Singura carte despre succes care îți arată cum să elimini adevărata cauză a insuccesului

Coperta carte Emotii sub lupa

Trăiește viața pe care o vrei și pe care știi că o meriți! Eliberează-te energetic de emoțiile negative.


Convingerile noastre limitative reprezintă rădăcinile tuturor lucrurilor care ni se întâmplă în viață. De multe ori este greu să înțelegem acest concept, căci până nu ajungem să privim cu detașare o astfel de convingere limitativă, noi o să o confundăm cu adevărul absolut.

Identifică darul personalității tale pentru ca o mare eliberare, mulțumire și împlinire sufletească să se reverse asupra sufletului tău!

Un cadou special pe care ți-l poți oferi sau îl poți dărui cuiva drag.


Această carte este pentru tine dacă:

 • Ești tot timpul stresată pentru că nu ai timp, simți că nu mai faci față la câte ai de făcut, te simți copleșită și ești mai tot timpul furioasă, iar asta îți afectează și familia, și afacerea/serviciul.
 • Nu mai ai răbdare nici cu proprii copii și te enervezi foarte repede, țipi la ei și simți că îi îndepărtezi de tine.
 • Te simți blocată în actualul job și nu mai ai timp pentru tine, pentru ceea ce îți place să faci și simți că îți irosești viața.
 • Ai vrea să îți schimbi locul de muncă, dar ți-e frică  atunci când te gândești la oamenii noi pe care trebuie să îi cunoști, cu care trebuie să o iei de la capăt: oare te vor place?, oare te vei adapta?
 • Poți și îți dorești să avansezi în profesia ta, dar simți o frică inexplicabilă și ai stări de anxietate, iar acestea te țin blocată în locul în care te afli acum; ți-e frică să nu te faci de rușine așa că rămâi în același loc, chiar dacă ești nefericită.
 • Muncești din greu și rezultatele nu apar și te gândești doar că ești ghinionistă sau bătută de soartă.
 • Te-ai săturat să mergi la seminarii și să citești cărți de dezvoltare personală și să vezi că ești în același loc și să nu știi ce te blochează.

O carte ce ar trebui să existe în toate bibliotecile oamenilor care își doresc cu adevărat ceva de la viața lor.

„Cartea "Emoții sub lupă" ne ridică nivelul de conștientizare legat de puterea și controlul pe care îl au emoțiile asupra calității vieții noastre și ne stârnește încă de la început curiozitatea aflării răspunsului la întrebarea : „Eu cum stau, oare, cu emoțiile mele?”. De la prima și până la ultima filă, cartea acaparează și reușește să te pună într-o stare de acțiune. Dar și dacă nu ar reuși să facă acest lucru, cu siguranță este una din acele cărți care te pune serios pe gânduri. O carte ce ar trebui să existe în toate bibliotecile oamenilor care își doresc cu adevărat ceva de la viața lor.”

Mirela Pascu,

membru John Maxwell Team, fondator YOUBRANDemy

Ce vei găsi în cartea „Emoții sub lupă”

 • Legătura dintre psihologia energetică, inteligența emoțională și succesul în carieră și în viață.
 • Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice 
 • Cele mai folosite tehnici din sesiunile individuale, astfel încât să primești instrumente puternice și concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna: EFT – Emotional Freedom Techniques - Tehnici de Eliberare Emoțională și Matrix Reimprinting.
 • Descrierea tehnicilor EFT  așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba românăTehnica Urmărirea Durerii, EFT pe aspectele emoției, Tehnica Filmului, Tehnica bagajului emoțional, EFT pe convingeri limitative, EFT pe subpersonalități  
 • O tehnică eficientă de management a timpului
 • Explicații din punct de vedere energetic și spiritual al celor mai întâlnite și distructive emoții: furie, frică, rușine.
 • Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
 • Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • 18 Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi...

M-am recunoscut în fiecare poveste câte puțin...

”... am plâns când mi-am dat seama de rădăcina problemelor mele și am râs când mi-am dat seama cât de simplu se pot rezolva. A înțelege că viața noastră poate să fie și altfel decât condusă de furie, deznădejde, frică a fost un fel de a da la pace cu mine însămi și cu emoțiile mele! Liniștea interioară și gândul că acum pot deține controlul, sunt aspectele care mi-au rămas bine întipărite în minte după ce am savurat fiecare pagină a cărții.”

Alice Ciobotaru

Planning Engineer

Despre autor

Nicoleta Nistor

practician EFT & MR

Nicoleta este practician EFT și Matrix Reimprinting, acreditat de EFT&MR Academy, UK.  În ultimii 6 ani a susținut 3427 de ore de terapii individuale, cursuri, workshop-uri și a creat programe online. Experiența din acești ani a adunat-o în cartea „Emoții sub lupă” care are scopul de a te ajuta să te înțelegi mai bine și să elimini blocajele care te țin pe loc din evoluția ta.  


Vei găsi în această carte o colecție de povești de viață extrase din sesiunile de terapie și coaching susținute de Nicoleta. În același timp, cartea prezintă modalități concrete de lucru pentru rezolvarea blocajelor interioare care te împiedică să ai succes în carieră sau în afaceri. Îți arată, prin metode testate și exerciții practice, cum ți se poate îmbunătăți viața prin prelucrarea emoțiilor și a convingerilor.

Ce spun cei care au citit deja cartea:

Un ghid prin care să abordezi lucrurile de la rădăcina lor.

”Într-o expunere simplă, practică și bazată pe experiență, cartea Nicoletei  îți oferă un ghid prin care să abordezi lucrurile de la rădăcina lor. ”

Liviu Păsat,

autor, antreprenor, trainer, inițiatorul proiectului „Trezește Banii din Viața Ta”

O carte care era necesara celor interesați să facă din EFT un obicei comun în viața lor

„Am început să folosesc EFT aproape zilnic în urma discuțiilor cu un bun prieten. Și parcurgând cartea Nicoletei am regăsit elemente care îmi scăpaseră, tehnici și utilizări ale EFT în situații unde poate fi una dintre cele mai eficiente tehnici de a ne conecta cu emoțiile noastre și a le înțelege mai bine. Nicoleta a făcut aici o treabă extraordinară, o carte care era necesară celor interesați să facă din EFT un obicei comun în viața lor. Recomand!”

Florin Roșoga,

Autor, Blogger, Podcaster

Cartea Nicoletei este un ghid practic

„Unul dinte cele mai mari blocaje în a-ți trăi viața pe care ți-o dorești, indiferent de domeniu – bani, relații, sănătate, hobby, profesie – este ceea ce poate fi numit „inamicul tăcut”: emoțiile negative pe care le porți cu tine. De cele mai multe ori nici nu știi că sunt acolo și tocmai din această cauză sunt atât de periculoase. Cartea Nicoletei este un ghid practic, în care ești îndrumat simplu, eficient și cu rezultate dovedite cum să scoți aceste emoții la suprafață și cum să te eliberezi de ele, astfel încât să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești”.

Florin Păsat,

Autor, trainer, speaker, coach

Este o carte excelentă pentru analiza emoțiilor din viața noastră.

„Cred că unul dintre cele mai importante elemente, atât în viața personală, cât și în viața profesională, este felul cum îți gestionezi emoțiile. Când emoțiile copleșitoare apar în momente de criză majoră sau chiar și în criză minoră, modul în care le gestionăm este crucial. În această carte, Nicoleta Nistor oferă o radiografie a emoțiilor din viața noastră și strategii clare prin care ele pot fi gestionate. Mai mult decât atât, poveștile sunt cele care dau savoare instrumentelor. Este o carte excelentă pentru analiza emoțiilor din viața noastră.”

Paul Ardelean,

Speaker, Trainer, Presentations Coach, Cofondator al comunității Speakers Club

Era nevoie de această carte pe piață!

Acesta a fost primul gând care mi-a venit atunci când am început să o citesc. Plină de povești, tehnici și exerciții, este aproape imposibil să nu găsești în paginile ei ceva care să nu te ajute. Nicoleta Nistor pune în această carte emoția care o însoțește permanent, alături de exemple concrete pentru oamenii care vor să evolueze sau să aducă o schimbare în jur. Dacă o citești, nu mai poți avea o scuză că nu știi ce să faci ca să îți schimbi viața.”

Gabriela Chiriac

practician coach, facilitator în programele Andy Szekely

Te las acum să „tragi cu ochiul” la câteva momente surprinse la evenimentele de lansare a cărții din Galați, Bacău, Piatra Neamț, Iași, Brașov, Sibiu, Cluj și București