Femeia și rănile emoționale

Program online gratuit

15 - 17 noiembrie 2022

O abordare 2 in 1 a subiectelor feminitate și vindecare din perspectiva a doi experți consacrați

O incursiune uimitoare în lumea arhetipurilor feminine. Un program practic de 3 zile în care vei coborî în profunzimile sufletului tău pentru a găsi echilibrul și un nou fel de a te privi și de a te aprecia pe tine însăți.
Descoperă cum poți fi puternică în energie feminină vindecând rănile emoționale și accesând puterea arhetipului tău
Ghizii tăi în program sunt Nicoleta Nistor, terapeut, autor de carte și Cristina Eremia, psiholog, coach.

6+

Ani de experiență

90+

Workshopuri susținute

4000+

Momente de AHA!

20+

Ani de experiență

280+

Workshopuri susținute

2000+

Femei fericite

Te-ai întrebat vreodată care este esența ta de FEMEIE
dincolo de rolurile pe care le ai?

Dragă femeie minunată, și tu te împarți între toate rolurile pe care le ai? Zilnic trebuie să fii fiică ascultătoare, soră săritoare, prietenă atentă, soție devotată, iubită pasională, mamă grijulie, profesionistă perfectă, casnică riguroasă, om în comunitate implicat.

De foarte multe ori, în încercarea de a îndeplini simultan aceste roluri și sarcinile care decurg de aici, ajungi să te simți copleșită și cel mai grav, să te pierzi pe tine pe drum.

Adevărul este că în ultimii 30 de ani, fetele au fost crescute cu ideea de a fi puternice, independente, de a nu depinde de un bărbat, așa cum au pățit mamele sau bunicile noastre. Intenția lor a fost să te ferească de greutățile prin care au trecut, obligându-te către un anume drum în viață despre care credeau că îți va aduce siguranță, ceea ce era echivalent cu fericirea pentru ele.

Și astfel ai devenit și tu o femeie puternică, conform timpurilor în care trăim, muncești foarte mult să îți construiești o carieră, să fii independentă, să câștigi mulți bani, să ai succes. Deși sufletul tău tânjește după altceva. Și ajungi să descoperi că asta nu te împlinește. Și simți un gol în suflet.

Ai crezut că dacă ai o relație aceasta va umple golul, doar e jumătatea ta, sufletul tău pereche. Și o vreme ți-a fost bine în relație, până când au început să fie evidente diferențele dintre voi și să apară certurile.

Poate ai tendința să controlezi lucrurile, să îți impui punctul de vedere, doar ești o femeie puternică, și nu vrei în nici un caz să pățești ca mama ta, să te lași călcată în picioare de un bărbat. Și cu cât ești tu mai puternică, cu atât el devine mai slab.

Sau poate nevoile tale emoționale nu îți sunt îndeplinite, deși îi spui ce ai nevoie, că vrei să petreceți timp, să comunicați, să vă înțelegeți, vezi cum partenerul tău se îndepărtează de tine, se retrage în cochilia lui sau ridică un zid invizibil dar de nepătruns. Cu cât mai mult tu îi ceri să se implice, să-ți arate că te iubește, că îi pasă, cu atât el se retrage. Și suferința ta crește.

Atunci când apare un copil, te identifici atât de mult cu rolul de mamă, încât acesta devine singurul din care operezi în toate relațiile și nici măcar nu îți dai seama. Să ai grijă de ceilalți, să le împlinești nevoile, să le fie bine tuturor, copii, soț, părinți, colegi, prieteni, o iei ca și cum ar fi de datoria ta să-i faci pe toți fericiți, indiferent de ce simți tu.

Și ani de zile dai din tine, dai, dai, dai … Ești pe pilot automat în a găsi soluții, a rezolva probleme, a te ocupa de casă, afacere sau a performa la serviciu. Și fără să îți dai seama, sufletul tău suferă.

Ajungi să descoperi când copiii sunt deja mari că relația de cuplu nu mai e ce a fost și că ai stat ani de zile lângă un bărbat cu care nu mai ai aproape nicio conexiune, că nu te mai regăsești în profesia ta și că ceva din tine, ceva profund, aproape a murit.

Și te întrebi atunci: eu unde sunt în viața mea?

Eu, ca FEMEIE, unde sunt în viața mea?

Fiecare femeie este unică, are acel element fermecător ce îi aparține doar ei. Însă, prinsă în tumultul vieții, trecând de la un rol la altul, uită de ea.

Ceea ce, poate, nu știai, este faptul că fiecare rol este îndeplinit dintr-o energie specifică, un mod specific femeilor la nivel universal de a face lucrurile, numit arhetip.

Arhetipurile feminine sunt manifestări care provin din inconștientul colectiv feminin astfel încât, mai mult sau mai puțin conștient, fiecare femeie le întruchipează.

În schimb, atunci când nu îți dai voie să te manifești așa cum sufletul tău simte, când îți negi nevoile și îți reprimi dorințele, de fapt reprimi manifestarea unui anumit arhetip feminin în tine.

Sau poate, copil fiind nu ți s-a permis să urmezi o anumită cale, să te comporți în mod liber. Și astfel, te-ai îndepărtat de tine.

De-a lungul vieții s-a acumulat multă suferință, dar știai că aceasta își are rădăcina în copilărie, în primii 7 ani de viață?

Te invit la o experienta de 3 zile pe durata căreia îți vei descoperi esența feminină prin prisma celor 5 arhetipuri universale și vei afla cum să le manifești vindecând rănile trecutului.

Cum vei reuși să te înțelegi mai bine pe durata celor 3 zile de program

2 intalniri live a cate 60 minute, zilnice + 1 workshop de 2 ore. În fiecare seară ne vom întâlni live în grupul de facebook, începând cu ora 19 și vom identifica rănile emoționale și arhetipul corespunzător.

1

Ziua1

  • În prima zi din program vei descoperi care sunt cele două răni primare: rana de a exista și rana de a fi în relație și vei afla importanța traumelor din viața intrauterină și din primii 2 ani de viață; cum ți-au influențat acestea comportamentul, modul în care arăți, identitatea.
  • Afli care sunt cele două măști de vulnerabilitate care s-au format pentru a face față social; tipurile de atașament create și care te împiedică să ai relații sănătoase; cum aceste măști îți ciunțesc din natura ta divină, te constrâng, te limitează.
  • Primești două resurse fundamentale în procesul de vindecare, reprezentate de energia a două arhetipuri cu o energie colosală care te susțin și te întregesc ca femeie: energia contemplării, conectării cu universului interior și cu Divinitatea, precum și energia fantastică a iubirii și a vieții.
  • Afli despre o metodă simplă și eficientă de eliberare a suferinței ce vine o dată cu rănile emoționale.
2

Ziua 2

  • În a doua zi din program vei descoperi cele două măști de putere care s-au format din alte două răni emoționale suferite în copilărie: rana referitoare la valoarea personală și rana referitoare la puterea personală;
  • Afli cum ți-au influențat acestea comportamentul, modul în care arăți, identitatea și cum te constrâng, te limitează.
  • Primești alte două resurse reprezentate de energia a două arhetipuri puternice, pragmatice care vin cu energia hranei, a grijii și a protecției, precum și energia acțiunii și a realizării, să îți aduci visele în concret, în material.
3

Ziua 3

  • În a treia zi din program vom face integrarea celor 4 energii fundamentale și vei face cunoștință cu arhetipul suprem
  • Stabilim un plan de acțiune pentru vindecare și integrarea umbrelor descoperite în arhetipuri. Și nu doar atât! Vom lucra pentru a reda strălucirea aspectelor luminoase ale arhetipului tău: calități și talente.
  • Practicăm împreună meditație și Tehnici de Eliberare Emoțională, pentru a ști ce ai de făcut pentru a ajunge să fii Regina Vieții tale - o Regină dreaptă, generoasă, care aduce ordine și armonie în regatul său.

!! Important: dacă nu poți participa la toate întâlnirile, asigură-te că participi cel puțin la workshop-ul din ultima zi. Este cel mai important!

Câteva motive de ce să faci parte din această experiență uimitoare și să îți manifești esența feminină

Descoperi aspecte surprinzătoare și împlinitoare ale propriei feminități
Devii conștientă de ariile de umbră ale arhetipurilor și înțelegi de ce ai suferit până acum
Afli ce să faci pentru a te simți liberă să-ți manifești adevăratele talente și calități.
Înțelegi cum să te poziționezi corect în diverse roluri sociale pe care le îndeplinești.

Mai primești în plus

O comunitate de care aparții

Întâlnirile Live vor fi în cadrul unui grup privat de Facebook unde vei fi alături de alți oameni care se confruntă cu blocaje în viața lor și care sunt aici ca să își înțeleagă rănile emoționale care le împiedică să-și atingă potențialul maxim.

Îndrumarea noastră prin întreg procesul

Suntem 2 terapeuți și putem să îți promitem că vom face această experiență cât mai ușoară pentru tine și îți vom fi alături la fiecare pas.

Exerciții și întrebări la care să reflectezi

La finalul fiecărei întâlniri vei primi un exercițiu pentru ziua următoare, precum și o întrebare la care să reflectezi. Scopul lor este de a face procesul de conștientizare cât mai rapid și eficient.

Sesiuni Q&A la finalul fiecărui Webinar

Cu siguranță vei avea întrebări despre lucrurile despre care o să-ți vorbesc așa că la finalul întâlnirilor Live vei putea să-mi adresezi întrebările care te frământă și la care nu ai primit răspuns pe parcursul întâlnirii.

Fă cunoștință cu creatoarele programului

„Femeia și rănile Emoționale”

Uite experiența altor oameni care au lucrat cu noi

Simona Oasă

În urma programului de 10 săptămâni făcut împreună cu Nicoleta și Cristina am devenit mai conștientă de mine, de reacțiile mele, de tiparul meu de a fi și de a reacționa, am învățat să mă accept mai mult, să mă ascult, să fiu mai bună și mai înțelegătoare cu mine și cu ceilalți, să îmi dau voie să simt și să trăiesc mai mult fără a îmi face atâtea griji, să îmi dau voie să mă odihnesc și să mă relaxez când am nevoie, am învățat să mă pun pe mine pe primul loc, am învățat să refuz și să mă simt mai puțin vinovată. Perseverez.

Iuliana

Cea mai mare conștientizare a fost că mi-am dat seama că nu am acceptat anumite greșeli în  creștere și educație pe care le-a făcut mama cu mine și sora mea (eu credeam ca am iertat-o cu toată inima dar prin meditația ghidată am descoperit ca nu era așa). Mulțumesc colegelor pentru împărtășiri am învățat f multe din acestea. Va iubesc! ❤️😘

Simona Rusu

Am cunoscut-o pe Nicoleta exact atunci când trebuia, când sufletul meu era însetat de mai multă cunoaștere și avea nevoie de un ghid. Am învățat, mai întâi, să mă uit în interiorul meu, să mă găsesc, să mă iubesc și să mă accept așa cum sunt. Am învățat că în orice situație dificilă există o „ancoră" care ne face să ne comportăm conform unor tipare. Am învățat și încă lucrez la „a-i accepta așa cum sunt" pe cei din jurul meu. Lucrez în continuare la a deveni „acel diamant care strălucește indiferent de situație". Am învățat și învăț să-mi controlez emoțiile și nu să mă controleze ele pe mine. Doamne, ce călătorie mirifică!

Cristiana

Și eu mă regăsesc în arhetipul femeii mistice. Are foarte mult sens pentru mine. Mereu m-am chinuit să îmi găsesc locul, mereu am fost confuza pentru că nu îmi erau validate stările și asta efectiv mă făcea să cred că sunt nebună. Are mare sens pentru mine. Mulțumesc mult!

Marilena S.

Mă bucur că mi-am dat șansa sa fiu acum, aici, cu voi! Mulțumesc pentru ceea ce împărtășiți! informațiile sunt utile pentru clarificare interioară. M-a bucurat să o ascult pe Cristina, un om cald care împărtășește din cunoașterea sa cu multă claritate și coerență. Mulțumesc cu recunoștință! Am mai făcut unele conștientizări.

Andreea Kelmendi

Ascultând-o pe Cristina despre cele 5 răni emoționale și arhetipurile ce țin de ele am fost foarte bulversată de informația pe care a împărtășit-o ea. Și am zis “Oau! Deci ăsta era motivul pentru care eu mă simțeam străină de locul pe care eu îl ocupam în viața mea!” Și, atunci, am devenit din ce în ce mai convinsă că trebuie să-mi recâștig locul meu, în arhetipul meu originar.

Cristina Anton  

“ Sunt profund recunoscătoare atât Nicoletei cât și Cristinei pentru participarea mea la acest program. Am rezonat cu răni emoționale, cu vindecarea, de fapt, vindecare răni emoționale. Nu mă gândisem că se și vindecă. Mai auzisem că ai o rană, descoperi o grămadă de chestii despre tine dar că se și vindecă nu auzisem. Și aici am rezonat eu, la aceste cuvinte.

Având instrumentele potrivite și tu te poți elibera de durerea rănilor emoționale ca să te manifești ca femeie radioasă și împlinită, chiar și în vremuri tulburi

Încă eziți? S-ar prea putea să ai de-a face cu blocaje emoționale și tocmai de aceea ar fi bine să te înscrii în programul gratuit ca să le găsim rezolvare.

Vino să trecem împreună peste ele și să înveți cum să-ți identifici rănile emoționale și ce să faci ca să te manifești așa cum ești tu în realitate