Te ajut sa iti construiesti viata pe care ti-o doresti|contact@nicoletanistor.ro

A reînceput ”Porția de coaching”

Home/Dezvoltare personala/A reînceput ”Porția de coaching”

A reînceput ”Porția de coaching”

Marți 21 ianuarie, am fost la primul atelier din 2014 organizat de Nicoleta Doina Radu sub numele de ”Porția de coaching”. Despre ce s-a vorbit? Despre ce altceva în această perioadă a anului, decât despre obiective. Obiective și valori – The best in you.

Frumoasă tema. Grea temă. Incitantă temă. Deși obiectivele mele erau stabilite, la atelier am înțeles mai bine ce mă va face să le îndeplinesc și ce valori mă vor ajuta pentru asta. Și am redescoperit un exercițiu simplu și frumos, Roata Vieții, care m-a făcut să văd mai clar ce am de îmbunătățit ca să aduc un echilibru în viața mea.

Dacă la mine, care aveam temele făcute 🙂  în ceea ce privește obiectivele pe anul acesta (v-am povestit de seminarul lui Andy Szekely), s-au mai produs niște declicuri, puteți doar bănui ce revelații au avut alți participanți.

Deși nu e ușor să vorbești în public despre tine, despre lucrurile în care crezi, sau despre planurile tale, atunci când o faci simți o satisfacție anume. Și cred că mai e și altceva. Atunci când spui cu voce tare, în fața a 20 de oameni, ce vrei să realizezi anul acesta, e ca și când ți-ai lua un angajament.

Sper ca acest exercițiu să vă ajute și pe voi. Este foarte ușor de făcut. Iată cum arată Roata Vieții pentru mine acum. Am să fac acest exercițiu și la sfârșitul anului. Va fi interesant!

Roata Vietii

3 Comments

  1. nicoleta doina radu 31 ianuarie 2014 at 16:34 - Reply

    Am gasit abia acum articolul tau Nicoleta si iti multumesc pentru el. Ma simt onorata ca am reusit sa te provoc la introspectie. La fel am de multumit pentru ca te-ai deshis si ai vorbit de fata cu noi cei de acolo despre tot ce e mai bun in tine, dorintele tale de implinire, despre valorile si obiectivele pentru 2014. Succes in tot ce faci!

    • Nicoleta Nistor 1 februarie 2014 at 21:51 - Reply

      Mulțumesc pentru apreciere Doina. Deabia aștept următorul tău eveniment. Mult succes și ție!

  2. […] relatare despre acel atelier cu şi despre valori aparţine Nicoletei Nistor şi poate fi recitită aici. La fel ca şi Nicoleta, Georgiana Vânău a scris de mai multe ori despre impresiile ei de la […]

Leave A Comment