Emoții sub lupă 
Cum să îți transformi emoțiile pentru a avea succes în carieră și în 
afaceri

Singura carte despre succes care îți arată adevărata cauză a insuccesului: blocajele subconștiente, psihologice și emoționale.

Emotiile sub lupa - Nicoleta Nistor

Florin Păsat,

Autor, trainer, speaker, coach

quote-left

Unul dinte cele mai mari blocaje în a-ți trăi viața pe care ți-o dorești, indiferent de domeniu – bani, relații, sănătate, hobby, profesie – este ceea ce poate fi numit „inamicul tăcut”: emoțiile negative pe care le porți cu tine. De cele mai multe ori nici nu știi că sunt acolo și tocmai din această cauză sunt atât de periculoase. Cartea Nicoletei este un ghid practic, în care ești îndrumat simplu, eficient și cu rezultate dovedite cum să scoți aceste emoții la suprafață și cum să te eliberezi de ele, astfel încât să-ți trăiești viața pe care ți-o dorești

Citește această carte ca să:
 • Înțelegi la un nivel profund de ce bați pasul pe loc, de ce ți-e teamă de schimbare, de ce ai tot felul de stări ciudate repetitive.
 • Conștientizezi tiparele emoționale și de gândire preluate din mediul în care ai crescut.
 • Înțelegi faptul că ”te lupți cu morile de vânt” dacă nu rescrii subconștientul.
 • Îți schimbi percepția despre succes. Succesul nu înseamnă doar o cifră în contul bancar sau proprietăți. Succesul nu valorează nimic fără sentimentul de împlinire.
Ce găsești în carte:
 • Argumente științifice care stau la baza acestor concepte teoretice.
 • Instrumente concrete cu care să elimini blocajele interioare pentru totdeauna.
 • Tehnici simple, eficiente, ușor de aplicat, cu rezultate dovedite în scurt timp.
 • Descrierea tehnicilor EFT – Emotional Freedom Techniques așa cum nu o mai găsești în nicio altă carte în limba română.
 • Interviuri în premieră în România cu maeștri ai acestor tehnici: Karl Dawson și Kate Marillat.
 • Interviu special pentru femeile care își doresc succes în cariera de mamă (și nu numai pentru ele) cu Sharon King, autoarea cărții Heal your birth, Heal your life.
 • Povești din realitatea românească despre insucces transformat în împlinire – în care te vei regăsi...

Ai reducere de 25% până pe 25 noiembrie!

Florin Roșoga,

Autor, Blogger, Podcaster

quote-left

Am început să folosesc EFT aproape zilnic în urma discuțiilor cu un bun prieten. Și parcurgând cartea Nicoletei am regăsit elemente care îmi scăpaseră, tehnici și utilizări ale EFT în situații unde poate fi una dintre cele mai eficiente tehnici de a ne conecta cu emoțiile noastre și a le înțelege mai bine. Nicoleta a făcut aici o treabă extraordinară, o carte care era necesara celor interesați să facă din EFT un obicei comun în viața lor. Recomand!

Mirela Pascu,

membru John Maxwell Team, fondator YOUBRANDemy

quote-left

Cartea "Emoții sub lupă" ne ridică nivelul de conștientizare legat de puterea și controlul pe care îl au emoțiile asupra calității vieții noastre și ne stârnește încă de la început curiozitatea aflării răspunsului la întrebarea : „Eu cum stau, oare, cu emoțiile mele?”. De la prima și până la ultima filă, cartea acaparează și reușește să te pună într-o stare de acțiune. Dar și dacă nu ar reuși să facă acest lucru, cu siguranță este una din acele cărți care te pune serios pe gânduri. O carte ce ar trebui să existe în toate bibliotecile oamenilor care își doresc cu adevărat ceva de la viața lor.

Liviu Păsat,

autor, antreprenor, trainer, inițiatorul proiectului „Trezește Banii din Viața Ta”

quote-left

În fiecare zi apar oportunități noi, apar modalități noi de a face marketing și vânzări, apar tehnologii noi care ne influențează viața. Rădăcina succesului vieții de zi cu zi va rămâne, însă, mereu aceeași: modul de gândire și gestionarea emoțiilor. Într-o expunere simplă, practică și bazată pe experiență, cartea Nicoletei exact asta îți oferă: un ghid prin care să abordezi lucrurile de la rădăcina lor. Folosește-o cu încredere și vei vedea propriile tale rezultate!

Gabriela Chiriac

practician coach, facilitator în programele Andy Szekely

quote-left

„Era nevoie de această carte pe piață! Acesta a fost primul gând care mi-a venit atunci când am început să o citesc. Plină de povești, tehnici și exerciții, este aproape imposibil să nu găsești în paginile ei ceva care să nu te ajute. Nicoleta Nistor pune în această carte emoția care o însoțește permanent, alături de exemple concrete pentru oamenii care vor să evolueze sau să aducă o schimbare în jur. Dacă o citești, nu mai poți avea o scuză că nu știi ce să faci ca să îți schimbi viața.”

Paul Ardelean

Speaker, Trainer, Presentations Coach, Cofondator al comunității Speakers Club

quote-left

Cred că unul dintre cele mai importante elemente, atât în viața personală, cât și în viața profesională, este felul cum îți gestionezi emoțiile. Când emoțiile copleșitoare apar în momente de criză majoră sau chiar și în criză minoră, modul în care le gestionăm este crucial. În această carte, Nicoleta Nistor oferă o radiografie a emoțiilor din viața noastră și strategii clare prin care ele pot fi gestionate. Mai mult decât atât, poveștile sunt cele care dau savoare instrumentelor. Este o carte excelentă pentru analiza emoțiilor din viața noastră.


Despre autor: Nicoleta Nistor

Practician acreditat EFT și Matrix Reimprinting la Academia EFT and Matrix Reimpriting din UK, a ajutat în ultimii ani peste 1000 de oameni să își îmbunătățească viețile.

Fie că e vorba de sănătate, de viața personală sau cea profesională, tehnicile pe care Nicoleta le utilizează surprind prin puterea lor de a rezolva situații din cele mai delicate și complexe​.

Cartea aceasta este pentru tine dacă:

 • Ai ajuns cât se poate de sus în domeniul tău, dar pe plan personal relațiile sunt un eșec
 • Te enervezi foarte repede și activitatea firmei are de suferit
 • Muncești din greu și nu te poți bucura de ceea ce îți place
 • Ți-e teamă să îți schimb locul de muncă, deși profesional nu evoluezi
 • Le-ai făcut tuturor pe plac, dându-te pe tine la o parte, iar acum nu mai știi unde ești tu în viața ta

 • Îți este frică să vorbești în public, paralizezi de teamă, deși, poate ai ști exact ce să spui
 • Ești extrem de stresat și agitat când trebuie să faci ceva sub presiunea timpului
 • Nu îți ajunge timpul – nu știi cum să te mai împarți între job/afacere, familie
 • Nu ești conștient de valoarea ta ca om și ești nemulțumit de rezultatele pe care le ai
 • Ai trecut prin adevărate furtuni în viața ta: divorț, falimentul firmei, pierderea prietenilor
 • Muncești de dimineață până noaptea, nu mai ai deloc viață și nu știi cum să oprești acest tăvălug
 • Ți-e foarte greu să acționezi: să abordezi clienți/persoane noi, să ceri bani pentru munca ta
 • Ți-e teamă să iei decizii, ți-e teamă să nu greșești și asta te ține pe loc
 • Lași de la tine fără să ți se ceară și ajungi să ai de pierdut
 • Deși faci tot ce se poate, bați pasul pe loc cu afacerea ta (clasică sau de network marketing)


„Doresc ca, prin poveștile și tehnicile redate cât mai detaliat, să-l fac pe cititor să conștientizeze faptul că majoritatea situațiilor sunt mult mai complexe decât par, iar o abordare simplistă sau generalistă nu este eficientă.

Cum ajungi să ai succes în fiecare domeniu al vieții tale, să-ți găsești pacea interioară și să ai, astfel, un suflet împăcat, în armonie cu sine și cu ceilalți? Începe prin a-ți asuma responsabilitatea asupra propriei vieți, în cele mai mici aspecte, prin a nu mai da vina pe nimeni și pe nimic. De aceea îmi place EFT: de la început aduce un nivel profund de conștientizare, acceptare și compasiune fată de tine și față de ceilalți.

Ai nevoie de curaj să faci asta, nu oricine este dispus să o facă.

Te felicit pe tine, cel care citești această carte, pentru curajul și determinarea din viața de zi cu zi.

În paginile următoare vei găsi ceea ce ai nevoie ca să-ți continui drumul spre succes, indiferent ce înseamnă acesta pentru tine.”

Nicoleta Nistor

Până pe 25 noiembrie plătești doar
45 lei (în loc de 59 lei).