Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

Bun găsit, tuturor!

Home/Dezvoltare personala/Bun găsit, tuturor!

Bun găsit, tuturor!

Ați observat în mod sigur absența mea de pe blog în ultima lună. Mi-ar place să cred că v-au lipsit articolele mele. 🙂 Ei bine, nu pentru că nu am avut despre ce să scriu, nu am mai scris, ci pentru că deabia acum a venit timpul și pentru asta. După cum știți, nimic nu este întâmplător, deci timpul meu a fost plin cu alte lucruri, multe, frumoase, despre care am să vă povestesc rând pe rând.

Pentru că este primul articol din 2014 pe blog, vă urez din toată inima să aveți un an 2014 extraordinar! Sunt convinsă că pentru mine așa va fi!

Sărbătorile eu le-am petrecut cu familia și prietenii, luându-mi un binemeritat concediu, în care m-am odihnit, am citit, m-am bucurat de copiii mei și de timpul petrecut cu soțul meu, am făcut vizite și am fost la petreceri. Sper că și voi ați avut sărbători minunate!

Deși au fost niște zile foarte frumoase, deabia așteptam ziua de 6 ianuarie ca să îmi reiau activitatea: drumul la Bacău, la sesiunea de practică Speaker Elite, întâlniri, telefoane. Și chiar am început anul în forță.

Am avut deja prima întâlnire Open Connect Galați pe 2014, care a fost joi 9 ianuarie la Yoobi, despre care am să vă povestesc întrun post separat.

Pentru anul acesta mi-am stabilit deja niște obiective de atins, care fac parte din ceva mult mai mare. Pentru a atinge aceste obiective, am nevoie de instruire. Deja am participat la câteva seminarii foarte bune, cu cei mai buni speakeri de la noi pe domeniul lor: Andy Szekely, Florin Păsat, Lorand Soares, Liviu Păsat. Și am norocul ca în această perioadă să se anunțe multe evenimente interesante de dezvoltare personală. Andy va susține un workshop pe setare de obiective și cum să le atingi, Liviu și Lorand au anunțat deja calendarul evenimentelor pe jumătate de an, și spre marea mea bucurie, în martie vor fi două evenimente mari, cu doi invitați deosebiți: Brian Tracy și Paul Martinelli.

Cu asemenea oameni la care am acces și cu sprijinul echipei mele, sunt convinsă că nimic nu mă va opri să realizez ceea ce mi-am propus, să devin omul care îmi doresc, și la rândul meu să împărtășesc din ceea ce am învățat și din experiența mea.

Stați aproape, se vor întâmpla lucruri mari anul acesta!

Leave A Comment