Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Invitatie la Sarbatoarea luminii – Trezeste iubirea din inima ta

Home/Dezvoltare personala/Invitatie la Sarbatoarea luminii – Trezeste iubirea din inima ta

Invitatie la Sarbatoarea luminii – Trezeste iubirea din inima ta

Sarbatoarea luminii

Te invit la un eveniment cu adevarat special. Iti prezint o scurta descriere a evenimentului, ce este preluata de pe http://roatamedicinei.ro/content/sarbatoarea-luminii-trezeste-iubirea-din-inima-ta.

“Te invit sa celebram impreuna sfarsitul unui an care, pentru multi dintre noi, a fost trait cu o deosebita intensitate. Este o invitatie la rasfat si in acelasi timp la deschidere.

Este luna cu cele mai frumoase sarbatori, iar invitatia mea este aceea de a mai adauga una in suita ta de bucurii, una care sa-ti umple atat inima, cat si mintea.

Asadar, te provoc sa te imbraci cum te simti tu minunat, sa te invalui in parfumul tau preferat, sa te insotesti cu cei mai dragi tie si sa porniti impreuna catre Connect HUB (Bucuresti, Bdul Dacia nr 99.

Sunt doua zile pline de surprize si de bucurie. 13 si 14 decembrie 2014 vor fi 2 zile memorabile pentru tine, ce vor reprezenta o schimbare majora in viata ta! “Masa” este bogata, ofertele pe alese si vizeaza toate aspectele vietii tale: trupul,  mintea, sufletul si spiritul.

Vin 22 de invitati de renume din Bucuresti si din tara, adevarate autoritati in domeniul lor de expertiza. Se vor desfasura in paralel atat expuneri scurte a cate 60 de minute, cat si ateliere a cate 60 de minute, asa incat vei putea alege ce-ti este mai de folos pentru  etapa vietii in care te afli. Ele vizeaza cai alternative de vindecare si armonizare, ce se adreseaza tuturor aspectelor vietii.

Leit-motivul acestui festival al luminii este deschiderea inimii. Aflam:

Cum sa obtinem starea de echilibru si de impacare cu noi insine;

Cum sa aducem mai multa bucurie si iubire in viata noastra;

Cum sa ne descoperim darul, cum sa-l manifestam si cum sa dobandim maiestrie in ceea ce ne place cel mai mult sa facem;

Cum sa fim multumiti si recunoscatori pentru cine suntem noi, cu adevarat!”

 

Detalii despre programul pe zile si ore, precum si investitia de participare, gasesti pe http://roatamedicinei.ro/content/sarbatoarea-luminii-trezeste-iubirea-din-inima-ta.

Se anunta un eveniment deosebit, la care eu nu voi lipsi cu siguranta. Mai ales pentru ca am oanoarea sa fiu unul dintre speakeri.

Ce zici? Iti iei ceva de suflet pentru tine cu ocazia Sarbatorilor?

Leave A Comment