărții ”Emoții sub lupă”. Sunt antreprenor, soție și mamă a doi copii și de peste 8 ani trăiesc cu bucurie, împlinindu-mi vocația în fiecare zi. 

Îți înțeleg lupta cu kilogramele pentru că am avut-o și eu pe a mea aproape jumătate din viață. La 21 de ani aveam 75 de kg, iar acum, la 49 de ani, mă simt mai tânără, mai frumoasă și mai plină de viață ca oricând. 

Misiunea mea personală este aceea de a susține femeile care au fost puternice prea mult timp și care au ajuns la suferință emoțională, să își găsească lumina din ele, pentru a trăi în mod autentic și în armonie.


Până în prezent:

 • am ajutat peste 5400 de oameni să vindece suferința emoțională în ședințe individuale și programe.

 • De peste 8 ani ajut zilnic persoane care au nevoie de ghidare și susținere în lucrul cu propriile emoții și vindecarea traumelor.

 • Am ajutat sute de femei să se simtă frumoase, împăcate cu sine și cu ceilalți, simțindu-se excelent în corpul lor (arătând superb fără o dietă specială).

 • Am lansat cartea Emoții sub lupă, citită deja de peste 2000 mii de persoane (vândută deja în peste 2000 mii de exemplare).

Te aștept la webinarul care îți va aduce multe revelații și răspunsuri la întrebările care te-au tot frământat până acum.  

Abia aștept să ne vedem și să îți ofer claritate și încredere că poți și tu să ajungi la greutatea ideală fără chin și suferință! 

Cum știi că merită să investești  în acest program de 10 săptămâni?

Programul este pentru tine mai ales dacă ești: 


... acea femeie singură, puternică și luptătoare, încărcată de responsabilitatea pentru toți și toate, dar care urlă în interior după propria eliberare și feminitate

... o mamă care-și dorește să elimine sănătos kilogramele acumulate în sarcină sau greutatea de a ține întreaga casă pe umerii săi

... o femeie cu un program veșnic aglomerat, mereu aflată în situații limită sau sub stres

... o antreprenoare care vrea să înlocuiască greutatea lipsurilor și a stresului cu ușurința și libertate de mișcare

... cineva care a încercat totul, chiar și o intervenție chirurgicală cum ar fi cea de micșorare de stomac, însă ai ajuns în același loc

... o persoană care a urmat N diete și soluții "magice" fără succes, împovărată de veșnicul efect yo yo

... o femeie cu afecțiuni de sănătate, care înțelege că nu doar dieta e problema


Nu are sens să continui să dai bani pe programe de slăbire, ca să ajungi la veșnica frustrare că nu le-ai dus la capăt sau că nu ai obținut rezultatele așteptate.


De aceea ai nevoie de un accelerator care să-ți asigure lucrul la rădăcină și succesul indiferent de dieta pe care o urmezi. 

Această Metodă Nu Este O Formulă Magică, Pentru Că Vindecarea Nu Vine Peste Noapte, Dar Este Un Proces Atent Gândit, Care Îmbină Elemente Din Tehnicile De Eliberare Emoțională, Psihoterapie Integrativă Și Alte Metode Terapeutice, Ca Să-Ți Ofere O Practică Pe Care O Poți Învăța Și Aplica Imediat Și Singur.

Ce spun cei care au parcurs deja programul, iar acum se  bucură de libertatea dată de eliberarea de emoții și kilograme în plus

„Pentru mine acest program a fost minunat! Și procesul de schimbare încă mai continuă. Am descoperit o grămadă de blocaje pe care am lucrat la propriu, mi-am deblocat amintirile din copilărie, mă pot transpune mult mai ușor în anumite situații. Jurnalul zilnic m-a ajutat să conștientizez cât mănânc pentru că mereu ziceam că nu am mâncat aproape nimic toată ziua. Când colo, când le adunam, aveam o mulțime mâncate până seara. Totodată am realizat că nu hrăneam corpul, ci o grămadă de emoții nebenefice mie.”

Diana

„Programul este mult mai amplu...Inițial credeam că va fi o focusare doar pe partea de eliminare de kg (interesant e că acum, la final de program, nu mă mai atrage ideea de a mă elibera de surplus, știu că va veni și de la sine). Acum sunt mult mai fericită de ceea ce am obținut "INCREDEREA IN SINE", "IUBIREA PROPRIE-MI PERSOANE", "IERTAREA CELOR DRAGI" și lista poate continua. Liniștea pe care o am acum, calitatea, calmul cu care percep viața mă uimesc. Schimbare totală din mult mai multe puncte de vedere. O echipă MINUNATĂ, care mie mi-a schimbat multe din concepțiile depășite care le aveam.  Vacuum-ul, apa și EFT-ul sunt parte din mine acum. Sunt nu BINE, ci FOARTE BINE! Vă mulțumesc tuturor pentru tot efortul depus și să aveți puterea să ajutați cât mai multe persoane doritoare de FERICIRE, DRAGOSTE și ÎMPLINIRE! Vă iubesc cu drag!”

Lauriana

 „Energia din grup a fost fantastică, împărtășirile celorlalte participante au fost de mare ajutor tuturor, mie în primul rând. Am înțeles mecanismele care îmi condiționau relația cu mâncarea, dar și cu propriul corp și nevoia de a acumula kg. Prin acest curs am învățat foarte multe despre mine, dar mai ales am înțeles ce semnifică un focus sănătos pe corpul meu, fără obsesii, fără ignorarea semnelor de disfuncționalitate, fără dependențe și fixații, fără tabuuri. Am experimentat pe propria piele cum echilibrul și liniștea interioară duc la o armonizare a corpului fizic și la eliberarea de kg. Deci prin rezolvarea unor conflicte emoționale care au fost sursa acumulării de kg, acele kg au început să se topească pentru că a dispărut motivul existentei lor. Am reușit să rezolv parte din conflictele emoționale care generaseră creșterea mea în greutate.”

Natalia

„S-a schimbat în totalitate relația mea cu mâncarea! Am devenit înțelegătoare și tolerantă cu mine însămi! Am început să mă iubesc, să mă admir și să-mi fiu fidelă mie! Este minunat să nu mai trag de mine, să pot să-mi îngădui uneori mici plăceri culinare fără să mă simt vinovată. Magie pură a făcut Nicoleta cu noi, căci am început să simt când sunt sătulă, să nu mai fiu obsedată de ce gătesc sau mănânc, iar dacă mai rămâne mâncare pe farfurie o pot arunca fără regrete!”

Adriana

„Particip cu mare plăcere la programele Nicoletei Nistor, acesta este al treilea. De la începutul programului  (acum intrăm în săptămâna 7) am slăbit 5 kg. Încet, încet am descoperit blocajele pe care le am și am lucrat pe ele cu tehnica EFT. Atunci când ești conectată la energia grupului format din participanții cursului, rezultatul este fantastic, emoțiile sunt puternice, de multe ori s-au vărsat și lacrimi, dar sub îndrumarea Nicoletei totul se sfârșește cu bine, ajungând la o pace interioară pe care cu toții o așteptam de mult timp.”

Stela

„Celulita s-a dus, pielea și carnea pe mine sunt mai adunate. În talie se vede o diferență clară în cm, cu minus, dar cântarul s-a dus în sus. Îmi stau bine hainele pe mine, îmi place cum arăt în colanți, așa că nr pe care îl arată cântarul nu mă mai deranjează. Știu că se va regla și asta.”

Natalia

Ce primești mai exact?

Un program complet în valoare de

5900 Ron 

la prețul de numai 2250 RON (plata integrală)

sau 3 rate egale de 850 Ron

PE SCURT:

Am creat un program accesibil, de grup, ca tu 

să economisești cel puțin 3650 RON (la plata integrală)


și costul a peste 20 ședințe de psihoterapie 1 la 1

care ar fi necesare pentru a scăpa de problemele pe care le abordează acest program! 


Costul programului este redus de la 5900 Ron la numai 2250 RON (plata integrală) sau 3 rate egale de 850 RonȘi... în plus primești EXTRA bonusuri de 2400 Ron care să te susțină în atingerea obiectivului tău!
Iată ce BONUSURI ți-am pregătit

Video Atelier ”Pielea ta - harta emoțiilor tale”

descoperă perspectiva Frumusețe 3D – Minte - Corp - Suflet  cu Laura Busuioc, terapeut holistic. 

Durata 1h10min, Valoare 200 lei

Workshop live -  Arhetipurile feminine și greutatea cu Cristina Eremia, psiholog, coach.

Durata 2 ore, Valoare 250 lei

Workshop ”Imaginea de sine” cu Mariana Oprinca, coach, trainer JMT.

Durata 2 oră, Valoare 250 lei

Ședință de susținere cu un terapeut din echipa EFT for You. 

Durata 1 oră, preț 200 lei.

Sesiune de coaching pentru descoperirea primilor tăi pași spre Manifestarea Conștientă cu Andreea Mihalache, Coach de Manifestare și Practicant Ho’oponopono .

Valoare 380 lei

50% reducere la o sesiune de coaching pe relații, susținută de Veronica Gavril, Coach Relațional acreditat.

Valoare sesiune 120 lei

20% reducere la tablouri terapeutice încărcate energetic realizate de Tunde Kicsi.


Cartea ”Emoții sub lupă”, Autor Nicoleta Nistor 

Valoare 55 lei

50 % reducere la Atelier Creativ "Explorează-ți emoțiile prin pictura" susținut de  Laura-Lucia Găvan, artist vizual și coach de creativitate.

Valoare atelier 500 lei

20% reducere la o Ședință intuitivă de citire a profilului hologenetic (Cheile genelor) susținută de Veronica Toma Naumov.

Valoare sesiune 111 lei

15% reducere la produsele cosmetice handmade de pe www.mizuki-cosmetics.ro. Reducerea se aplică la o valoare de minim 70 ron și cuponul are o valabilitatea de 2 comenzi pe utilizator

Perioada nedeterminată

Voucher la orice retreat organizat de Retreat Camps în 2023

Valoare 100 lei


Înscrie-te în program pentru ca să

poți scăpa de problema kilogramelor pentru totdeauna - indiferent de dietă,

sau de orice program de slăbire!

Preț normal: 5900 Ron

Costul programului este redus la numai 2250 RON (plata integrală) 

sau 3 rate egale de 850 Ron


„Programul Nicoletei a provocat o avalanșă (chiar așa!) de conștientizări. Am aflat răspunsuri la întrebări care mă preocupau de mulți ani (am identificat cauza și momentul care au provocat îngrășarea mea în timpul sarcinii, peste 30 de kg, pe care le-am eliminat cu dietă grea, la acea vreme, dând vina pe genele mele). Totul e mult mai simplu, de fapt, cauza aflându-se strict în răspunsul nostru emoțional la evenimente. În câteva întâlniri săptămânale, lucrând cu sine în program, îndrumată de Nicoleta, am făcut pași mari spre vindecarea unor amintiri vechi, ce stăteau la baza unor disfuncții.

 Îmi place și găsesc extrem de utilă această tehnică, EFT, care acționează și pe vindecarea emoțiilor, și pe corp, simultan. Îmi place modul în care se lucrează în grup, cu Nicoleta, care este extrem de responsabilă, de pregătită, de prezentă, de caldă (ah, vocea plăcută și calmă!), și nu lasă nimic nerezolvat/neterminat într-o ședință, până nu se instaurează liniștea peste tot unde s-a lucrat. Am descoperit puterea lucrului în grup, comuniunea, susținerea. Chiar e minunat și vindecător și îți mulțumesc cu profundă recunoștință, Nicoleta, pentru contribuție, pentru tot suportul oferit, pentru tot ceea ce învăț și vindec aici!” 

Luisa

Observ schimbări îmbucurătoare: ieri am avut o neînțelegere la serviciu de la care, de obicei, mâncam să mă liniștesc. Am fost mai detașată, nu am dat iama în mâncare. Aseară am simțit nemulțumire și revoltă și am călcat puțin strâmb: am ronțăit semințe (dar puține față de alte dăți) și am băut un pahar de vin(  mi-am propus să nu mai beau alcool). Astăzi nu prea mi-a fost foame și nu am pofte!! Mă simt ușoară și încrezătoare.

Cezara

Starea de bine de după întâlnirea de data trecută m-a ținut o săptămână. Am ieșit în oraș cu vărul meu, noi suntem gurmanzii familiei, el și-a luat o shaorma, iar eu am putut sta lângă el fără să vreau să mănânc ceva. Nici măcar nu mi-a fost poftă. Lucru care nu visam că se poate întâmpla.

Monica

Mi-am dat seama acum că am cărat-o după mine (o emoție trăită la 23 de ani) de atunci. Tot mi-am propus să eliberez greutățile emoționale, uite că se întâmplă. Mi se pare fabulos programul și ceea ce se întâmplă aici. Cum de mi-am adus aminte asta tocmai acum, în timp ce tapotam, cum de m-am regăsit câte un pic în poveștile celorlalți și e super că putem face asta într-un spațiu sigur.

Anca

Mă simt mult mai bine cu mine! Mi s-a dus din burtă, hainele stau mai bine pe mine. Cel mai important, nu mai pun presiune pe mine. Am învățat să fiu blândă și atentă cu mine.

Elisabeta

Pot să mă opresc din mâncat atunci când sunt sătulă. Înainte nu puteam. Cineva mi-a spus ieri că am slăbit și am conștientizat și eu că nu mai stau pantalonii pe mine.

Aristica

Ce vei pierde dacă nu participi?

Un program care - deși sună clișeic - chiar ar putea să-ți schimbe viața 

 1. Vei rămâne fără o imagine clară și de ansamblu a greutății tale și cel mai probabil vei căuta în continuare soluții magice care nu vor funcționa.  Asta îți va alimenta frustrările, eșecurile și autosabotarea.
 1. Cel mai probabil vei încerca în continuare diete cu același rezultat ca și până acum. Vei merge în continuare din eșec în eșec.
 1. Vei ceda în continuare poftelor pentru că repet - problema nu este mâncarea și emoțiile care te duc la consumul excesiv de dulciuri și alimente interzise
 1. Pierzi șansa de a lucra pe cazul tău specific, nu va fi ceva general. 
 1. Vei purta în continuare cu tine kilogramele rănilor emoționale și a traumelor pe care poate acum nici măcar nu le conștientizezi 
 1. Vei continua să te autosabotezi în lupta cu kilogramele tale
 1. Vei rata înțelegerea unor instrumente clare de lucru cu blocajele tale: tehnici EFT (tehnica filmului, urmărirea emoției, EFT pe convingeri limitative), exerciții și meditații (sfera de energie luminoasă, Echo Tapping)
 1. Nu vei ști exact de ce simți pofta pe care o simți și cum să te eliberezi de ea (emoțiile pozitive sunt stocate în mâncare, fiind asociate cu momente fericite din viața ta. Când vrei să fii fericit/ă simți nevoia să consumi alimentul respectiv: ciocolată, chipsuri, biscuiți, pâine proaspătă, plăcintă, alune, etc.)
 1. Îți va fi în continuare greu să integrezi un stil de alimentație sănătos pentru că nu vei înțelege piedicile din partea subconștientului („nu am timp/nu am chef să fac sport”, „nu am timp să gătesc sănătos”, „mi-e greu să mă țin de o dietă”, etc.) și nu vei avea instrumente cu care să le depășești. 
 1. Vei simți în continuare greutate și  apăsare sufletească, iar asta se va vedea și pe corpul fizic.
 1. Vei păstra cu tine blocajele specifice ție care te împiedică să slăbești,  până când vei avea o nouă oportunitate de participare.

Vreau să înțelegi că nu ești singură în tot acest proces. Pe lângă îndrumarea mea, vei face parte dintr-un grup, iar puterea grupului este EXCEPȚIONALĂ!

!!Când se lucrează pe situația unei persoane din grup se declanșează un proces de vindecare în toate celelalte persoane!!

Adriana

De vineri am fost neputincioasă...Nu am făcut EFT...ieri am reușit (cu încrâncenare să fac 10 minute). Astăzi am primit un impuls minunat de la colega mea de exerciții, Coralia, care m-a motivat și susținut. A fost minunat și îi sunt recunoscătoare! Aștept cu bucurie să ne vedem cu toate doamnele magice în curând!

Ramona

Mulțumesc mult! Ce minunat este că putem să schimbăm ceea ce am greșit. Ne schimbăm noi prin conștientizări și ajutăm pe cei dragi! Mulțumesc grupului. Faptul ca sunt persoane care au spus că au preluat din responsabilitatea părinților m-a ajutat să conștientizez relația cu băiatul meu.

Mi se pare fascinant ce senzație de pace simt după fiecare întâlnire și cum parcă toate greutățile și gândurile nu au existat vreodată. Și îmi doresc ca serile astea să fie luuungi, să rămân în starea asta cât mai mult. Și am vrut să împărtășesc asta cu voi.

Garanție

100%

banii înapoi

Garantăm că primești 100% banii înapoi

Nu există niciun risc din partea ta

Dacă:

-  după ce ai parcurs cel puțin 80% din program

-  ai participat la toate întâlnirile și ai parcurs meditațiile și exercițiile 

și

- nu simți nicio îmbunătățire,

- nicio schimbare în starea ta emoțională și în viața ta,

- simți că nu te-a ajutat cu nimic 


ne scrii și îți dăm TOȚI banii înapoi și păstrezi toate materialele primite.

 Ce poți face tu acum este fie...

...poți să încerci în continuare diete cu rezultate temporare,
fie să citești la nesfârșit despre mâncatul compulsiv și foamea emoțională

SAU
poți să intri în program și să prelucrezi emoțiile pe care le cari sub forma kilogramelor în plus
și să începi să trăiești.


 Alegerea este a ta!